אלטרנטיבה למרגרינה ושוקולד

מ ר י ל

New member
אלטרנטיבה למרגרינה ושוקולד

רציתי לדעת , אם יש אלטרנטיבה למרגרינה , כי אני מכורה לטעם הזה. ניסיתי לאכול עינן קל עם גבינה 3% ולא היה לי טעים. אני אוכלת מרגרינת עץ הזית , או מזולה בטעם חמאה . האם המרגרינות האלה מזיקות לי? אני גם אוכלת שוקולד בימים שלפני הוסת כי הגוף שלי דורש את זה , התזונאית שלי הציעה לי לאכול 3 כפות של ריבת תות , אבל זה לא טעים לי. אני יודעת שרצוי לאכול פירות וירקות , אבל פירות מרוססים בכימיקלים ושתיפה לא מספיקה כדי להוריד מהם את הכימיקלים. שמעתי שחרובים יכולים להיות תחליף לשוקולד , אבל אני לא יודעת אם הטעם זהה.
 
למעלה