אלימות בקייטנה

אלימות בקייטנה

הבת שלי חזרה אתמול מהקייטנה בוכה. כמה ילדים הצמידו אותה לקיר וקיללו וירקו אותה והכריחו אותה לנשק אותם. המדריכה לא ראתה כלום כי כנראה לא היתה בכיתה ואני ממש התעצבנתי שאני שולחת את הילדה לקיטנה בהמדריכים לא שמים עין כל הזמן ושכל המצב הזה היה צריך לקרות.
אני לא שלחתי אותה היום לקיטנה ואני ממש לא יודעת מה לעשות. קיבלתי את הטלפון של ההורים של הילדים שעשו את המעשה אבל אני לא יודעת מה להגיד להם. כעסתי על בעלי הקיטנה וביקשתי שיטפלו בזה שהמדריכה לא היתה שם אבל זה לא מספיק בעיני ואני לא יודעת מה לעשות. אני צריכה לדעתכם להתקשר להורים של הילדים? מה להגיד להם? אני כל כך כועסת על כל הסיפור הזה. אני שלחתי את הילדיה שלי למקום שחשבתי שהוא בטוח ובסוף הסתבר לי שלא. הלא אם המדריכה לא נמצא שם תוך שניה יכול לקרות אסון ואנחנו לא מכירים את כל הילדים שיש בקיטנה.

לנו זה קרה בשבוע הראשון...

הבן שלי ניכנס עם חבר שלו לקבוצה של ילדים מכיתות אחרות והם התלבשו עליהם בהצקות
שהלכו והקצינו כל יום. ביום השלישי הוא כבר התפרץ וסיפר לי. התקשרתי למנהלת הקיטנה ואמרתי לה שאנחנו לא
חוזרים לקיטנה עד שזה יטופל. יום אחרי זה עשינו קיטנת בית ובצהריים התקשרו ואמרו שהעבירו את מנהיג הבלגן
לקבוצה אחרת ויצרו לנו קבוצה בתוך קבוצה (הם שלושה חברים) עם מדריכה צמודה. נתנו לזה צ'נס שבוע והם כל כך נהנים
עכשיו שכבר השארנו אותם לעד סוף הקיטנה. אגב, אצלי זה בן והוא בן שמונה וחצי. אצלך זאת בת............!!! בת כמה היא?

אצלי

היא בת 8 וגם לא שלחתי אותה היום ואני גם לא אשלח יותר.
הטיפול בזה אתמול היה בלתי נסבל. התחילו להתעסק איתי בקטנות במי אמר מה אמר ולא בעניין האמיתי שהמדריכה לא היתה שם בעת המקרה.,
משגע אותי ששמים מדריכות בנות 17 שיושבות בחוץ עם מוסיקה חזקה ולא שומרות על הילדים ולא מפעילות אותם ולא מעסיקות אותם ולא מנחות אותם.

דינהלה1

New member
מה שאת מתארת זאת אלימות מזעזעת

וגובל באלימות מינית. אני הייתי הולכת להנהלת הקייטנה ודורשת בדיקה יסודית והשהייה של הילדים האלה לאלתר. להחליף את המדריכה או להצמיד לקבוצה אדם מבוגר. אני חושבת שהייתי גם פונה לעירייה ומבקשת לערב את מחלקת החינוך והתערבות של עובדת סוציאלית כדי שיבדקו את הילדים האלה. מה שלום הבת שלך? איך היא מגיבה?

הבת שלי

כבר לא בקיטנה. היא נשארה היום בבית ואני לא אשלח אותה לשם יותר.
אתמול דיברתי עם המנהלת של הקיטנה והיא אמרה שתטפל בזה. מה עוד אני יכולה לעשות? אני לא מכירה את ההורים ואת הילדים שעשו את זה ואני גם לא יודעת אם הקיטנה בפיקוח משרד החינוך כי זו קיטנה פרטית. דרך אגב זו קיטנה מאוד נחשבת.
הבת שלי בסדר. היא פחדה בהתחלה מהתגובה שלנו אבל עכשיו היא בסדר. היום היא היתה בבית והתנהגה רגיל.

דינהלה1

New member
כמה זמן נשאר לסיום הקייטנה?

את לא יכולה לקחת אותה ולהישאר אתה שם קצת? לפחות לכמה שעות בבוקר שתהנה. במיוחד אם יש ברכה.

נשאר עד סוף החודש

אבל זה לא משנה.
ביקשתי את שארית הכסף בחזרה.
עוד לא החזירו לי תשובה. אני מקווה שהם יחזירו.

סגלה

New member
איום!

טוב שהוצאת את הילדה מהקיטנה
אבל הילדים האלו חייבים טיפול !
אי אפשר לעבור לסדר היום
אם יש לך כוחות, ואת יודעת את שמות הילדים
את יכולה להעביר את השמות למנהל ותפקידו לטפל בזה כמו שצריך!
מי שמתנהג כך בגיל 8 כיצד יתנהג בגיל מבוגר יותר?????????
אני מזועזעת מההתנהגות של הילדים.(אגב יש לי גם ילדה בת 8)
גם ההורים של הילדים צריכים לדעת כיצד הילדים שלהם מתנהגים.
וגם אם הילד שלהם נסחף כתוצאה מההתנהגות של הילדים האחרים
צריך ללמד אותו לא להיות כזה חלש אופי ולדעת כיצד עליו להתנהג.

אני מאוד מסכימה איתך

אני גם מאוד נבהלתי ממה שקרה. אולי בגלל זה הגבתי בקיצוניות וישר הוצאתי אותה משם עוד לפני שבררתי את העניינים.
אני לא ממש מכירה את ההורים האחרים ולא רוצה לדבר איתם.
אני מקווה מאוד שההנהלה של הקיטנה תבדוק את העניין לעומק

elvis84

New member
באיזה ישוב הקייטנה ? (אני רוצה לדעת אם זו

אותה הקייטנה שהאחיין שלי נמצא).

בתור מישהי שמגיעה מתוך המערכת

לא ממליצה לך לדבר עם ההורים אלא להעביר את הילדה שלך לקבוצה אחרת עם חבר/ה הרחק מהחבורה האלימה.
אם את לא מקבלת מענה ראוי אל תתביישי גם לפנות לעוד הורים בקבוצה ולדרוש טיפול בילדים האלו. אם הם עושים את זה עכשיו הם יעשו את זה גם בעתיד.
מדובר במקרה אלימות חריג שדורש יידוע מיידי של יועצת בית הספר ומנהלת בית הספר ואל תהססי לדרוש זאת.

פולספגן

New member
מה שאת מתארת זה ממש התעללות מינית

בוודאי שלהתקשר להורים שלהם ואם את לא מסופקת בזה, אז לערב את המשטרה, כי מישהו צריך לעצור את הבריונים האלו.

סליחה שאני לא כותבת הרבה

מאוד חשוב לי לקרוא את מה שאתם כותבים. אני שואבת מפה כוחות. אני פשוט לא נכנסת למחשב כל כך הרבה.
הבת שלמעתי שקרו שי כבר לא בקיטנה הזו. למי ששאל מדובר בקיטנה ברחובות אבל אני לא רוצה לתת פרטים יותר כי אני לא רוצה להתעסק בזה. זה מאחורינו, הילדה כבר לא שם. שם עוד מקרים אבל אני לא מעורבת.
תודה לכן על הדעות והמחשבות

למעלה