אליך, האחת שאני לא ממש אוהבת

אליך, האחת שאני לא ממש אוהבת../images/Emo7.gif

אז אולי זה נשמע קצת דפוק, מה את פונה אל עצמך?? אבל אולי בגוף שלישי זה עובד? אין, את לא משתנה, ושום דבר כבר לא עוזר לך. הגעת להחלטה, לא??? אבל בעצם, בכל ערב את מגיע להחלטה, קמה בבוקר ומוחקת אותה מהזיכרון, עד הלילה כשאת נזכרת שוב בהחלטה, ומחליטה,מחר זה היום, זהו די עם הדיבורים, בזה נגמר!!! מה את בוכה??? תפסיקי לבכות, את לא רואה שזה לא עוזר לך!!! תהיה יפה ותשתקי. תסתפקי במה שיש. תחנקגי עם זה. תראי לכולם שהכל בסדר, תחייכי, תשמחי ותצחקי, אל תבכי, זה לא עוזר. שוב את בוכה? נו די, מה את עושה לעצמך.... צאי מזה, מה זה משנה? את אומרת לכולם שאת חיה עם זה בשלום. לא?? מה זאת ההצגה המחורבנת הזאת לכול העולם. אם שאת שמחה או שלא! מה יש לך שני פרצופים? למה הלב שלך בוכה. אפילו כשטוב לך רע לך! לא טוב לך תשני, תפסיקי לבכות. די די נו באמת, מה עוזרות לך הדמעות? זה הפיתרון שלך? לבכות? את הולכת לישון עם החלטה, וכשאת כמה בבוקר את עושה לה DELIT למה? את לא יכולה לעמוד אחרי המילה של עצמך? אם זה מה שיעשה לך טוב, אז לכי על זה. אבל את לא, בחיים לא תעשי לעצמך טוב. את אוהבת להענות את עצמך. לא להיות מאושרת. לחיות בחרא, כל החיים. כמה את יכולה לחיות בזבל. את לא אוהבת את עצמך!!! תלמדי לחיות אם אחרים בשלום. רק אז יאהבו אותך. בעצם, אפילו אם לא יאהבו אותך, מה זה אכפת לך??? תאהבי את עצמך! עוד פעם את בוכה. אבל עכשיו נרגעת, ניגבת את הדמעות. ומה זה עלה בכלל עכשיו?? תמיד זה עולה בלילה, מאיפה זה בא? עכשיו זה יהפוך למרכז החיים שלך? תבכי על זה גם ביום? לא מספיק לך בלילה? די לבכות. את כל החיים שלך את מעבירה בדמעות. אז תחליטי, אל תחליטי, רק תתחילי לאהוב את עצמך, בלי דמעות ובלי החלטות. וגם אם תחליטי, מה ישתנה, את הרי יודעת שאת לא הולכת לעשות עם זה כלום. אני יודעת אתזה וגם את אז עזבי את זה,תמשיכי לחיות, שיעברו עלייך חיים בסבל. אני כבר מיואשת ממך. הרמתי ידיים אין לי כוח לדמעות שלך. שוב את בוכה. נו דיי מספיק, אין לי סבלנות אליך תחיי בדמעות וסבל, לבד לבד לבד. אין לי כוח אליך שלום לך אני פורשת ממך. את לבד בעולם תסתדרי עם זה,תבכי כמו תמיד. שלך תמיד. אני

ואני לא אשאיר אותך לבד../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

ואני לא אשאיר אותך לבד
איך את יכולה לא לאהוב אותה! אני אוהבת אותה מאוד אני רוצה לחבק אותה חזק אני רוצה ללחוש לה באוזן שהיא מקסימה זו שמופי המלאכית המקסימה פשוט התאהבתי בה זה בכלל לא דפוק זו השיטה לבדוק,לכעוס,לתקן ובסוף לאהוב מכל ה

הלוואי שזה היה ככה פשוט.

