אלטשיפט

הנה

האתר של אלטשיפט, ובו רשימת השירים ששודרו בכל שבוע, שעבר עכשיו עיצוב ונראה טוב. np: suede - positivity (הסינגל הראשון והמ-א-כ-ז-ב מהאלבום החדש)

יא! הסינגל הראשון של סוויד!*מתלהבת*

איכפת לך לשלוח לי מתישהו??? אני ממש ציפיתי לדיסק הזה הרבה זמממן!!!!

nery

New member
אני לא מבין משהו

עם כל חיבתי הגדולה לסוויד וחבריהם בבריטניה, אני לא מבין איך אפשר לצפות למשהו מהם. ימי הזוהר של ענקי הבריטפופ נגמרו, עכשיו נשארנו עם אפר רטוב ומסריח (מי אמר החדש של אואזיס) וציפיה מזוייפת, ספק תקווה לאיזשהו נס (פליז, אחרי הד מיוזיק כבר עצוב לחשוב עליהם). אני אומר - back to the basics!

zooey

New member
כמה תיקונים

זה שלהקות כמו סוויד ובלר מאכזבות זה לא אומר שבריטפופ ל מחדש זה אומר שאתה לא מתעניין ולא טורח להקשיב ללהקות חדשות jack מצויינים והאלבום החדש די יוצא דופן luke haines הוציא אלבום ממש טוב לא מזמן אחרי הפסקול שהוא עשה. נחדש של פאלפ עדיין מראה שהם משתנים ומתעדכנים ובטח שלא משעממים האלבום החדש של ian brown אולי לא יוצא דופן אבל לא נופל משום אלבום חדש שיצא השנה. עוד שמות? Doves, Cinerama, black box recorder, Delgados, Mull Historical society נא לסלוח לי על namedropping ועל הכנסת כמה סקוטים לרשימה (אני חושב שהם בהחלט שיכים) אבל לפסול תחום שלם של מוזיקה בגלל חוסר ידע די מעצבן אותי

nery

New member
Frankie says

רילקסי, בחור :) אין צורך להתגונן, בכלל לא אמרתי שלא יוצאים מבריטניה דברים נהדרים.. כלומר, לא פסלתי שום תחום. השמות שציינת (מינוס אחד, אולי) לא ממש נחשבים אצלי כבריטפופ. לפחות לא בגלגולים הנוכחיים. וזה גם לא מעיד על חוסר ידע, אגב. מה שאמרתי, או ניסיתי להגיד, היה שקשה לי לצפות למשהו מעניין מסוויד, שלא לדבר על אואזיס והנגררות. התקופה ההיא עברה ונגמרה כבר, עכשיו כל מה שיישמע דומה ייתפש בעיניי כרטרו, איזושהי חזרה לאולדסקול הטוב של הניינטיז. הדעיכה הזאת הייתה איטית וכואבת אמנם, אבל עדיין דעיכה. מצד שני, לא הכל מת. בלר, למשל, עדיין מעניינים אותי, ובכלל תמיד כיף לחזור לימים בהם אלסטיקה היו קוליות P: קרא לזה איך שאתה רוצה, אני כבר המשכתי הלאה. וכאנגלופיל מוחצן אני חייב לציין שטוב לי עם זה.

../images/Emo45.gif

גם אני מסכים, ואני חושב שרבים יסכימו עם דבריך. "מאכזב" זו לא המלה הנכונה, כי באמת גם לי אין ציפיות מהם כבר כמה שנים טובות. שיתפרקו וזהו. np: van morrison - have I told you lately

Esmena

New member
שיהיה לך ברור אהובת הפורום, סלחי לנ

ו על ההתנפלות, זו ממש לא את, זה הם כולנו אוהבים אותך כל כך

אוווו....^_^../images/Emo9.gif

חחח...
תודה אני מניחה!*מנסה להתרגל לכל האהבה המורעפת עליי!*
I love U 2
נו טוב, Everyting will flow, לא ככה?

n o a m 18

New member
אז אני במיעוט?

הד מיוזיק אלבום מעולה לדעתי שירים מדהימים כמו down, he´s gone, everything will flow אפילו אלקטריסיטי אהבתי (את שי´ז אין פאשן לא ממש. למה שחררו את זה למען השם?) אז הלכו קצת לכיוון הבלדות. כואב למישהו? והבונוס סי די שקיבלתי, עם 5 שירים לייב מהיורופין טור שלהם בכלל לא הזיק (גם לשירים ישנים יש שם ביצועים)

*Jeane*

New member
לצערי

אני מסכימה עם הדעה שhead music היה די גרוע... סווייד...היו להם דברים מעולים.כל כך חבל שהתקלקלו.. יש שיגידו שזה פשוט בגלל שברנרד באטלר כבר לא שם. בכל אופן-אני לא בטוחה בזה,בעיקר בגלל שאלבום הסולו שלו היה חביב אך לא מעבר לכך.לא עשה לי דברים כמו שסווייד הראשונים עשו. כנראה שהם היו להקה שהיו שם בזמן הנכון במקום הנכון. וכל נסיון לשיחזור הכשרון [או פשוט-החיבור בין ברט אנדרסון לבאטלר] נועד לכשלון... [weezer&good charlotte - the fall[

למעלה