אליה וקוץ בה .

אליה וקוץ בה .

שלום,
רשמתי הרבה בפורום הזה על כמה היו לי השיעורי נהיגה קשים והמורה היה נוגע לי בהגה גם בשיור ה-22 אז רציתי לומר שעברתי טסט שני על אוטומט השבוע אבל אליה וקוץ בה ולמה ? כי אין לי אוטו יש לי בעיה למצוא רכב ואני מאמינה שיקח לי לפחות 3 חודשיים אני מחפשת משהו פשוט ב-10000 ולא יותר . ויש לי כמה שאלות :
1. בנתיים עד שאני ימצא רכב ביקשתי מהמורה נהיגה שלי שיעשה לי שיעורים בתשלום פעם בשבועיים כדי לא לשכוח ולפחד אח"כ לנהוג, שאלתי היא האם זה בסדר ? והאם זה מספיק לנהוג רק פעם בשבועיים כל פעם רק 40דקות ?.
2. אני מרגישה שעשיתי טעות כי הנה הוצאתי רישיון נהיגה ואין לי רכב ואם אני לא יעלה על רכב אחרי 3 חודשיים מיום הטסט אני מפחדת לשכוח., האם חששתי נכונה?
3. אמח לקבל פרטים אני בת 22 כמה אני יכולה לעלות על הרכב כולל המלווה ? והאם האגרה הזאת של 116 שח ששילמתי בדואר היא הרישיון הזמני שלי ואפשר לנהוג איתו עכשיו ? ומה עם הרישיון הקבוע ? הוא מגיע ישירות לבית ?

תודה מראש.

guya72

New member
אליה

1. תלוי בך. לדעתי האישית לא מספיק.
2. את לא היחידה שמוציאה רשיון ללא רכב.
3. אם רשום על הטופס שזה רשיון נהיגה זמני - אז זאת המשמעות. אפשר לנהוג איתו בצמוד לתעודה מזהה + מלווה כנדרש בחוק.
הרשיון הקבוע יגיע בהמשך לכתובת המגורים.
שימי לב שלרשיון הזמני יש תוקף של כ-6 חודשים. אם כחודש לפני שפג תוקפו, לא קיבלת את הרשיון הקבוע - תפני למשרד רישוי לצורך בירור (רשום על הרשיון הזמני)

למעלה