אלו שנצמדות...

JackHarper

New member
אלו שנצמדות...

סיטואציה ממקום העבודה.

אחת העובדות שהקשר שלי איתה מסתכם ב- "היי מה העניינים" ושלום שלום כזה התחילה לעבוד מולי יותר לאחרונה ונוצרים
מצבים שאנחנו מנהלים שיחות יותר משלום שלום.

שמתי לב (כי אי אפשר שלא) שהיא נצמדת אלי תוך כדי השיחה, בדרך כלל כתף אל כתף והרבה פעמים הזרוע שלי ממש בתוך החזה שלה
כשהיא ממש נשענת עלי.
אין לי התנגדות להרגיש את הגוף שלה, להיפך.
אבל אני חייב להודות שזה מבלבל אותי קצת, אני תמיד נשמר מלגעת יותר מדי (במיוחד במקום העבודה, הטרדות מיניות וכו').

אני תוהה אם זאת הבעת עניין בי או שככה היא מתנהלת עם אנשים באופן כללי, לא הצלחתי לתפוס אותה נצמדת ככה לאנשים אחרים אבל המשרדים שלנו רחוקים אחד מהשני...

רואה 6 6

New member
tאל תשאל שאלות,תימנע מזה בתקיפות!!

ביום שבו יתחשק לה לדפוק איזה תלונה להטרדה מינית,יאמינו יותר לה מאשר לכל אלה שנמרחת עליהם. אל תשתף עם זה פעולה!!

תקדים תרופה למכה

ותגיד לה שהחזה שלה מטריד אותך מינית, שקודם תזמין אותך לדייט או לפחות שתשאל אם אתה אוהב הצמדה שלו
בניגוב או בדוח אליך. אתה יכול לפתח שיחה על כמה זמן עבר מהפעם האחרונה שסופקה מינית, או איך קרה שפתאום היא עובדת
יותר לידך (כי אין לך על מי להשען אלא על אמביציה של בחורה כשהיא סוף סוף יודעת שהיא רוצה משהו).

JackHarper

New member
קולגות, ללא מרות.

&nbsp
מה שמבלבל אותי עוד יותר זה שהיא זורקת כל מיני משפטים שלפעמים מעידים על זה שיש לה חבר.
&nbsp
אם ביחסים רומנטים את מתכוונת לזוגיות, אז לא.
היא לא הטעם שלי מהבחינה הזאת, למרות שהחזות שלה לחלוטין נכנסת תחת ההגדרה של "כוסית" ולא הייתי
מתנגד לסטוץ, אבל אני חושב שלעשות דברים כאלו במקום העבודה זה פשוט לא בריא.
&nbsp
&nbsp

סבירות גבוהה מאוד

שהיא מעוניינת במשהו איתך- מיני או מעבר.
&nbsp
גם לדעתי עדיף להמנע מזה במקום העבודה. סתם מתכון לצרות ואין לך מושג איזה אדם היא..

שלום

מגעים מיניים אסורים בעבודה, אמור לה שאתה לא מוכן לקבל את התקרבותה במקום העבודה כי היא לא מתאימה למקום ומסכנת אותך ואותה באיבוד העבודה ובהאשמות של הטרדה מינית. אם היא רוצה, שתיצור אתך קשר בדיבור ובבית תיגע בך ככל שהיא רוצה.
&nbsp

למעלה