אלוקים היקר שלי.....

י ל י 75

New member
אלוקים היקר שלי.....

אני כותבת לך מכתב למרות שלפני שעה נשכבתי בחוץ ודיברתי אליך ישר לשמיים ,ביקשתי ממך את אותן בקשות שאני מבקשת ממך כבר המון זמן שאלתי אותך את אותן שאלות ואני מרגישה שכלום לא קורה אפילו לא בהרגשה .ביקשתי ממך שתעזור לי לשנות את האמונות שלי שהופכות את חיי לכל כך קשים ,ביקשתי ממך לברך את בעלי שימצא עבודה ויצליח ,ביקשתי ממך שכן אצליח להרות למרות הבשורות הקשות שקיבלנו מרופאי הפוריות ,ביקשתי ממך שנהיה שמחים ,שהחיים שלנו יהיו יותר קלים ,אבא שלי שבשמיים נמאס לי מההשרדות הזאת שאני קוראת לה חיים מיום היוולדי ,אני יודעת שאני לא הבת המושלמת לא עושה יותר מידי צדקות אני יודעת שאני נופלת המון פעמים לרכילות וחשיבה שלילית אבל אני באמת מאמינה שאני טובה .פעם הרגשתי שאתה איתי והיום אני מרגישה שאתה רחוק ,מתפללת אליך כל יום בתקווה לישועה ,בתקווה שגם לי ירקרו הדברים הטובים שאני כה רוצה ,שבעלי ימצא עבודה שנצא מהדוחק הזה הכלכלי ששוחק אותנו שנצליח להביא ילד לעולם ,שנשמח שנקבל כוחות להצליח בדרכינו ,מתי דברים ישתנו אלוהים ?למה אני תמיד מגיעה לדברים אם הלשון בחוץ ללא אויר .אני ממש מבקשת מתחננת לשינוי ,כבר קשה לי לנשום מרב הקושי כבר אין לי כוחות להתמודד .בבקשה תן לי כמה שנים של שמחה ושקט ,תן לי להתחיל להנות מחיי הנישואים שלי כבר שנה אנחנו נשואים ורק קשיים ,לפעמים אני שואלת את עצמי אולי אתה לא מברך את הזוגיות שלי אולי אתה לא מרוצה ממני? אולי אתה רוצה שאהיה דתיה ..אני פוחדת לשמוע את התשובה כי דתיה אני לא רוצה להיות ומפחיד אותי לחשוב שאתה לא מרוצה ממני ...האם זה ניתן שתאהב אותי כפי שאני ותברך ותרעיף עליי אושר ושמחה ? ואם זה משקף אותי ,האם ניתן שתעזור לי לאהוב אותי כפי שאני ולהרעיף עלי אושר ושמחה ..?תענה לי בבקשה ...תן לי איתות תן לי כיוון תן לעולם שלי ושל בעלי ליפתח לשפע של ברכה .אמן ותודה

