אלו משחקים יש לכם באמבטיה - שאלת סק

אלו משחקים יש לכם באמבטיה - שאלת סק

האם גם אצלכם יש ים של צעצועים כאלו באמבטיה... אצלנו נוסף לדברים שמיועדים לאמבטיה שחלק קנינו וחלק קבלנו (לא הרבה..) יש תוספת של בקבוקי שמפו ריקים.. כף של אבקת כביסה שנותרה מיותמת והודיה משחקת בזה בשמחה, כפות פלסטיק כל מיני קערות ועוד ועוד.. אפילו הספוגים שלי עוברים אח"כ להודיה שאמד נהנת לשחק בהם (ובפעם האחרונה שקניתי ספוגים חדשים היא קבלה אפילו אחד שיהיה בשבילה ..) גם כל מיני צעצועים פשוטים של 2 ש"ח לעתים אני נותנת להודיה לשחק באמבטיה (למשל מניפה שלהודיה לא היה יותר מה לעשות אתה...) פעם שהיא שחקה בקלקר שלכלך לי את הסלון שמתי אותו בצד ונתתי להודיה לשחק בזה באמבטיה.. וביום ראשון העברתי את משחק בועות הסבון לאמבט במקום שילכלך את רצפות הבית.. מה אצלכן

iris and ben

New member
צעצועים לאמבטיה../images/Emo73.gif

לנו יש את הצעצועים של ססי-הם לא צוברים אצלי עבש וגם כמה קוביות מספוג קשיח מאוד (נקרא סול?) וכמה סירות קטנות את כל הברוזים למינהם הוצאתי כי זה צובר עובש בתוך

בעיקר מיכלים מכל הסוגים.

בקבוקי שמפו, צפרדע שמשפריצה מהפה, משפך, דלי, וסליל טלפון שגלי נסחבת איתו כבר כה שבועות. כל פעם זה מתחלף. בעיקרון יש סלסלת צעצועים באמבטיה, היא לוקחת איתה מה שהיא רוצה, ואחרי האמבטיה הם נתלים לייבוש בשק עם ואקומים על החרסינה ככה שהם לא צוברים איכסה.

jole

New member
עוד רעיון לאמבטיה

לקנות כמה צבעים של סול ולגזור צורות וחיות שהילדים אוהבים וכשמרטיבים זה "נדבק" לצידי האמבטיה או לחרסינה. רעיון נוסף למי שיכולים לשלוח לה דברים מארה"ב- יש אריזות של צבעי אמבט שהם בעצם סבונים. אז כשמסיימים את עבודת האומנות פשוט שוטפים עם מים ואין זכר.

הבעיה שלי עם מוצרי סול שהודיה אהבה

(ולעתים עדיין אוהבת..) לנגוס בהם לכן לרוב אני משתדלת להעלים לה את המשחקים שיש לה מסול.. עכשיו היא התחילה שוב לשחק איתם בצורה הגיונית

אצלנו יש המון שטויות

אורן אוהבת המון שטויות וזה נהדר כי כל דבר קטן מעסיק אותה. למשל שפורפרות ריקות של משחות שיניים או קרמים, פקק הגומי של האמבטיה, הכוס של מברשות השיניים. בעיקר היא אוהבת לעשות הצגה שהיא שותה מהכוס של המברשות ונהנית בקול רם עם פה פתוח

היא לא בולעת מים ??

השבוע הודיה התחילה כאילו "לשתות" והיא ממש בלעה מים שהיו מלאי סבון...

היא בולעת רק מיים מהברז

לפעמים היא מכניסה דברים לפה אז היא מכניסה קצת מיים עם סבון לפה - אבל זה לא ממש נורא. היא לא מתרגשת מהענין (וגם אני לא)
))

בינתיים כלום../images/Emo132.gif. ניסינו לתת לו

כל מיני צעצועים מפלסטיק, אבל הוא החליט שיותר כיף להשתמש בידיים שלו, ולהוציא את כל המים מהאמבטיה (אנחנו עדיין רוחצים אותו באמבטיית הפלסטיק בחדר שלו)

רגע רגע.. הוא עוד קטן לא ???