שמופי כבר כמה ימים בדיכאון לא מוגדר. כולם חושבים שהיא בסדר, שהיא שמחה ומחייכת כרגיל, ובפנים היא שבורה, עצובה והרוסה... תודה על החיבוקים, אני ממש צריכה אותם עכשיו. משמופי, שקצת בדיכאון עכשיו

שמופי תני חיוך../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif

שמופי תני חיוך שלחתי לך את החברה שלך שמופי המלאכית את יודעת כמה התאמצתי לשלוח לך אותה מקודם עם התגובה שלי ולא הצלחתי וכמובן מי עזר לי נו מי??!! יעלי כמובן עכשיו חיוך עננננננננננננננננק

Y A E LY

New member
שמופי

"אם קשה ללכת, אין דבר, כל שעה הופכת לעבר, אל תביטי למעלה לעי ישר, כי בסוף הלילה יש מחר..." האמת שנכנסתי לפורום רק כדי לראות אם אישה אורחת הצליחה לשים לך את המלאכית המקסימה- וכמובן בדרך עצרתי לקרוא את המכתב ומה אני אגיד לך- כל מה שאת מרגישה גמני מרגישה- וכנראה שזה מה יש, עלינו לבדוק ולחפש רק ככה- אפשר לצאת מהדיכי לכל אחד בחיים יש את הרגעים הטובים יותר ויש את הרגעים הטובים פחות ולצערנו אנו חיים בעולם מלא הצגות והעמדות פנים- את יכולה לבחור בין- ללכת עם הלב ולא להעמיד פנים לבין להעמיד פנים ולאכולאת הלב- עכשיו לכי לפי ההיגיו- מה בחרת?!? אז מה זה אומר- זלפעמים בחלק מהבחירות בחייםפ הרגש צריך להיות מאחור. ואם את ממש בדיכי ומחפשת עם מי לדבר אז- יש לך אותי תמיד במסרים של תפוז ובמייל שמופיע בכרטיס אישי שלי, ואם את רוצה לדבר עם אנשי מקצוע- יש אתר שגיליתי אתמול שנקרא סה"ר וכל יום מ22.00-00.00 הם מקיימים צ´אטים אחד על אח עם סייעים שעוזרים לך. ואף פעם אל תשכחי את דבריה של אסתר קל---> "זה לא חוכמה לצחוק כששמש ואביב, והרבה חברים מסביב. צריך לדעת לחייך גם כשעננים ורטוב..." אוהבת אותך תמיד- אל תשאירי את עצמך לבד!!!! יעל

יעלי../images/Emo42.gif

אני מאמינה שכל אחד בחיים שלו עובר תקופות קשות. בגלל זה חשוב שיהיה פורום כמו זה, שאפשר לשפוך בו את הלב והנשמה, בלי שיסתכלו עליך בעין צרה, ושיש בו אנשים מקסימים כמוכם שתומכים ועוזרים. אני אקח את העצה שלך ואשתמש בה, ואמשיך לקוות שהיה טוב . בהא
בה רבה שמופי

../images/Emo6.gif החיוך הכי גדול בעולם

אורחת מקסימה שלי, עשית אותי כל כך מאושרת
, וזה די קשה עכשיו. שמופי ואני מנסות להתגבר על המצב רוח "הגיפ´ה" שבו אנו נמצאות... אני מאמינה שבסוף יהיה בסדר, יום אסל יום בסל...

Y A E LY

New member
שמופי

אני יודעת שיש לכל אחד תקופות טובות ורעות- אני מקוה שהתקופה הרעה תתחלף בתקופה טובה במהרה אני אוהבת אותך- ואם את רוצה עוד עידוד את מוזמנת תמידלמסרים.... עשיתי כרגע אייסיקיו- אז אם את רוצה...

אופה3

New member
שמופי היקרה, מה קרה, קבלי חיבוק

גדול ממני, ואל תתיאשי יקירה, יש דברים בחיים שהם רעים, אבל כמו כל תקופה גם הם יעברו, כל מה שאת צריכה עכשיו זה להיות קצת עם עצמך, מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך, מתי ישבת ליד חוף הים , עם גביע גלידה, ופשוט נדהמת מהיופי של הגלים והרוח, מתי עשית תסרוקת, ודפקת הופעה, מתי בפעם האחרונה יצאת לבלות ולרקוד, מתי בפעם האחרונה, הרגשת שאת אוהבת את עצמך, מתי פינקת את עצמך , מתי ישנת עד הצהרים, ולא עשית חשבון לכולם, אם זה היה מזמן, אז אולי הגיע הזמן שתעשי את זה עכשיו, ותשתחררי קצת מכל הכעסים והעצבים, תלכי תרגעי ותעשי קצת טוב לעצמך, ואם את רוצה אותי אני פה וגם במסרים. קבלי ממני חיבוק ענק, והרבה הרבה אהבה וחום, ואנרגיות חיוביות, ותאמיני בעצמך, התקופות הרעות עוברות בחיים, אבל אנחנו צריכים להשכיל וגם ללמוד מהם, ולשפר את החיים שלנו, כי הם בידינו, ואנחנו יכולים לעשות עם חיינו מה שאנחנו רוצים . אז כל טוב ממני האופה

למעלה