תגובה לאלוהים יקר שלי

גברת נכבדה. הרשי לי לומר לך דברים אלו שהינם מבוססים על השקפת עולמי. ובכן, לפי מכתבך, אני מבינה כי את רואה את אלוהים כישות נפרדת ממך. זו טעות מספר אחת. ודבר נוסף אני מבחינה בו, שאת מסירה אחריות מעצמך על ידי זה שמבקשת מאלוהים את כל הדברים (אפילו מבקשת מאלוהים אושר ושמחה). זו טעות מספר שניים. דבר נוסף אני רואה, שאת אינך אוהבת את עצמך. (מבקשת מאלוהים שיעזור לך לאהוב את עצמך). זו טעות מספר שלוש. האמיני לי כי אלוהים אינו רוצה שתהיי דתיה. האמיני לי כי אלוהים מרוצה ממך כל כך. האמיני לי כי אלוהים אוהב אותך אך... את לא רואה את כל זאת משום שעשית הפרדה. הוצאת את אלוהים מעצמך - אפילו שאינו נפרד ממך אף לא לרגע. אלוהים אינו מעניש ואינו גומל. אלוהים מעניק לנו, כל אחד ואחד, את מה שאנו חושבים ורוצים. כל מחסורך בחיים נובע מהחשיבה על המחסור ולא על השפע. המצב בו את נמצאת, הינו מצב של משבר ורגע זה או רגעים אלו של משבר, הינם קפיצת דרך להתפתחות (נפשית, רוחנית ופיזית) מי יודע? אולי אני נשלחתי על ידי אלוהים בכדי להאיר לך את הדברים? ובכן, אני אומרת לך, כן, אני נשלחתי על ידי אלוהים בכדי להאיר לך את הדברים. אני אלוהים (לא, לא, אין לי את סינדרום ירושלים) וכמו כן, את אלוהים ובעלך אלוהים והשכנים שלך אלוהים וכל אחד ואחת הינם אלוהים. אנו יוצרים, אנו בוראים. כשמחשבותנו נתונות לשפע, אנו בוראים שפע. כשמחשבותנו נתונות לחוסר, אנו בוראים חוסר. בכל רגע ורגע אנו בוראים ומסוגלים לשנות את הבריאה שלנו. על כן, חישבי על אלוהים כמעניק אחד גדול אשר את יכולה לשים את מבטחך בו ולקבל כל מה שתירצי. הבעיה בבריאה שלנו היא שכאשר אנו רוצים דבר מה, אנו לא מקבלים זאת באופן מיידי מכיוון שאנו מצויים בעולם פיזי (לפי הבחירה שלנו) ומכיוון שעוד לא קיבלנו את מבוקשנו, מגיעים הספקות והם הופכים לבריאה חדשה - בריאת הלא לקבל את מבוקשנו. על כן, במקרה שלך, במקום לחשוב: אלוהים ברך אותי בילד. חישבי: יהיה לי ילד - הו תודה אלוהים. פנטזי על הילד, חילמי עליו בהקיץ - זו הזמנה לילד. אם מגיעים היסוסים, תודי להם על הגעתם וחיזרי לחשוב חיובי על בואו של הילד. לגבי בעלך : אלוהים לא צריך לברך אותו בעבודה טובה, חישבי על העבודה הטובה והמכניסה מזומנים רבים לכיסכם. אפילו אם בעלך עוד לא מצא עבודה, תודי לאל על העבודה הטובה שמחכה לו והינה היא מגיעה בקרוב מאוד . חישבי על הסיפוק בעבודה שבעלך ימצא, חישבי על האושר שימצא בעבודה, חישבי על החברים הטובים שימצא בעבודה. חישבי על העבודה, כאילו כבר נמצאה. אני מקווה שתפסת את שורש העניין שדיברתי עליו ואני פשוט ממליצה לך לחשוב חיובי - בכל זאת, אם זה לא יעזור, זה לא יזיק. אך... תיראי שבאופן פלאי, דווקא יעזור. אני שולחת לך המון אהבה ושמחה וחיבוק גדול. תאהבי את עצמך ותיראי שכולם יואהבו אותך גם כן.

ילי75

עשיתי לך טוב? עשית לי טוב! ככה זה עובד. תזכרי תמיד לחשוב חיובי. לחשוב ח י ו ב י

bios

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

נראה לי שאת הולכת לתרום כאן המון!

ברוכים הנמצאים בפורום

אתרום בשמחה כשהצורך יעלה... אלוהים מגיע גם בצורה של המון שליחים.(מורים, מדריכים). באם אני אישית לא אוכל לתרום, אזי אחר יעשה זאת. אני רואה את עצמי כשליחה של אלוהים. אופס, טעות! אני אלוהים, גם אתה אלוהים וכולם אלוהים. אלוהים מתנסה באמצעותנו וגם הפתעה: אנו, כל החי, כל הצומח, כל הדומם, מתנסה באמצעות אלוהים. הדרך היא דו סיטרית. כל התנסות שלנו, הינה דרכו של אלוהים להכיר את עצמו. מזה כמה שנים, יש לי משפט שהינו המוטו שלי : אני אוהבת את העולם והעולם אוהב אותי. וכעת, אני מוסיפה למשפטי זה המשך : אני אוהבת אותי על כן, אלוהים אוהב אותי.

