אלוקים יש רק אחד

אלוקים יש רק אחד

אלוקים יש רק אחד אבא יש רק - אחד אמא יש רק - אחת אהבה אמיתית יש רק - אחת וחיים רק פעם- אחת. עיניים יש- שתיים אוזניים גם והגוף כולו דם - אדם. כל כך הרבה אנשים כל כך הרבה פרצופים כל כך הרבה בעלי חיים וכולם אוויר נושמים. האדם מוגבל האדם זמני האדם נברא האלוקים אותו ברא. אלוקים יש רק- אחד ואנחנו- ילדיו אותו אנחנו- אוהבים ואנחנו- יהודים. באנו לעולם- למטרה קיבלנו ממנו- את התורה זאת ההוכחה- הכי גדולה כך ביטא בורא עולם אלינו- את האהבה.

bios

New member
אלוהים והתורה

ספרי הסדרה "שיחות עם אלוהים" מציגים השקפה שונה מזאת שמתבטאת בשיר שלך, אם כי יש גם דברים משותפים, כמו בריאת האדם על ידי האל והאהבה בין האל לבני האדם. למשל, אפשר להסיק מהספר שאמנם יש בתורה דברים שמקורם באלוהים (למשל עשרת הדברות, אם כי הם לא מובנים נכון), אבל חלק גדול ממנה זה מיתולוגיות שבני האדם המציאו על אל נוקם ומעניש. בספר נטען שאלוהים רחוק מאוד מלהיות כזה, והוא לא שופט אותנו אלא מאפשר לנו לברוא את עצמנו בדרך שאנחנו בוחרים. כמו כן, על פי הספרים האדם לא מוגבל ולא זמני ולא חיים פעם אחת, אלא האדם בעל נשמה נצחית ויכולות אלוהיות. אני ממליץ לך בחום לקרוא את הספרים ולהחליט בעצמך מה דעתך על הרעיונות האלה.

אז זה ה' על פי הספרים ו..../images/Emo35.gif

אולי כדאי שנפתח שרשור שבו נביע כל אחד את הבנתו לגבי המושג אלוהות או אלוהים? מה אתם חושבים על הדבר הזה
האם קיים
מהו
איך מצטייר בעיניכם ובהבנתכם המושג אלוהות

לקשמי

New member
אני די מזדהה עם הספר

בדיוק כמו שהוא מוצג בספר, אני מאמינה שאלוהים הוא הכל ושאין דבר שהוא אינו אלוהים. אלוהים הוא האנרגיה שממנה מורכבים כל הדברים שאנחנו רואים, כל השמות, כל הצלילים, כל הצורות וביטויי החיים. ככה אני רואה את זה

למעלה