אלו שקיבלו מכתבים במסר האישי

אלו שקיבלו מכתבים במסר האישי

שאני חתומה עליהם אז נא לא התייחס......... דפנה אלרועי כותבת אותם בשמי........ מצטערת על ההטרדה.......

רבקה6

New member
ספי אני מרגישה נחותה!!!

למה אני לא מקבלת מסרים ממך? למה...זה שאני גרה בפריפריה? או אולי בגלל שאני סורגת בובות ולא "סתם" יצירות מדהימות כמוך? זהו. אני יודעת. עכשיו רשמית אני לא מקובלת כאן. עלוב נעלבתי קשות!!!! ואני רומניה. ורומניות נעלבות...50 שנה בקבר אנחנו עדיין מעולבות! הולכת להתחפר בשק של המילווי של הבובות. מזל שטטיה אוהבת אותי. ר/

zoika

New member
רבקה מצטרפת אליך, כנרא שיש

להם משהו נגד רומניות. ואותי אפילו טטיה לא מכירה.....

tatia

New member
איפה אני נפלתי..אוי .לא מספיק לי

רומני אחד בבית , אז גם כאן?

iris3111

New member
טטיה איך מסתדרים רומני ורוסי?

אבא שלי מימוצא רומני אמא עם דם ומזג של רוסים.... ובבית.......יו יו אבל היתה בינהם זוגיות יפה. ראינו אותם בכעס וגם בהפגנת רגשות של תמיכה ליטופים וחום. ואותנו הדריכו מי שיגיד לכם זוגיות יפה היא בלי מריבות וויכוחים משקר. חשוב לא פחות הוא עיניין ההיתפייסות....

tatia

New member
מסתדרים יפה, לא רבים הרבה, גם

החוש הומור שלנו עוזר בחיים:)))

כמו קוזאק ואירית ../images/Emo13.gif

והר הגעש שמתפרץ עכשיו באינדוזיה זה לא בגללנו...........

|חיבוק../images/Emo13.gif אני סורגת יצירות מדהימות?

בידור איתך............. אוי, נכון, רומניות באמת נעלבות קשה............ אבל לעומת הפולניות הן............. אני קראתי שיש לך 6 ילדים קטנים.......... מתי בדיוק יש לך זמן להעלב? ועוד כשאת סורגת בובות.............. איזה כייף לך...........

רבקה6

New member
רומניות לא נעלבות לפי השעון. הן

נעלבות סביב השעון! כל דקה היא דקה טובה לצורך העניין. וממש לא צריך סיבה מיוחדת... וששה ילדים קטנים אכן יש (שניים יותר גדולים...ארבעה גמדים) אבל זה בדיוק הזמן לבובות. יש חצר...יש חברים...יש אין_ילדים_בבית_עד_7 ואז יש זמן לבובות. יאללה...למלא עוד רגל של כלבלבון... ר/

רבקה6

New member
זה שכתב והתכוון אלי היה...אפעס...

פוזל משהו... תבואי תראי את ערימת הכביסה...ואת הכיור מלא כלים...ואת הבלגאן ואז! תשירי אשת חייל... ר/

לא פוזל ../images/Emo13.gif כל אחד רואה דברים

אחרת............אשת חייל זה לאו דווקא הכלים במטבח אני מבטיחה לך שהכלים יחכו לעומת הזמן שאת משקיעה בילדים הכל עיניין של סדר עדיפויות.........מה יותר חשוב כלים - בובות כמובן בובות תעשי הצבעה אצלך ותיראי........

10הילה10

New member
על זה נאמר הבית נשרף והסבתא סורגת

או האמא סורגת...לפעמים כשאני סורגת בבית ומביטה סביב אני נזכרת במשפט וצוחקת...את המשפט הזה סבתי כל הזמן אומרת...אבל היא גם אומרת שהכלים לא יעופו מהחלון...אז לא לדאוג...לסרוגגגגגגגגג!!!!!!!!!

למעלה