אלוקים אבא טוב

אלוקים אבא טוב

אני יודע שהנושא שבחרתי יעורר ויכוח גדול על קיומו של האל אבל לא זאת כוונתי אני אומר שיש הוכחות לקיומו של האל מי שרוצה לבדוק מוזמן אני רק אצטט משפט חכם שאמר אדם נתעב בשם דן בן-אמוץ שהיה מאנשי הבוהמה של ישראל לפני שהוא נפטר הוא אמר כך אם הדתיים צודקים אנחנו אכלנו אותה משמע אם יש אלוקים והתורה אמת ויש עולם הבא מי שלא קיים הולך לאכול אותה. הדברים מצריכים בדיקה עצמית האם יש או אין ולא מספיק להגיד אני אל מאמין אלא תתבססו על הוכחות יש היום סתירות לכל התאוריות שאומרות שאין בורא יש ארגון של מדענים בעלי שם עולמי שחקרו וניסו בכל מאודם לסתור את המצאות הבורא ולבסוף אחרי חקירה הבינו מדעית שחייב להיות בורא עולם כך גם אמר אינשטין ניווטון ועוד הרבה אנשים בעלי שם הארגון נקרא ערכים יש לו אתר אינטרנט והטלפון של הארגון הוא 03-5793035 יש שם הרצאות וגם קלטות שמע ממני הצעיר אייל

lilit jam

New member
כבר היה...

דיון בנושא הזה וזה לא עזר לאף אחד... ו... תסתכל למעלה... יש משפט בצבע אדום שכדאי לך לקרוא... * אתה כ"כ מנסה לפרסם את הארגון הזה, וזה כבר מעורר חשד...

seeyou

New member
אני מאמין שיש בורא-אבל לא מאמין

בדתות יש הרבה נוכלים,רמאים. שמנצלים את התמימות,דגשות,פחדים,חוסר ידע-כוון של הרבה אנשים

hillii

New member
סימנים שיש..

אני סקרנית ואחת ששואלת שאלות ויחד עם זה חשדנית מאוד, קרו לי שלושה דברים בשנים האחרונות שהבנתי שאולי יש אלוהים..

seeyou

New member
זה שיש אלוהים אני בטוח!

ייתכן שלבני אדם יש גישות שונות קשורות למסורת אבל בטוח שכול הכוכבים והמנגנון של החיים לא צץ מעצמו! אנו כול כך "קטנים" על מנת להבין מה קורה איתנו בכול יום ובכול רגע אז את חושבת שנוכל להבין את קיומו? קיומו זה לא תוכנית כבקשתך... זה לא בידיוק כפי שחושבים: מבקשים-הוא נותן טועים-הוא סולח ...... זה הרבה יותר מורכב

hillii

New member
סימנים שיש..

אני סקרנית ואחת ששואלת שאלות ויחד עם זה חשדנית מאוד, קרו לי שלושה דברים בשנים האחרונות שהבנתי שאולי יש אלוהים..

bleakpassion

New member
דת=פוליטיקה

אני אשמח להסביר לך קצט על אלוהים.. במדע הוכח שיש משקל מסוים העוזב את הגוף אחרי מות אדם..המשקל הזה הוא אותו משקל 21 גרם העוזב את גופנו..המשקל הזה הוא חלקיק קטן מאלוהים-תחבר את כל החלקיקים האלה תקבל אלוהים = שזה בעצם נפש אחת שעוטפת כל מ שאתה רואה סביבך ואותך.. דת זו פוליטיקה ואין מה להאמין בדת..יהודים לא יותר טובים מנוצרים..המוסלמים לא יותר טובים או גרועים מיהודים או נוצרים..אנחנו-כל החלקים של אלוהים בוראים את המציאות שאנו בוחרים בה.וזה חלק גדול מאמונה-מאמונה שלך ושל כל אחד בעצמיות שלו.. אז פשוט תאמין בעצמך ..כי אתה זה כל מה שיש לך וזה הרבה:) תן חיוך לעולם:) באהבה, לימור

למעלה