אלו הם ביצועי הרובוט שאני עובד עליו.

30PIPS

New member
אלו הם ביצועי הרובוט שאני עובד עליו.

נעדרתי לאחרונה בשל הפרוייקט האישי שלי. דרך קטלנית למסחר, שימו לב לזמנים שהפוזיציות פתוחות., כרגע במינוף נמוך מאוד, כמובן בחשבון חי. לאט לאט הוא משתפר, ברגע שאני ארגיש שהוא עושה את העבודה מספיק טוב, אעלה אותו חינם. לא כסף ולא בטיח.. אמשיך לעדכן.

ferrytale

New member
הרובוט נראה מעולה,

יש לך שם ממוצא של 100+ פיפס לעיסקה, סחתיין.. אני אוהבת כאלה טריידים, לא אהובת את כל הקירקופים המטופשים, סתם סיכונים גבוהים ולחץ מיותר.. אשמח לקרוא אותך בהמשך..

ferrytale

New member
רק שאלה אחת,

מה בערך הסטופ שאתה עובד איתו? כמה פיפסים אתה מסכן?

30PIPS

New member
היי.

מאחר ומתקיימים תנאים מחמירים לכניסה לעסקה, אני ממש לא צריך סטופ רחב, רק קצת לנשימה, ככל שהעסקה יורדת "ממאה אחוז" הצלחה על פי האינדיקטורים שלי, כך הסטופ גדל. 100% - 12 אינדקציות שמתקיימות. כמובן שיש מקומות שבהם אני מפסיד. אך עם המאזן כרגע אין לי בעיה, להמשיך "להפסיד.." לצורך העניין בעסקה של 100 -80 אחוזים הצלחה הסטופ יהיה 20-40 פיפס. העניין הוא שכרגע אני עובד על תנאים מגבילים מאוד לעסקה, כך שאין הרבה עסקאות, אבל מה שנכנס מאוד איכותי. * לא לשלוח לי לפרטי בבקשה שום הצעה לגבי הרובוט. תודה, הוא לא למכירה, הוא למסירה.

30PIPS

New member
בוקר טוב, 12 אינדקציות שעובדות בהתנייה

כאשר כל אינדקציה, או אינדקטור מבחינתי מתקיים רק אם קודמו התקיים לפניו. 2 לא יתקיים בלי 1, 8 לא יתקיים בלי 7. האינדקטורים הם תנאים קיצוניים של השוק , וקווי מחיר, משהו שאני מאוד אוהב. התנאים הקיצונים מתקיימים גם בתוך דשדוש. לכן כניסה לפוזיציה מחייבת מצב מאוד מסוים, כרגע אין הרבה עסקאות, ואני עדיין רוצה להגיע למצב שבו יהיו 8 אינדקטורים עם אותם אחוזי הצלחה, מה שיאפשר הרבה יותר כניסות, אני עובד על זה. כמובן שהטסטים נעשים בחי ולא בדמו, בדמו כולם מרויחים :).

30PIPS

New member
עסקה מדהימה, למרות שהיא מופסדת.

בגלל אופי הזיהוי. והייתה עסקה נוספת אתמול בלילה.

30PIPS

New member
הרובוט כרגע הוא לא למסירה, מצטער.

אני מבטיח שברגע שאני אסיים את הבדיקות והפיתוח שלו, אני אפרסם אותו בחינם. גם היום הוא נתן שני טריידים נוספים קטנים אומנם, אך תזמון מושלם. האמת שהפאונד יין היום היה יבששששש

הנדיבFX

New member
לגביי הרובוט לפי מה שרואים

אתה מוכר עיסקאות מרויחות בצורה ידנית ולא בשליטת הרובוט לכן ספק אם עסקאות אלו לא היו מפסידות

30PIPS

New member
בוקר טוב, מצורף דוח מעודכן.

לא הבנתי את המשפט ספק אם לא היו מפסידות? מעטים הרובוטים המרויחים לאורך זמן. בגדול, לקחתי את אסטרטגיית המסחר שלי והפכתי אותה למעין אזעקה לכניסה ויציאה. המטרה העליונה של המהמלך הזה, היא לקיים ללא סייג ועוררין את הכניסה והיציאה, בלי להתחשב בגורמי שוק הודעות וכדומה. בכל רגע נתון בגרף אני מריץ את הבדיקה, קיבלתי אוקיי, אני נכנס. כרגע זה קצת מסורבל, אבל זה עובד. כשאני אגיע למצב שבו אני ארגיש שהדברים קוראים ועובדים לאורך זמן, אני יותר מאשמח לשבת עם מישהו שיוכל להעביר את זה לשפה של MT4, ההתייחסות שלי לדרך המסחר שבה אני בודק את הדברים, כרובוט, מנטרלת את השיקולים נאישיים שלי ומגמדת אותם בשלב זה , כמעט ל 0. גם שאני מקבל איתות יציאה, ואני יודע שהוא לא ברור לי, או שאני יכול לקחת כסף בשוק, אני מבצע מנתח ומשפר. שמע, משהו נכון לרגע זה , *** כי זה עובד ***. מצורף דוח. יום טוב.

30PIPS

New member
חה חה , איזה מפגר אני

הסתרתי את השורה הלא נכונה, טוב אז כולם יודעים כמה כסף הקצתי לדבר הזה.

30PIPS

New member
תודה אחי

אני 4 שנים בתחום מנהל שני חשבונות, חשבון עיקרי "המפרנס" אתה לא תאמין אני עובד על 2 WEBTREADER , אני נמצא עם MT4 רק שלושה שבועות, לא מתחבר כל כך, כל הזמן אני מקבל "מבקש ציטוט חדש", או משהו כזה. אבל לפחות אפשר להפיק דוחות בה דוחות. אני עובד עם NETDANIA, בגרפים.

forextrader1

New member
MT4 - זהירות

לידיעה כללית אם אתה נתקל בבעיות של פתיחה או סגירת עסקאות תתרחק מהתוכנה הזו. אני מכיר את הבק אופיס ברמה שמעטים מכירים (ניהול סיכונים של חברות המט"ח..) היא טובה כמו שאמרת , לניתוח.. אני לא סוחר בה גם אם ישלמו לי. חברות מט"ח נמשכות אליה בגלל אופציות רבות ל"ניהול" עסקאות ושליטה על הלקוח. (כמובן שעקיצות ותכנות "עוקב" קיים בפוטנציאל בכל חברת מט"ח)

ferrytale

New member
מסכימה לגבי עניין החברות

אבל כמו שזה נראה, הרובוט שלו התעלה עליהם בכמה רמות והם לא ממש יצליחו לעבוד עליו. הן יכולות לנסות ולהזיז ברים ושערים, אבל לדעתי הוא מתעסק על גרפים גבוהים, דהיינו שעה ואבע שעות, שם יותר קשה לשחק איתו. הוא לא מקרקף..

30PIPS

New member
אז עם מה אני אסחור בשביל להשתמשברובוט?

ב WEB אין אפשרות כזאת. מצורף דוח מעודכן מהבוקר, שתי עסקאות בינתיים.

למעלה