אלימות הורים כלפי ילדיהם

אלימות הורים כלפי ילדיהם

לפי סקרים שקראתי ונתוני המועצה הישראלית לשלום הילד,בישראל ילדים מוכים ע"י אמאותיהם יותר מאשר אבותיהם. אין לי מושג עד כמה זה נכון ולפי מה עשו את המחקר הזה. מה שבטוח,בעשרים השנים האחרונות גברה האכזריות של מבוגרים כלפי ילדים חסרי ישע. אימהות זורקות את ילדיהן מהחלון,מרעיבות אותם כשהן תחת השפעת סמים,משאירות תינוקות לבד בבית כשהן הולכות לבלות או לעסוק בזנות. אבות אונסים את ילדיהם,גם בנים וגם בנות.... אחרי זה בוכים שיש בישראל נוער אלים וחברה מסוכנת ומתוסבכת. מה שכואב לי במיוחד זה שהאכזריות של אימא כלפי ילדיה לא זוכה כל כך לעונשים הקבועים בחוק ולא מכניסים את רובן לכלא... זה מבחינתי כאילו "לישון עם האוייב". לא מדובר במכה על הטוסיק או מתן עונש לילדים,מדובר על אכזריות פיזית קשה במקביל לאלימות נפשית מילולית שלא תגליד לעולם. איך אימא יכולה להתאכזר כך לילדיה ולהתנכר אליהם????????? כשמרביצים לנשים אותם גברים פחדנים אז מיד קמה זעקה איומה,אבל כשאותם עוללים מקבלים מכות רצח אין פוצה פה. גם הטענה על מיסכנות שחוותה האימא או על קשיים כלכלים לא נותן לה עדיין את הזכות "לפרק" את פרי בטנה שאותו היא סחבה 9 חודשים. באותה נשימה אני לא מצליח להבין איך אבא יכול להתעלל מינית בילדיו ולהתעלל גם נפשית ופיזית. למה יש לנו מערכת משפט חרא שמקלה עם אימא "רוצחת" ? או אימא שזורקת את ילדיה מהחלון? מה הייתם עושים להורים כאלה אם הייתם שופטים/ות?

במו עיניי

ראיתי את אישתו של אבי מכה בילדיה. כנס לבלוג שלי, יש שם תיאורים מפורטים (בעמודים האחרונים).

עשיתי.

אמרתי "די!", כשביקשו ממני להביא את המקל. בספטמבר האחרון (2006), ראיתי אימא מכה באכזריות את הבן שלה, ממש מנערת אותו ומרביצה. קשה. החלטתי שלא אוכל לשבת על הגדר, כתבתי את מספר הרכב, והגשתי בתלונה בעמותה לזכויות הילד (או איגוד אחר, זוכר ששלחתי ל-2 מוסדות להגנת הילד). אם תרצה, אתן לינק מהבלוג השני שלי שתקרא.

כמו שאמרת יש כל מיני סוגים של אלימות

כמובן שברמה הראשונה והגלויה יש את האלימות הפיזית, אלימות של מכות, של פגיעה בגוף, ואם מערכת המשפט סלחנית לגבי אלימות פיזית, אין פלא שאלימות נפשית בכלל לא מדווחת, אלימות נפשית קשה יותר לאבחן, אין סימנים חיצוניים. הנזק שאלימות נפשית גורמת, היא לא פחות קשה מאלימות פיזית. כמו שסיפרתי הוריי התגרשו כשהייתי בת 4, המשפחה שלי שגידלה אותי, לא העניקה לי בטחון עצמי, אלא ההפך, וגם כאן בין ילדי הפורום יש ילדים שחוו אלימות נפשית, הורים שכל הזמן מכאיבים לילד, לא במכות, אלא במילים. מה העונש לפשע כזה, של להביא ילד חסר אונים וחסר ישע לעולם, ולהתעלל בו פיזית או נפשית, יש כפרה בכלל לפשע כזה?!.

ענת אדרת,אישה מוכה יכולה להגיב,גבר יכול להגיב

אבל ילדים לא יכולים להחזיר מכות לזה שמכה אותם !!! אז זו השפלה כפולה ומשולשת,גם הכאב הפיזי,גם הכאב הנפשי.... וגם החוסר יכולת להתגונן. זה פשע נגד האנושות מה שהורים מעוללים לילדיהם ואימא בפרט,חבל וכואב.

הדסו^ש

New member
חדשות (?) לא משמחות במיוחד -

לצערי לא קמה שום זעקה איומה כשגברים מכים את הנשים שלהם. אני לא זוכרת ששמעתי לאחרונה על גבר אלים שקיבל ממערכת המשפט עונש שמבטא את חומרת המעשה. מצטערת, אבל גם אני לא מבינה איך אפשר להתעלל ככה בילדים. או באנשים בכלל - אין לי מושג איך אפשר להתעלל פיזית ונפשית באדם אחר, קל וחומר כשמדובר בילד שלך... זה באמת בלתי נתפס. אגב, רוצה להסביר למה אתה מרגיש נרדף?

../images/Emo18.gifחברה תסתכלו בבלוג שלו, הוא שונא נשים

יש לו בעיה מאוד גדולה איתנו. יש הרבה דברים שהוא מקצין ומגזים בהם.

אני רוצה לראות,

את ענת אדרת נכנסת לבלוג שלך ../images/Emo6.gif. בכלל, יש פה מלא חבר'ה מתחת לגיל 18 ../images/Emo3.gif.

לאיזה בלוג אתה מתכוון טל?

"גבר נרדף" הגיב על כמה יצירות שלי בבלוג והתלהב מהמגזרות שלי, גם אני הגבתי על רשומה או שתיים שלו.

הפרי האסור 2003,זו הוצאת דיבה מכוערת

מה הקשר בין אלימות נגד ילדים להשמצה שלך נגדי

אתה יודע מה, ../images/Emo52.gif

כבר כתבתי לך הודעה אחרת אך נכנסתי לבלוג שלך ומחקתי את מה שכתבת. היה נדמה לי שנכנסתי לבלוג שלך פעם והתבטאת רבות נגד נשים. אולי זה לא אתה ואולי זה בעברך. בכל מקרה, אני מתנצלת../images/Emo140.gif

למעלה