אני מאמינה שבגיל של הודיה (2 ש´ ו9 ח´..) הוא ישחק לך בהרבה משחקים באמבטיה

מיה30

New member
אצלנו יש גם...

צבעי אצבעות לפחות שם יותר קל לנקות
מציירים חופשי על האמבטיה והקירות ואח"כ נשטף במים בקלילות וכל מיני חיות פלסטיק שמתמלאות במים ואפשר להשפריץ איתם וחוץ מזה פאזל אמבטיה ועוד כל מה שהם יכולים למלא במים ולשפוך וחוזר חלילה מיה30

מזמן לא שחקנו בזה אבל באמת זה יותר

כיף להתלכלך באמבטיה מאשר בסלון או בחדר מצבעי אצבעות..

imale

New member
צעצועי אמבטיה

גם אנחנו עוד מתרחצים באמבטיית תינוקות בחדר של רומי, ובגלל שאין הרבה מקום לצעצועים, אנחנו מסתפקות בשניים: דג גומי קטן ואנייה קטנה מגומי. שניהם מאותו "סט" (יש גם ברווז, ברבור, צב...) ושניהם משפריצים מים ומצפצפים. הדג הוא הלהיט, והאניה מצחיקה את רומי כשאמא משיטה אותה במעה הרגליים אל הבטן...
אני מניחה שכשנעבור לאמבטיה של הגדולים, נוסיף עוד צעצועים.

ספרים,דולפין ששוחה, ברווזים,צפרדע

סירות, פקקים של שמפו=רחבים כמו קוטר של כוס ועם זה אנו שוטפים לה / חופפים לה את הראש, דגים, גלגל ים קטנים... ועוד צעצעי אמבט מכל הסוגים שקנינו וקיבלנו. דולפין שמסובבים לו את הקפיץ והוא מתחיל לשחות ולהזיז את הסנפיר! והיום קניתי לה צעצוע שניקרא "אוקטופוס"..... לנו אין אמבטיה - רק טוש! אז קנינו לה בהתחלה "גיגית" גדולה ורחבה מרובעת בשוק והיא היתה בפנים היום זה משמש לצעצעוים מתחת למיטה. והחלפנו את הגיגית באמבטיה כחולה מ"איקאה", שיש לה פסים נגד החלקה גם מבפנים וגם מבחוץ. מזכיר את האמבטיה הראשונית רק פחות ארוכה וכל זה ניכנס ב"טוש" ואנו יושבים על-ידה!

אמבטיה

לנו יש משחק אמבט דיסני כזה עם גלגל מים ושלוש בובות וכף. חוצמזה יש בקבוקי שמפו ונוזל כלים ריקים ושטופים היטב, אקדח מים, דמויות חיות מסול, בובה שעושה פיפי שבאה עם סיר ועם אמבט ולכן מצאה את מקומה בחדר האמבטיה, וגולת הכותרת: דוד של יחיאל שלח לספיר מארה"ב בובת אוסקר מיוחדת: יש עליה כתמים של לכלוך שנעלמים במגע עם מים חמים. היא באה בתוך פח שהוא בעצם דלי-מסננת כזה, וכשמרימים את הדלי עם מים בתוכו, הוא מטפטף. יש בו גם מגבת לניגוב אוסקר, ואת סליימי התולעת של אוסקר שהיא בעצם אקדח מים קטן. ספיר אוהבת לראות איך הכתמים של אוסקר נעלמים, לעשות לו אמבט קצף, לייבש אותו עם המגבת עד שהכתמים חוזרים, וחו"ח...

לנילי - אפשר לבוא לשחק איתכם במיקלח

אה - איזו יופי של צעצעים! סופסופ משהו מגוון. תודיעי לי איפה קנו לכם או של איזה חברה- נישמע מ ג נ י ב !!!!!

אני לא יודעת איםה קנו אבל

זה מסדרת "ססמי סטריט" שאני חושבת ששייכת לפישר פרייס. נקרא oscar the grouch bath time או משהו דומה

למעלה