אלחנן טננבוים

geostant

New member
אלחנן טננבוים

צדיק מעונה ? או השטן בתחפושת ? דעתכם...

xena2305

New member
כנראה שלא זה ולא זה..

בכל מקרה המפתח לפרשה עדיין לא פורסם. אם הוא נסע ללבנון על דעת עצמו הרי שעשינו כאן מקח טעות כששחררנו מחבלים,אם הוא נסע לדובאי כמו שנטען בעבר ומשם נחטף ללבנון הרי שהרבה אנשים יהיו חייבים לו התנצלות.

geostant

New member
אומנם דובאי

מתחילה להיות יותר פופולרית מבעבר לאנשי עסקים אך עדיין אנשי עסקים רואים במקום כלא סימפטי ולא יסעו לשם רק כדי לחפש הזדמנויות עסקיות. ואת זה אני יכול לומר מניסיון אישי כאיש עסקים אשר הציעו לו הרבה מאוד פעמים הצעות מעניינות אשר דחיתי בגלל חוסר הסימפטיות של המקום.

geostant

New member
אז מה חשבת ?

שהמדינה תתן אחריות לכל אזרח שעוזב את גבולותיה ? למה מה קרה ? אם אני יסע לאנגליה ויחטפו אותי שם, את מי זה בכלל יעניין ?

קודם כל

זאת אומרת שהטענה שלך שדובאי מסוכנת בכלל לא קשורה לעניין. שכן אתה לא עושה הבדלה בין אנגליה לדובאי. אני לא מכיר אותך אישית אז אני באמת לא יודע אם למישהו יהיה אכפת אם חס וחלילה יחטפו אותך בחו"ל אבל למדינת ישראל לאורך השנים זה כן אכפת. אם זה במקרה אנטבה ואם זה במקרה טננבאום. זה קשור לאתוס הלאומי, זה קשור להרתעה וזה קשור גם לכך שאנחנו יהודים, וליהודים לאורך השנים תמיד היתה איזה (ברחה לי המילה) בוא נאמר אחריות אחד לשני. חוץ מזה נניח שמחר פורץ שלום עם ערב הסעודית ושאר מדינות המפרץ. והממשלה רוצה לעודד עסקים עם המדינות האלה. איך תשכנע אנשי עסקים לנסוע לשם אם הם לא יוכלו לסמוך על המדינה שתגן אליהם או שתישא באחריות כלשהי לגורלם?

xena2305

New member
לפי ערוץ 1 הוא נחטף ללבנון...

הרבה אנשים חייבים לו התנצלות.

geostant

New member
איזו בדיחה

אם זה היה נכון והוא באמת היה נחטף ללבנון אז מהתחלה הוא היה טוען כך ולא היה מספר שהוא הגיע ללבנון בשביל למצוא מידע על רון ארד.

xena2305

New member
?? הוא אף פעם לא טען..

שהוא הגיע ללבנון כדי למצוא מידע על רון ארד. אני מקווה שאתה לא מתייחס לראיון שהוקרן לפני השחרור שלו כי ברור שתוכנו הוכתב ע"י חיזבללה.

geostant

New member
זה הראיון היחיד שהוא נתן

גם אם בהסכמה מלאה ותשובות על פי דעתו החופשית וגם אם תחת ידם של החיזבאללה. כל עוד הוא לא נתן ראיון חדש או לא פורסמה מטרתו האמיתית דרך הגורמים המוסמכים אני מתייחס לראיון הראשון שלו. גם ככה, כל הסיפור שלו נראה לי ממש מסריח לדעתי כל הכוונה שלו היית לסגור איזה עסקה מפוקפקת שתכניס לי עוד כמה שקלים לכיס. אבל כמובן, זו רק דעתי וזכותך לחלוק עליה

xena2305

New member
צריך אופי מיוחד כדי להגיד טעיתי

ולהתנצל. כנראה שלך אין את זה.

geostant

New member
או אולי להיות יותר סבלני

ולחכות לתוצאות החקירה שלו ?

למעלה