אליה יקרה...

לירז51

New member
אליה יקרה...

אחת התכונות העומדת בבסיס ההתפתחות הרוחנית היא סקרנות...ופתיחות אמיתית... אבל אני בטוחה שכבר ידעת את זה קודם... שלך באהבה לירז

1+1 חינם

בוקר סבבה בדיוק כשעשיתי נקיון וסיימתי נכנסת ולכלכת את הדף שוב עכשיו אני במצוקה כי נגמר לי המטאטא והדף מלוכלך כמקודם להשתלב זה נקרא גם תכונה של בסיס רוחני? או של"רוחני" מותר להכנס ולעשות כרצונו בלי התחשבות כלשהי?...לו היית מעיפה מבט סקרני חוקר, היה מתגלה לעיניך היפות שרשור של הודעות ומודעות שאלה של בוקר...ותשובה

סיריוס1

New member
התפתחות רוחנית היא הגדלת נפח המודעות, אולם...

...כאשר מודעים ליותר כך צריך להשתנות כדי לשמור על הזהות שאת בוחרת להיות בה. היקום מכיל בתוכו אינסוף איכויות וסגנונות, כאשר מתחילים להקשיב לסימפוניה יותר ויותר גדולה צריך הבנה ויכולת הקשבה טובה יותר כי ריבוי הכלים והצלילים מרדים את אלו שאינם למדו מוזיקה. צריך ללמוד והרבה. דרכים, עצות, דעות שיטות והרמוניות, התפתחות רוחנית היא מסע ביערות קסומים, מדבריות יבשות, אוקייאנוסים אדירים, ומסע בין כוכבים צבעוניים. יש הכל מהכל.

לירז51

New member
סיריוס יקר...

דבריך יפים ונכונים ואף עולים בקנה אחד עם מה שציינתי... אשמח לשמוע עוד מהארותיך... באהבה לירז

סיריוס1

New member
אנסה. המסע ביערות עד...

...ענקיים מלמד את האדם להיות עצמאי, לצוד ולדוג וללקט או לקטוף בעצמו/ה. המסע בין הכוכבים מלמד את האדם לדעת איפה הוא נמצע ולאין הוא הולך. המסע באוקייאנוסים אדירים מלמד את האדם לא לפחד מהבלתי נודע. והמסע במדבריות יבשות וענקיות מלמד את האדם להעריך ולאהוב את המעט שיש... ואז, עם המעט שיש נשארים באותו מקום כי שבעים ולא רוצים יותר, לכן, במדבר רואים את הכוכבים הכי טוב כדי שנדע היכן אנחנו נמצעים ולהיכן אנחנו הולכים, ואז מייד מרגישים רעב להמשיך במסע...העולם הזה הוא כולו בית ספר תמידי...

סיריוס יקר

מתי לאחרונה ביקרת בכל המקומות המופלאים הללו? ומאחר ואני מניח שמעולם לא, הרי שאני מניח במידה רבה של ודאות שגם אינך יודע שום דבר מהדברים שיש בידם ללמדך. פעם, שתרצה לעשות מסע ממש מרוחק ופילאי, תצלול את מעמקי הווייתך, ואם תמצא שם אבוקה אחת של אהבת אין סוף ותשוקה שאין לה שיעור, תדע כי היית בכל מקום ועשית כל דבר. חוץ מזה אתה כותב ממש יפה. יעקב

אליה ל

New member
עם כל הרצון והאמפטיה לירז

מישהו כבר הביא לכאן בעבר קישור של אותו מרכז שהבאת לכאן. גן הילדים שמתנהל שם באמת נחמד

למעלה