אליינה

MAAYANAH

New member
אליינה

בנוגע למי הייתה יכולה לשחק במקום אליינה, לדעתי קריסטין קרוק (לאנה מסמולוויל) הייתה נהדרררררת היא גם מהממממת ברמה מטורפת. הרבה יותר מנינה לדעתי. שחקנית נוספת יכולה להיות מישה ברטון (מריסה מאו.סי ) שממש נעלמה מהמסך לאחרונה וחבל.. סדרה טובה שאני ממש מכורה אליה, זה הרצון של דיקסי hart of dixie כדאי לכם...משחקת שם גם שחקנית מאו.סי, רייצ'ל בילסון (סאמר) ובואו נשחק אילו שחקנים היו יכולים להחליף את דיימון וסטפן??? ואל תרשמו דיויד בורנז הוא כבר זקן! חחח סטפן-ג'וזף מורגן (דהההההה) חחח בא לי לראות את הצד הרגיש והאוהב דיימון-ג'ונתן ריס מאיירס-שושלת טיודור (הוא כזה שווווווה) אופציה נוספת: האחים סקופילד (למי שראה נמלטים-prison break) דומיניק פרסל כדיימון וונטוורת' מילר כסטפן אתן תבינו אותי כשתעלו את התמונות של החתיכונים האלה. מה אתן חושבותת מי יכול להיכנס לחולצות המכופתרות של האחים סלבטור??

noam239

New member
חחח אהבתי את השילוב..

יכלת לשרשר להודעה שרשמתי את פשוט לוחצת הוספת תגובה מהירה ואז את משרשרת לשירשור עצמו במקום לפתוח הודעה חדשה.. באמת היה מעניין לראות את מריסה מהאו סי היא יכלה להיות טובה יש לה יופי עדין כזה יפה שממש היה מתאים לאלנה. חח וקלאוס באמת היה יכול להיות סטפן היה מעניין לראות את הצד האוהב והרגיש.

jasika siton

New member
קשה..

מישה ברטון באמת מהממת והייתה יכולה להתאים לאלנה. אמ לסטפן.. צ'אד מייקל מורי אולי? יש לו פנים טובות כאלה חח. ואמ אולי גם צ'ייס קרופורד? הם פשוט שניהם יפים עם פרצוף טוב כזה.( ולא, למרות שהוא ממש דומה לאיאן, הוא לא מתאים לדיימון ) וגם רוברט פטינסון. אני יודעת שזה הכי מתבקש, ואני בכלל לא מתה עליו, אבל הם כלכך דומים.. גם באופי של הדמויות וגם בצורה החיצונית.. למרות שסטפן לא רואה אותו. ובקשר לדיימון.. זה ממש קשה. איאן פשוט מושלם לתפקיד. אבל בכל זאת, יש שחקן ממש חתיך, בכלל לא מזכיר את איאן, קוראים לו קם גיגנדט ( cam gigandet ), הוא שיחק בלעולם אל תכנע.. הוא הורס, היה יכול להיות מעניין לראות אותו משחק בתור דיימון.

MAAYANAH

New member
קם גיגנדט

יווו נכון הוא אחד השחקנים הכי טובים שיש לדעתי. הוא גם משחק אחד בהסגת גבול. מה שאני לא מבינה זה למה הוא תמיד משחק את הרע...יש לו לוק של Bad boy לגמריי אבל גם אצלו בא לי לראת קצת lovin lovin חחחחח אני אראה את הסרא לעולם אל תכנע יש לו טריילר ממש טוב. והוא כבר שיחק ערפד לדעתי לא? בדמדומים בחלק הראשון? אם לא, אז יש ממש דומה לו.

jasika siton

New member
כן הוא הורס!

והוא שיחק בדמדומים בתפקיד די קטן.. הוא גם היה נראה שם לא משהו.. עם השיער וכל זה חח. והכי מתאים לו בד בוי! אבל עם קצת רגישות.. כמו דיימון :)

MAAYANAH

New member
לגמריי

בדמדומים עשו אותו ממש לבן כזה ויפה לו שזוף...בנוסף הוא גם נראה טוב עם קצוץ כזה ולא שיער ארוך כמו שהיה לו בדמדומים. אבל הוא עדיין שחקן טוב...מעניין לאן הוא נעלם. גם טייטום צ'אנינג נראה סוף הדרך, מי ששיחק בסטפ אפ הראשון המקורי והכי טוב חחחח.

למעלה