אלים פטרונים

תמיר302

New member
אלים פטרונים

איך בדיוק בוחרים עם איזה אל לעבוד? כלומר אני יודע שצריך לקרוא על כל מיני אלים...אבל איך בכל זאת יודעים שזה האחד\אחת בשבילך? בתודה, תמיר

graciella

New member
פטרונית/ן

זאת שאלה מאד רלוונטית לכל מתחיל צעד ראשון אכן הנו לקרוא ולהכיר מיתולוגיות שונות, וסיפורי אלים לא תמיד יודעים לפרש את הסיפורים לפעמים יש סיפור בתוך סיפור או פירושים שלא חשבתם עליהם לכן אני ממליצה ללכת לספריה ולבקש ספרי מחקר השוואתי בין מיתולוגיה ל – פסיכולוגיה, ספרות ואומנות ותגלו כי המאמץ היה כדאי. יש לזכור כי מיתולוגיה עובדת בתת מודע כי הסיפורים הנם קשורים באמוציות או סיטואציות פסיכולוגיות קשורות לכל אדם. ככל שתכירו היטב את האלים, דרך פעולתן/ם, אופיין/ם ותזהו אותן/ם בתוככם כך יתחזק הקשר עם האחת/אחד. התהליך אינו קצר או מידי זהו תהליך של זהות והזדהות, אהבה כבוד ובעיקר אמונה.

The Dark Qween

New member
רגע , אני לא מבינה ...

את מתכוונת גם לאלים כמו זאוס הרה וכו'? חוץ מזה , למה צריך לבחור רק אל אחד ? ומה זאת אומרת "כשזה יקרה אתה תדע"? , וגם כשאני מוצאת את האל שלי , מה אני עושה ? טקסים ? .... סליחה על הבורות ....

טלה בר

New member
אמונה

היא תמיד עניין של הרגשה, אבל כדי לבחור צריך שיהיה ממה. קודם תשתדל להכיר כמה אלים שאפשר, תראה מה מתאים לאישיות והנטיות שלך ורק אז תוכל לבחור - על סמך הרגש, לא האינטלקט.

למעלה