אלימות כלפי הומואים

aya_bsf

New member
מי אני?

אני סטודנטית לתואר שני במכון לקרימינולוגיה בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים.........אני לומדת במסלול המחקרי ולכן אני צריכה לעשות עבודת מחקר המכונה תזה - את עבודה זו החלטתי לעשות בנושא אלימות כלפי הומוסקסואלים במדינת ישראל משום שלפני כחצי שנה אני בעצמי נחשפתי לאלימות מסוג זה משום שחשבו שאני לסבית ומשום שהלכתי עם בחור הומו ברחוב בשעת לילה מאוחרת......וכנראה שגם היה להם מאוד משעמם... התחלתי לבדוק את הנושא ולהפתעתי הרבה גיליתי כי אף חוקר בישראל לא בדק את הנושא הזה בעוד שבחו"ל התופעה מוכרת ושכיחה למדי(בארצות הברית תופעה זו מכונה GAY BASHING), הגשתי הצעת מחקר קיבלתי תשובה חיובית והתחלתי לרוץ עם זה...... המחקר נמצא עכשיו בשלב איסוף הנתונים, עם כלי מרכזי שהוא שאלון של כ - 7 עמודים, אני עוברת אזור אזור בארץ - בשבועות האחרונים אני פוקדת את בית הפורום החיפאי אשר בחיפה ומבקשת מהמשתתפים בקבוצות למלא את השאלונים ולשמחתי הם משתפים פעולה בשמחה..... כלי המחקר השני שלי, הוא שאלון באינטרנט ועם זה עוזר לי אתר GOGAY ובקרוב נעלה ביחד שאלון באתר שלהם....וכלי נוסף הוא ראיונות עומק טלפוניים עם אנשים אשר נחשפו לאלימות...... אתם חייבים להבין שעל מנת שישראל תתמודד עם התופעה ותמנע אותה היא רוצה קודם הוכחות שהתופעה קיימת - הוכחות במספריים וכדומה.... אם יש לכם שאלות נוספות - תרגישו חופשי......

aya_bsf

New member
אלימות כלפי הומואים

האם נחשפתם אי פעם לפשע או לניסיון לפשע כגון תקיפה מילולית(קללות, איומים, עלבונות), תקיפה פיזית, תקיפה מינית, שוד ו/או ונדליזם..... וכל זאת רק משום שאתם הומואים או שחשבו שאתם הומואים????????? אם כן, ואתם מעוניינים להתראיין על כך בטלפון(תוך שמירה אבסולוטית על אנונימיות) למחקר ראשוני שעוסק בנושא מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים, אז אתם מוזמנים ליצור קשר באי- מייל: [email protected] תודה איה

aya_bsf

New member
שאלה יפה........./images/Emo68.gif

בתקופה האחרונה חלה עלייה במספר מקרי אלימות בקרב חברי הקהילה ההומוסקסואלית בישראל. מטעם האוניברסיטה העברית ומטעמי נערך עתה מחקר בנושא זה, שמטרתו לעמוד על היקף התופעה ומאפייניה, ולהמליץ על דרכי התמודדות נאותים עם בעיה זו........ אתה לא חושב שהמטרה הזו ורק היא עונה לשאלה:"מה ייצא לנו מזה"....ולו בלבד שהומואים יוכלו במדינה הזו לחיות כמו שצריך, ללכת איפה שהם רוצים מבלי לחשוש אם בשעה 1 אחת לפנות בוקר בגן...יעברו חבורת צעירים ויכסחו לו את הצורה????????????. לא הגיע הזמן......שאדם שקורא להומו באמצע הרחוב:"הומו, אוכל בתחת וכדומה" יקבל עונש......על אלימות מילולית.......ובכלל ייתן את הדין על פגיעה בזכויות האזרח הבסיסיות שמגיעות לנו!!!!!!! אם אתה חושב אחרת.....מצטערת....... אני מנסה לעשות כל שאני יכולה על מנת להראות למדינת ישראל כי התופעה קיימת וכי חייבים לעשות משהו בנדון.....אם אתה רוצה לעזור לי או מכיר דרך אחרת מבחינה אקדמית שניתן לעשות זאת מבלי להביא הוכחות לכך...אשמח.... שלך איה