yogaoflove

New member
פער בין המצוי לרצוי

הבעיה אם אמונה כשלך, שיש פער בין הרצוי (אני אלוהים, כולם אוהבים אותי, וכו') לבין המצוי - את לא אלוהים (את לא שולטת בכלל המציאות והעולם לא נברא על-ידך), גם לא כולם אוהבים אותך (יש המקנאים בך, יש גם שמתעלמים ממך. אם תקראי את המציאות כראוי, תראי שאלוהים אכן נענה לתפילותיך. אם אלוהים נראה שלא עונה על תפילותיך, משמע שאין את קוראת את המציאות ואת אלוהים. כאדם שקוע בעצמו ובצרכיו, הוא מדמה לעצמו שהוא מתפלל לאלוהים, אך למעזה הוא אך משוחח עם עצמו. לא נשמע הכי פורה בעולם, האין זאת? הרבה יותר מתוק מלהיות אלוהים זה לשרת אותו באהבה!

תגובה לפער בין הרצוי למצוי

אני אולי לא שולטת במציאות שלך וכמובן שאיני שולטת משום שאתה שולט במציאות שלך - אני שולטת אך ורק במציאות שלי. הבריאות שלי ושל כל אחד ואחת הינם בריאות אישיות. העולם שלי נברא על ידי ועולמך נברא על ידך. העולמות שלנו יכולים להיפגש באם נחליט להפגישם. לדבריך: לא כולם אוהבים אותי - אולי? אך אם לא אוהבים אותי, זה עניין שלהם - בריאת המציאות שלהם. ישנם המקנאים בי? אולי ישנם המתעלמים ממני - נכון. גם אני מתעלמת מאחרים - שוב, זו יצירת המציאות שלי - הבריאה שלי - ההתחברות שלי לדברים שאני מעדיפה ורוצה להתחבר אליהם. אני קוראת מצויין את המציאות - כל משאלותיי מתגשמות. תפילותיי לאלוהים מתבצעות על ידי הודיה. אגב, אלוהים בעבורי הינו היקום, האנרגיה האין סופית, האהבה בהתגלמותה. אני אדם העסוק בצרכיו - נכון. כמו שאתה אדם העסוק בצרכיך. כפי שאתה נשמע, אתה מתאר אותי (בין השורות) כאדם אגואיסט שלא איכפת לו מאחרים - עסוקה בעצמי ובאהבה מופרזת כלפיי. דע לך, שאדם שאוהב את עצמו ומבין את עצמו, יכול להעניק לאחרים ואכן, כך אני עושה. אגב, לגבי יצירת מציאות, הדבר אינו מסתכם רק לגבי המציאות שלי, יש באפשרותי וכן יש באפשרותך לברוא מציאות בעבור אחרים (פעולה אנרגטית ) הבאה לידי ביטוי בסוגי התנהגויות שונות . ולגבי אדם המשוחח עם עצמו - לדעתך זה אינו פורה. טעות! אם תשים לב, כולם משוחחים עם עצמם כל הזמן - השאלה הנשאלת: על מה הם משוחחים??? ולגבי זה שאתה אומר : לשרת את אלוהים באהבה... הלו? אנו משרתים? אלוהים הוא אדון? אלוהים הוא מלך? ובכן, מה אני מבינה מדבריך אלו? כי אלוהים הוא נפרד מאיתנו. אנו צריכים לשרת אותו (באהבה) - כמובן, הכי חשוב באהבה. טוב, התייחסתי לדבריך וברור לי כי אין אנו תמימי דעים בדעתנו. דעתי אינה טובה מדעתך ודעתך אינה טובה מדעתי. כל אדם בדעתו - בעצם זו יציאת המציאות שלו - הבריאה שלו. אני מכבדת כל אדם בדעתו ואיני מנסה חלילה לכפות את דעתי על אחרים. דעתי ודרכי חשיבתי ועיקרי אמונתי, תורמים לי לאושר גדול, אושר המוקרן החוצה לכל דורש. לכל אחד יש את זכות הבחירה - וזו בחירתי. אין זה אומר כי בחירתי שגויה כפי שאין זה אומר כי בחירתך שגויה ובחירותיהם של רבים אחרים. אני אדם מאושר ומבינה את עולמי - האין זה חשוב?

bios

New member
אפשר לשאול שאלה?

