אלימות בכפר טיפולי

אני גר כבר הרבה שנים בכפר קטן לבעלי צרכים מיוחדים, ומאז שהגעתי כל הזמן החברים מתנהגים אליי באלימות. ניסיתי כמה פעמים לפנות למשטרה, ואמרו לי שמשטרה לא מתערבת בענייני הכפר ולא טיפלו. העונשים של הכפר לא מספיק מרתיעים. אני כבר אובד עצות ואני פוחד ממה שקורה בכפר הזה. בבקשה תנו לי עצה מה לעשות עם האלימות המתמשכת.

arn1956

Member
דרך אתר כל זכות מצאתי רשימה של אתרי סיוע:

סיוע כללי​

תנסה לפנות אילהם.
תנסה ליצור קשר עם שי"ל - אלו יועצים משפטיים בחינם. מספר 118.
תנסה להתקשר למשרד הרווחה.

תודה, רוב האפשרויות שנתת הן לקבוצות שלא מתאימות לי. ניסיתי לכתוב לעמותה למען הגברים, וכדי לכתוב אליהם ניסיתי ליצור חשבון חדש כי אני לא זוכר את הסיסמא שלי. עדיין לא ענו לי. התקשרתי גם לקו החירום של נעמת וסיפרתי על מצבי בכפר, ואמרו שהגעתי למשרד הרווחה ושאולי הכפר קשור למשרד הבריאות ושאתקשר למשרד הבריאות. התקשרתי למספר שנתנו לי ועדיין לא ענו.

עכשיו ניסיתי להסביר לחבר שלי בטלפון למה אני בעונש ואמרתי לו שאני עושה בטעות קולות מפחידים עם הפה והאף ופעם לא ידעתי שהם מפחידים אנשים ועשיתי אותם בתור מחאה, אז אנשים בכפר מסתכלים עליי יותר מדי וזה לא נעים לי ואני עושה מבטים מאיימים בחזרה ולכן הם פוחדים ממני ומכים אותי. הוא הציע שאחייך ואיראה שמח ולא מאיים. אני יודע שכך צריך אבל זה לא תמיד עובד. אני חושב שאנשים בכפר פוחדים שאסכן את עצמי בזה שאני מחפש שיטות דיבור חכמות יותר כמו שאני אומר להאמין לי במקום לשקר, ולכן תוקפים אותי הרבה כי החליטו בטעות שתפקידם לחנך אותי. ניסיתי כמה פעמים לחזור בתשובה ולהביע רוחניות, ומתייחסים לרוחניות שלי בזלזול.

למעלה