אליזאו - פיג'ו

shaby_b

New member
אליזאו - פיג'ו

לא מצאתי מילה על הקטנוע הזה בפורום. אבקש חוות דעתכם. האם הוא עדיין מיוצר? מי היבואן? בקיצור לקנות או לא לקנות ? תודה

TheReverend

New member
לקנות? לא לקנות?

מה מטרת הקנייה?! מה הצרכים? מה אתה מחפש? מה הדרישות? יש הרבה פרמטרים בשיקול לקניית קטנוע. קצת קשה לענות לך בלי שתפרט. בקיצור, פרט: ק"מ ליום? רכיבה בבוד\בזוג? טיולים בסופ"ש? נסיעות עירוניות\בין עירוניות? מחפש משהו ספורטיבי? נוחות? ארגז? תא מטען גדול?.... כמו שהבנת כבר יש הרבה פרמטרים כמה שיותר תפרט, ככה נוכל לעזור לך יותר

shaby_b

New member
נסיעב יומית - 10 ק"מ הלוך וחזור

חלקה (כ-4 ק"מ) בכביש בין עירוני. חשבתי לנצל את מדרגת הרישוי החדשה (כרגע יש לי עד 50 סמק). אגב, מתי נכנסת הדרגה החדשה לתוקף??!!! תודה

TheReverend

New member
אם אתה מחכה לשידרוג הרשיונות אז

אפשר לא לענות לך
וברצינות, שידרוג הרשיונות "צפוי" בחודש הבא. אני רושם "צפוי" כי מדובר במדינת ישראל - וכיאה למוסדות ממשלתיים אוקטובר זה נחמד אבל לא זכור לי שצויין מפורשות באיזו שנה
למה שציינת גם ה50 מ"ק יספיקו, אל תשכל שעלייה ל125 גוררת גם עלייה משמעותית במחיר הביטוח(פי 2!!!) אם אתה בונה על כך שעם השינוי בדרגות הרישוי יהיה גם שינוי בשרגות מחירי הביטוח - לא הייתי בונה על זה בשנה הקרובה
עכשיו לאור נתונים הללו, אתה עדיין מתעניין ב125?

לא לקנות - סובל מבעיות אמינות

האליזאו של פז'ו סבל מבעיות אמינות שהתבטאו בעיקר בהתחממות מהירה של המנוע ובמערכת קירור מים בעייתית - שהביאה בסופו של דבר להפסקת הייבוא שלו. אם תריץ חיפוש בפורום האופנועים השכן, תוכל למצוא כתבה על אחד מלקוחות פז'ו שרכש כלי חדש ולאחר כ-15,000 ק"מ על השעון (אם אינני טועה) הוא שפך מנוע....

למעלה