בקצרה כי מכונת האקמו של תפוז כנראה הולכת לשבוק...
ואינני יודע אם זה יעבור. למתכון הראשון תוסיפי 20 גר' גלוטן, לשני 30 גר'. מחמצת בת 4 שנים זה אומרת שהיא חיה אבל לא בטוח שהיא חזקה, זה תלוי בהרבה גורמים ולא כאן המקום לדון בזה. כדאי אם כך להוסיף שמרים, 5 גר' למתכון הראשון, 10 גר' לשני. זה אומר קיצור זמן התפיחה, יתר הפעולות וקיפולים כמו שהם פרט להתפחה אחרונה שאף פעם לא נמדדת בזמן אלא בנפח, 80% עד 90% מהנפח המקורי וזה לא משנה כמה זמן זה יארך. מקווה שעזרתי.