אלייך

חניתושה

New member
אלייך

בס"ד אלייך חלק חשוב בגופי אני כותבת שמך רחם וביהדות הופכים אותך לרמ"ח איברים כאשר שמעתי על בעיות פוריות תמיד אמרתי לעצמי את המשפט הנפוץ "לי זה יקרה" וכאשר ארצה מיד יהיה. נכנסתי להריון לאחר שנה (שנה כל כך ארוכה) של ניסיונות ומי היה מאמין שתבוא עלי ברכת ההפלה ולמה ברכה כי ההפלה הזו הצילה את חיי ואילולא אתה רחם שלי לא היית מסנן את ההריון הזה מי יודע מה היה איתי היום הריון מולרי שמו, מצב נדיר שדווקא אני זכיתי להכירו ועכשיו כבר שנתיים שאני מחכה לרגע בו אזכה להיות אמא של מישהו ואני מחכה ומחכה ומחכה, ומי יודע עד מתי וכאשר תגיע הישועה אני מבקשת ממך חלק חשוב שבי שמור עליו, הגן עליו, לטף אותו ועשה שיהיה טוב. אני מחכה לרגע בו יתפתחו בתוכך חיים, ואתה תגדל ותגדל - ממש כאילו אתה הוא העובר הקטן. אבל ,,, רחם שלי אני יודעת שאתה הוא רק הכלי והקב"ה הוא הישועה והוא בעצם הברכה, ההחלטה והנס שלו אני מחכה. סתם כך תדע שאני עדיין . . . מחכה

נשואה 28

New member
חניתושה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

אני אומנם לא מאמינה כמוך בבורא עולם, אבל מחוברת וחשה כל מילה שכתבת. הרצון העז, התשוקה לאמהות, האהבה הסוערת בפנים, אהבה שלא תוכל להיות לבעל, לאמא או לאבא או אפילו לא לחבר קרוב. מן סוג של אהבה שרק ילד שלך יוכל לקבל... מחזיקה לך ולי ולכולן אצבעות שיגיע הילד המיוחל ושנוכל לפרוק בקרוב את הרגשות הגואים בנו.

m i c h a l y

New member
חניתושה יקרה../images/Emo20.gif

קבלי זר פרחים לבבי על ההתבטאות הכל כך כנה ואמיתית. אין ספק שדברייך נאמרו מהלב, ולכן גם חדרו אל הלב. אני התחברתי בעיקר לתחושה שפתאום יש איברים בגופי שאיני מרגישה במיוחד, ושאיני שולטת בהם. איבר זה תפס כל כך הרבה משמעות בחודשים האחרונים - זה ממש מפתיע לחשוב שכל החיים זה היה כאן אצלי, והנה עכשיו כמעט בת שלושים אני פתאום מגלה אותו. אז שיהיה לכולנו בהצלחה. הרי בדרך כזאת או אחרת כולנו נהיה אימהות בסופו של דבר.... לחיי הפסים הכחולים!

פּוֹנְג

New member
מרגש מה שכתבת.

אני בימים האחרונים מוצאת את עצמי מדברת אל הרירית, מבקשת ממנה להשמין, על מנת שאני אוכל להשמין.

28קטנה

New member
לחניתושה!../images/Emo20.gif

התרגשתי לקרוא את המכתב שלך ואני מאוד מתרשמת מהאמונה הפנימית שלך בכוחות של ההוא מלמעלה. הרצון שלך לילד הוא משהו אוניברסלי ועצום ואני כמוך מרגישה אותו חזק מבפנים. בתור כופרת מוחלטת אני מאמינה יותר ברצון וביכולות שלי ושל הבעלול ושל אמצעים טכניים להביא לי את התינוקלה . והלואי שהיה לי חצי מהאמונה שלך שיש מישהו חזק יותר שיבחר את גופך בתור כלי . אני שולחת לך חיבוק שתצליחי

אפרסקה

New member
חניתושה יקרה, כמה נפלא מה שכתבת

מכירה את ההרגשה שביטאת כל כך יפה. שתזכי לבשורות טובות במהרה בימינו אמן ואמן. (אינני דתיה אולם הייתי, כיום מגדירה עצמי כשומרת מסורת, רק לשם הבהרה אני בוגרת בני עקיבא)

למעלה