אלטרנטיבה...

doresh shalom

New member
אלטרנטיבה...

בזמן האחרון אני תוהה איך אנו נוכל "להלחם" בימין כאשר אין לנו אלטרנטיבה הכוונה שלי היא לא מבחינה אידאולוגית אלא מבחינה מעשית אין אדם שינהיג את מחנה השמאל (המפולג) אין אדם (מתאים) להתמודד לראשות הממשלה (לא ששרון מתאים) והשאלה שלי מי לדעתכם (השמלאנים שבינכם) מתאים כדי להתמודד לראשות הממשלה (מטעם מחנה השמאל)

EverMan

New member
מטעם השמאל החברתי-כלכלי

אין. נקודה. אין היום שמאל חברתי-כלכלי. יש "חברתי" אין "שמאלי". אני באופן אישי מחבב מאוד את יולי תמיר אופיר פינס דני יתום או חיים רמון. אנשים לדעתי שאם יתאחדו מאחוריהם - ניתן יהיה לצעוד לכסא ראש הממשלה שנית.

Azazel

New member
אני לא חושב שיולי תמיר או אופיר

פינס הם שמאל חברתי. אלא אם כן אתם קוראים לחלוקת כסף שמאל.

EverMan

New member
אין בארץ שמאל חברתי.

פשוט אין. הסוציאליסטים עברו מהחיים הפוליטים בארץ. אין הנהגה סוציאליסטית אמיתית. אבל כן , אופיר פינס בהחלט מתקרב מאוד לסוציאליזם (משיחות שלי איתו). וגם יולי תמיר.

EverMan

New member
א.כל המפלגות היום קפיטליסטיות

ב.למעשה כל העבודה קפיטליסטים בני סוציאליסטים. אבל יש להם תקווה ענקית. ופונטציאל - הרבה יותר גדול מכל מפלגה אחרת. אם היית מדבר עם צירי הועידה - היית מבין.

ALMIGHTY

New member
כולם כיום מושחתים

כרגע המעמד החברתי כמעט ולא מעניין את הממשלה, רק עוד תקציב לבטחון... לתת מדינה לערבים ואז אפשר לדבר על כלכלה וחברה.

Azazel

New member
אם "חברתי" זה גישת "FREE BEER"

אז אני לא חברתי.

השמאלני

New member
תקרא לי נאיבי

אבל אני מאמין שמצנע צריך להתמודד (לא מטעם מפלגת העבודה!!!)

ALMIGHTY

New member
מצנע הוא גבר

אבל אפילו כדי להיות שמאלני, אתה צריך להיות כריש ופוליטיקאי מדופלם. חבל..

EverMan

New member
לא חבל לחלוטין.

בשביל להיות פוליטקאי טוב - אתה צריך לדעת לתמרן את האויבים שלך , אתה צריך לדעת להלהיט קהל , אתה צריך לדעת לסחוף , אתה צריך לדעת מתי לפעול , מתי להכות על הברזל , אתה צריך לדעת מה ליזום ואיך - ואת זה אין למצנע. מצנע הוא יבש ואפרורי וזה בתור אדם שתמך בו. ומה עוד - עדיף שהוא ירוץ מטעם מפלגת העבודה ולא מטעם מפלגה אחרת שלא תזכה.

למעלה