מאיפה את שואבת את תפיסת העולם שלך? נראה כאילו את חיה ממש את הכתוב ב"שיחות עם אלוהים".

לגבי שאלתך: מאיפה את שואבת את תפיסת

אין ספק כי הספרים : שיחות עם אלוהים השפיע עלי. כשקראתי את הספרים, הרגשתי כי המסרים המועברים הינם אמיתיים משום שהיו ממש הגיוניים בעיני - המסרים עברו אלי בשיתוף ההגיון והנשמה עם התחושה כי הדברים נכונים. באופן טבעי אנו מתחברים לדברים דומים לנו , לפי העיקרון החוקי שהוא: דומה מושך דומה ובמקרה זה, הדברים היו דומים לי - למהותי. אני, למעשה, כבר בהיותי ילדה קטנה מאוד, הרגשתי דברים, חלמתי על דברים שהיום אני מבינה כי חוויתי זכרונות מחיים קודמים. ובכן, כל הסיפורת בתחום, הביאה אותי להבין דברים שקרו לי וקורים לי, והספר שיחות עם אלוהים, בא בזמן הכי מתאים לי לקבל את הדברים והמסרים הללו. וכל הסיפור הזה , מביא אותי לאהוב את העולם ולדעת כי העולם אוהב אותי.

לקשמי

New member
השירות הינו הדדי

אני מסכימה עם רוב מה שכתבת אבל הרשי לי רגע להתייחס לשירות. משום מה המילה שירות, אצל רבים מעוררת אסוציאציה למשהו שלילי, משפיל מבזה. יש כאילו נטיה לחשוב שאם את משרתת מישהו, את נחותה ממנו והוא "מעלייך". לגבי שירות האלוהים, כפי שאני רואה את זה, זה דבר שאכן נעשה מתוך אהבה ולא מתוך תחושת נחיתות. גם אני מאמינה בתפיסת האחדות, שאין דבר שאינו אלוהים ולכן כל מי ומה שאני משרתת, אני משרתת דרכו את אלוהים. אני משרתת את אלוהים כאשר אני נותנת נדבה לקבצן ברחוב. אני משרתת את אלוהים כשאני תורמת מזון ו/או כסף לעניים. אני משרתת את אלוהים כשאני מבקרת אדם חולה. שירות לזולת הינו שירות האלוהים. ואלוהים, גם הוא משרת אותנו. נותן לנו את כל השפע שקיים בעולם הזה, מברך אותנו בבריאות, באהבה ובכל מה שאנחנו מאחלים לעצמנו. אבל גם אני מסכימה איתך שלכל אחד יש תפיסת עולם משלו. לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי בהודעה הקודמת, שאנחנו בעצם לא יודעים כלום.

לקשמי שלום

אם את משרתת את דרכו של אלוהים בצורה של נדבה/תרומה, ביקור חולים, שירות לזולת , למעשה את משרתת את עצמך ויש לזה 2 מובנים: ראשית, כשאת נותנת נדבה כל שהיא, בכל צורה, את מרגישה טוב, והגמול הזה של ההרגשה הטובה הינה תוצאה של המעשה ואנו תמיד שמחים להרגיש טוב. כשאנו מרגישים טוב, מופרש לדם הורמון הגורם לנו לעונג, לשביעות רצון, להערכה עצמית - בקיצור, להרגיש טוב. ושנית, את ואני הם אחד. את וכולם, הם אחד, אני וכולם הם אחד. ובכן, כשאת עושה מעשה טוב לאחר, את עושה לעצמך. אנו, כולנו, אנרגיה אחת. ולגבי זה שאת אומרת כי בעצם אנו לא יודעים כלום - האם את מצפה לאי אלו הוכחות חותכות? אז, קודם כל, לא תגיע אף הוכחת משום שלא נולדה אף מעבדה ולא תוכל להיוולד , בכדי לחקור דברים שאינם מצויים בעולם הגישמי, אמנם בצעד אחר צעד, מצליחים לחקור דברים שאינם ניראים, מבחינת גודל (וליתר דיוק: קוטן), אך הם עדיין נחשבים בגדר הפיזי. האומדן היחידי הינו התחושות שלנו - ההרגשה שלנו.

