אליכם לגברים שבינכם!

אליכם לגברים שבינכם!

איך אתם עושים את זה?מתייחסים אלינו כמו זבל ואנחנו בכול זאת לא יכולים לשכוח אותכם. רק בגלל אנשים כמוכם אני כבר לא מאמינה באהבה. רק תגידו לי למה למה....

Dani my love

New member
נכון...

יש ויש אולי פשוט עוד לא נפלת על הבן אדם הנכון ותאמיני לי גם אני חשבתי פעם כמוך יהיה טוב :)

bad girl201

New member
גם אני שואלת את עצמי את אותה השאלה

בדיוק...כבר הרבה הרבה זמן. ותשובה? אין...

Cobe Anan

New member
!!!

תשאלו את עצמכם (ואני כותב בכוונה בלשון זכר, כי הבעיה היא לא רק של בנות, היא של אנשים עם קצת מחסור בחוט שדרה- באופן כללי...), למה אתם לא מצליחים להוציא מהראש אנשים שמתייחסים אליכם חרא. כי לפני 4 ימים קיבלנו פה דוגמה לילדה בת 13 שיודעת איך להגיב (ע"ע שירשור של אוהבת את עפר). קחו את עצמכם בידיים, תפתחו רגשות שליליים, או לפחות חוסר רגש, כלפי מי שחרא אליכם. קצת יותר בריא.

קטרפי

New member
חבל ../images/Emo110.gif

שאי אפשר להחליט מתי להפסיק לאהוב מישהו

ת מ ו ז

New member
פשוט חוסר אחריות

להסיר מעצמך אחריות. את היחידה שמתחילטה מה לעשות אם החיים שלך את מי לאהוב את מי לשנוא, הכל תלוי בך, להגיד שזה תלוי בגורם זה פשוט חוסר אחריות למשמעו. זה כמו להגיד שאת לא אחראית למעשיך במילים אחרות.

זכוכיות

New member
מסכימה לחלוטין.

חוץ מזה שהפניה הנרגשת אל ציבור הגברים כולו היא ילדותית ומטופשת, הגיע הזמן שאנשים יבינו שכדי שידרכו עליכם אתם צריכים קודם לשכב על הריצפה. לא רוצים שידרכו עליכם? תפתחו אופי, תבעטו את מי שפוגע בכם לכל הרוחות. רוצים להישאר? אל תתלוננו, אתם רק מלמדים את הצד השני מה אתם שווים.

bad girl201

New member
תראי אני יודעת שבתכלס את צודקת במה

שאמרת, אבל זה נורא קשה לבצע...יש לי אקס שהתייחס אליי הכי רע בעולם, פעמיים אמר לי בואי נחזור ובסוף התחרט כשראה שהוא לא מצליח להשכיב אותי...חוץ מזה הוא התנהג אליי בצורה שלא מגיע לאף בחורה שיתנהגו אליה- ובכל זאת אני נלחמת בחשק לשלוח לו חג שמח מחר... אני יודעת שאם אני אכנע לזה אני אצא עוד יותר חסרת כבוד וחסרת עמוד שידרה...אבל זה קשה, ומי שיגיד שלא פשוט משקר או לחילופין לא היה בסיטואציה כזו

twigy

New member
כי בחורות אוהבות מניאקים

אתם לא סובלות בחורים חמודים זה מוריד לכם מהאתגר, אתם נהנות שלפעמים מתייחסים אליכם כמו חרא כי זה מכניס אקשן, אתם גם מרגישות שיש בסביבה מישהו חזק שאפשר לסמוך עליו, בחורות לא אוהבות להרגיש שהם הצד החזק. יאלה ועכשיו, כל הפמיניסטיות לזרוק עלי עקבים.

Zoharrr

New member
אני פמינסטית ומודה באשמה

תמיד תמיד אני רוצה את אלו שלא רוצים אותי, את המניאקים, את האדישים והמתעלמים מקיומי. וזה לא שאין כאלו שרוצים, יש כאלו שסוגדים לאדמה שאני דורכת עליה אבל אני פשוט לא רוצה. ואלו שסוגדים עלהאדמה שאני דורכת עליה ואני מחליטה לתת לזה צ'אנס זה הופך להיות איתם למין אקט מיני, בחיים לא משו רציני. פאק במוח שלי. הלוואי שלא הייתי ככה...

למעלה