אליהו הושעה עד להודעה חדשה

HBSFC1

New member
אליהו הושעה עד להודעה חדשה

קשר הפועל ב"ש, רמי אליהו, הושעה ע"י מרקו בלבול עד להודעה חדשה. השחקן הושעה מכל פעילות עקב ראיון שנתן אביו, רפי אליהו, לעיתון "שבע", ובראיונו הוא ביקר את המאמן מרקו בלבול. האחרון כעס מאוד על כך, והשעה את אליהו עד שיתנצל בפומבי. בינתיים, השחקן לא אמור להיכלל בסגל לקראת המשחק הקשה מול רעננה ביום שני.

דארקו

New member
החלטה טובה. צריך להראות לרמי

שהוא שחקן מן השורה, וזה שהוא קצת וותיק לא נותן לו אופצייה מעל כולם לפתוח את הפה שלו. לא פעם ולא פעמיים נקטו סנקציות שכאלו נגד שחקנים שהוריהם התבטאו נגד המאמן או אחד אחר מחברי ההנהלה, והדוגמא הטרייה ביותר לכך היא לירון וילנר.. אביב פתח תפה על עטר במקומון נתנייתי, ועטר השעה אותו לאלתר- מה שהביא אותו להכח עמידר ר"ג...

אולי תרדו מרמי?

רמי שחקן בית, משלנו! וכל הזמן יורדים עליו! נכון, רמי הוא לא צדיק, אבל דבר אחד אי אפשר להגיד עליו, וזה שהוא לא יודע לשחק כדורגל! רמי הוא השחקן עם היכולת הכי גבוהה בליגה! הבעיה שלו זה שהוא די עצלן, אז במקום לרדת עליו, תתמכו בו! ודבר נוסף: אני נגד שפותחים את הפה על המאמן! אבל, ברגע שזה לא השחקן עצמו, צריך לשבת עם השחקן לשיחה, ולבדוק עם הדברים הגיעו ממנו... זה לא פייר להעניש שחקן בגלל מישהו אחר, כי יש סיכוי שהוא בכלל לא בעיניין! אני אישית חבר של דודו בן שושן, והוא בצד ומשקיע בשקט, אבל לי בתור חבר שלו כואב שהוא לא משחק, אז תארו לכם שיפנו אלי מעיתון ואני יגיד שבלבול לא בסדר ודודו צריך לשחק במקום שחקן זה או אחר.. מה דודו אשם..? תחשבו על זה...

Reign Of Chaos

New member
על אליהו-

לדעתי זה גם לא בסדר שהשעו את רמי בגלל משהו שלא הוא עשה, אלא אביו. מה גם שרפי ידוע בפה שלו נגד המאמנים של בניו, אני זוכר כמה מקרים דומים שקרו לו עם המאמנים למיניהם של רן (אח של רמי) בקבוצתו.

למעלה