אלופת העולם.....

Nishuk

New member
אלופת העולם.....

כמובן שאלופת העולם תיהיה ארגנטינה ולא אחרת!!!!! VAMOS VAMOS ARGENTINA
VAMOS VAMOS A GANAR
Q´ ESTA BARRA QUILOMBERA
NO TE DEJA
NO TE DEJA DE ALENTAR
ARGENTINA CAMPEON!!!!!!!

דן צ

New member
גם יורם ארבל חושב כך

וגם רוב הגולשים כאן על פי הסקר חושבים שארגנטינה היא הפייבוריטית השנה אז שנכתיר אותה כבר???

דן צ

New member
אני אסביר למה../images/Emo22.gif

דבר ראשון קשה להאמין כי נבחרת צרפת אחרי מאמץ כביר של שחקניה במונדיאל הקודם וביורו 2000 יצליחו לשחזר את הצלחתם, זה בלתי נתפס , חוץ מזה שבסקר כן נתנו לה סיכויי. דבר שני רוב שחקני צרפת משחקים בקבוצות הבכירות באירופה ואחרי גביע האלופות ושאר המפעלים השחקנים עייפים ונפצעים אחד אחרי השני בגלל כובד המאמץ. ולכן ובהתאם לזאת הרבה חושבים כי לצרפת אין סיכוי הפעם , אולי חצי גמר או אפילו גמר אבל את הבכורה תקטוף קבוצה אחרת. מצטער.

אורדי12

New member
א-י-ט-ל-י-ה

תזכרו: איטליה לוקחת ו-ב-ג-ד-ו-ל את מי היא תנצח בגמר? כמובן שאת ארגנטינה!

Luke

New member
למה יש לי תחושה שכולכם הולכים ליפול

חזק על הפנים....
לדעתי הם לא עוברים את הבית המוקדם ויעלו משם דווקא שבדיה ואנגליה. אל תשכחו שהולכים להעניש תחמנים במונדיאל הזה (והארגנטינאים המציאו את המונח תחמנות בכדורגל) דבר שיכול לפגוע קשות במשחק שלהם. וכמובן אינזגי צריך להזהר עם הצלילות שלו ברחבה ..אני מקווה שהוא יחטוף אדום סוף סוף....זה כבר נהייה מגעיל הרמאות שלו.

דן צ

New member
הגזמת, לא??../images/Emo12.gif

אני אומנם לא ארגנטינה אבל אין שום ספק שהיא תעלה לשלב הבא

Luke

New member
אתה לא יכול לבטל

את שבדיה ניגריה או את אנגליה..בין ארבע הנבחרות בבית 6 לארגנטינה יש הכי הרבה צרות פנימיות ואני לא מדבר רק על מדינתם הצתפרקת, אלה גם בעיות בין השחקנים למאמן ובינם לבין עצמם...הנבחרות האחרות הרבה יותר מגובשות מהן. אני לר פוסל את האפשרות שהם יעלו לשמינית אבל הם לא הפייבוריטים שלי..כנראה שימים יגידו.

דן צ

New member
חלילה , לא ביטלתי../images/Emo70.gif

רק אמרתי שבין ארבעת הנבחרות הללו לארגנטינה הסיכוי היחידי הודאי לעלות לשלב הבא , שלושת הנבחרות האחרות ילחמו על הכרטיס השני , לא בכדי בסיכום בית 6 כיניתי את הבית "בית המוות"

liran b

New member
למה כולם אבל כולם

הולכים איתם? אני לא מבין ? ארגנטינה הולכים ליפול חזק במונדיאל הזה עם כל הציפיות שיש מהם!! למרות השחקנים המצויינים שיש להם הם הולכים ליפול בשמינת הגמר מול צרפת.

למעלה