אוכל מוקפא
יש לי פטנט טוב לשניצלים ולקציצות עוף. לפעמים אין זמן לבשל ארוחה, אבל מתחשק באוכל בשרי טעים ומזין לכן אני עושה כך: עם השניצלים: ביום שיש לי זמן אני מפשירה את השניצלים, דופקת אותם, מצפה אותם בביצה ובפירורי לחם מתובלים ומכניסה לכלי חד פעמי מרובע כשבין כל שניצל יש שקית ניילון למניעת הדבקות, כך אני מקפיאה את הקופסא. וביום שאני ממהרת אני פשוט מוציאה את כמות השניצלים בהם אני מעונינת ישר למחבת ואחרי דקות ספורות יש לי שניצלים מוכנים, פריכים וטריים. עם הקציצות אני עושה את אותו הדבר, ביום שיש לי זמן אני מכינה את העיסה של הקציצות, מקפיאה אותה, וביום שאני ממהרת אני רק מכדררת קציצות ומטגנת אותם.