לקשמי

New member
ההרגשה היא סובייקטיבית

תחושות ורגשות הן דבר סובייקטיבי, דרכן אנחנו רואים את המציאות דרך המשקפיים שלנו, כל אחד דרך המשקפיים שלו, ורק שלו. אבל אפילו המדע כבר הוכיח שמה שאנחנו קוראים לו חומר הוא בעצם אשליה, כל מה שאנחנו רואים וחווים הוא תוצר של המחשבות שלנו. (ממליצה לך ולכולם לראות את הסרט what the bleep do we know שמציג עכשיו בקולנוע. סרט מדעי שמסביר את כל הדברים האלה). לכן, אני לא מצפה לשום הוכחות ובעצם לא מצפה לכלום. כך גם לגבי השירות. נכון שזה עושה הרגשה טובה וכו' אבל לא בשביל זה נעשה השירות. הוא נעשה באמת מתוך הבנה שכולנו אחד ויפה אמרת, כשאני משרתת את האחר, אני משרתת את עצמי. זאת דווקא בגלל העובדה שאין דבר שהוא אינו אלוהים. למרות מה שהזכרתי כאן על המדע, גם הוא עוד לא הוכיח הכל וההוכחה היחידה צריכה להיות מתוך התנסות אישית. להתנסות האישית הזאת מגיעים רק כשמגיעים להארה. מכיוון שרובנו (או בעצם כולנו כאן) לא אנשים מוארים, אני אומרת שאנחנו בעצם לא יודעים כלום. מה שנדמה לנו שאנחנו יודעים הוא רק המחשבות שלנו, דרכן אנחנו מסתכלים על הדבר הזה שאנחנו קוראים לו מציאות.

לקשמי היי

אני רוצה להתייחס לנושא האנשים המוארים. ישנם אנשים המגיעים להארות. אותם הארות הינם תובנה של דברים. כל הארה הינה אישית והנושא שלה אישי ומתאים לאותו אדם בלבד. למעשה, כל אדם מגיע לסוג של הארה שתלויה ברמת ההתפתחות שלו האישית. ישנם אנשים שמגיעים להארות באמצעות הדת, וכאלו שמגיעים להארות באמצעות תובנה מסויימת, כך שבמידה זו או אחרת, כל אדם הגיע להארה באיזה שלב בחיים שלו. אך.... תמיד, אבל תמיד, לא נוכל לראות את כל התמונה כולה, רק נוכל לראות את חלקי התמונה - פריט או יותר מהפזל השלם - מהתמונה בכללותה וזאת למה? משום שאנו נמצאים בעולם פיזי, וממוקדים בעולם הפיזי. ואגב, גם הפיזי, העולם הפיזי, הינו חלק או חלקים מהתמונה הכללית. על מנת לראות את התמונה בכללותה, עלינו להתרחק, ועל מנת להתרחק, עלינו לעזוב את המימד הפיזי. את אומרת כי אנו לא יודעים כלום ואני אומרת כי אנו יודעים המון, רק איננו יכולים לזכור משום שהמיקוד שלנו, המיקוד הפיזי שלנו, גורם לנו לראות רק את מה שבחרנו לראות, כל שאר הידע שיש ברשותנו, יוכל לבוא לידי ביטוי רק שנחליט להפסיק להתמקד בדבר האחד שבו בחרנו להתמקד (שהרי אנו קיימים בצורה פיזית, על כל המשתמע בכך). אפילו בעולם הפיזי ישנם דברים שקיימים אך את אינך יודעת זאת. האם זה אומר כי אינו קיים? ובכן, לגבייך זה אינו קיים אך קיים גם קיים. עד לפני שהתחלנו להתכתב, אני לא הייתי קיימת לגבייך וכמו כן, גם את לגביי ובכל זאת, גם אני וגם את קיימות! כך שלמעשה, הדבר הזה שאת קוראת לו מציאות, הינה המיקוד של כל אחד ואחת. ואני חוזרת על טענתי כי אנו בוראים את המציאות שלנו וכמובן שזה דרך המחשבות שלנו, דרך השקפת העולם שלנו, דרך הרצון שלנו.

למעלה