אליקו27

New member
כן כן כבר מכרו לנו גם את זה

שיויון זכויות וכאלו אין מה לעשות סטיגמה זאת סטיגמה שתדעי לך יקירה שהומואים מפחדים מההתנהגות של השוטרים יותר משל אלו שמשפילים אותם בכל מיני מקומות ציבוריים

aya_bsf

New member
אוקיי....וגם את הסוגיה הזו אני

יפה אמרת אליקו27 ולכן אחת הסוגיות שהמחקר שלי בודק הנה הסוגיה של הדיווח למשטרה - בארצות הברית המחקרים למשל מראים שלפחות 90% מהמקרים לא מדווחים בגלל שהומואים מפחדים מהשפלת השוטרים וכדומה......אבל למשל לאחר שהמחקרים הוכיחו את התופעה הזו של אי שביעות הרצון מן הטיפול המשטרתי וכדומה אזי הכניסו לכל תחנת משטרה בכמה מדינות שוטר מיוחד שהוא הומוסקסואל או לפחות ידידותי להומוסקסואלים שהוא היחידי שמטפל בכל הנושאים שקשורים להומוסקסואלים - המחקרים הראו שהקהילה הגאה מבסוטה לחלוטין מהשוטרים האלו - וכי במקומות אלו הדיווח המשטרתי על אירועים כאלו גדל באופן משמעותי וגם שביעות הרצון מן המשטרה במקרים הללו הייתה מעל ל - 90% , אז לא צריך להיות פסימיים - אם רוצים ניתן לשנות דברים...הרי בשביל זה אנחנו פה - לא בשביל להיות רובוטים.....

אליקו27

New member
בהצלחה שיהיה לך

ואם תצליחי לעשות שינוי כמו בארה´´ב תהיי גדולה מהחיים מצטער רק פעם אחת בחיים קיבלתי מכות בגן העצמאות זה היה בגיל 19 והם היו קבוצה של שישה בחורים בני 17+ וגם אז פשוט החזרתי בעטתי חזק באחד ברגל הוא התקפל וכולם נבהלו ואז פשוט ברחתי כי חבל על החיים הם עמדו להוציא סכינים לשניה לא חשבתי ללכת למשטרה פאדיחה רק זה חסר לי

aya_bsf

New member
תודה אליקו.......

אבל אולי בכל זאת.......תעניק לי את הזכות לראיין אותך על המקרה הזה? מבטיחה לך שזה יהיה טלפוני ואנונימיות מובטחת...... מה אתה אומר?

אלקו הוא מסוג האנשים ש..

ילכו למישטרה ויגדו ליומנאי שירשום ש "אנזו" אתו והיומנאי יתקן אותו ויגיד "אנסו" אותך ב "ס " ולא ב "ז" ואליקו ישיב לו יומנאי יקר אני יודע במה אנזו אותי עד עכשיו יש לי טעם טוב בפה אגב שאת אלקו אונסים הו צועק אוי נס אוי נס ולא אונס סתם זה מאהבה ואתה יודע את זה ומה קרה לסיומת של בסוף אני אמצא .... מה מצאת ואני לא יודע ??

לא הבנתי ../images/Emo35.gif

הסבר פרט ונמק {באמת לא הבנתי את התגובה שלך } אתה יכול להסביר לי אותה בפרטי קודם בבקשה (אני גם רוצה הודעות בפרטי התיבה שלי ריקה)

aya_bsf

New member
תודה כפרות........./images/Emo68.gif

אבל קראתי את זה עוד לפני שהפנת את תשומת ליבי לכך..... אגב...יש לי כמה השגות לגבי התופעה הזו....ובגדול אסכם שלפעמים הדברים לא נראים כאלו ברורים מאליו - ותכלס....לא הייתה שם הטרדה משטרתית מכוונת כלפי הומוסקסואלים זה פשוט מצטייר ככזה..... אם מישהו היה טורח לעיתים לראות את כל הכוס ולא רק את החצי הריק הם היו יודעים שהמשטרה.....לא תמיד האוייב.....ובהקשר לכתבה הזו....אני יודעת ממקור מוסמך שהם הגיעו לשם...כדי להגן דווקא על ההומואים..... ובסה"כ תודה לך אליקו....אתה מותק....

למעלה