אלימות כלפי הומואים

aya_bsf

New member
אלימות כלפי הומואים

האם נחשפתם אי פעם לפשע או לניסיון לפשע כגון תקיפה מילולית(קללות, איומים, עלבונות), תקיפה פיזית, תקיפה מינית, שוד ו/או ונדליזם..... וכל זאת רק משום שאתם הומואים או שחשבו שאתם הומואים????????? אם כן, ואתם מעוניינים להתראיין על כך בטלפון(תוך שמירה אבסולוטית על אנונימיות) למחקר ראשוני שעוסק בנושא מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים, אז אתם מוזמנים ליצור קשר באי- מייל: [email protected] תודה איה

Lizz

New member
ואם אתם לא רוצים להשתתף במחקר

אבל בכל זאת מעוניינים לדבר על זה פה בפורום, תרגישו חופשיים.

Michelle B

New member
אני חושבת שבסביבות שיכבת הגיל שלי

מעטים הם האנשים המצהירים עצמם כהומואים, לסביות ובי סקסואלים. וגם אם כן אף הומו או לסבית אלא הולכת עם שלט שמצהיר שחור על גבי לבן את הנטיות שלהם. האנשים שבדרך כלל הופכים לקורבן לאלימות הם לא האנשים שהנטיה המינית שלהם היא כזאת או אחרת, כי הרי קשה לדעת נטיות של בן אדם. האנשים שסובלים מהאלימות הקשה הם האנשים שהתפקוד המגדרי שלהם נחשב בעיני אנשים מסויימים לחריג.. לדוגמא: גבר שמתאפר ביום יום ועושה דברים שלדעת המון אנשים נשים בכלל אמורות לעשות, אותם אנשים ה"חורגים" מהנורמה מבחינה התנהגותית הם אלה שבעיקר הופכים להיות קורבן לאלימות.. כמו שאני הייתי כאשר הייתי תלמידה.. המון אנשים הסתכלו עליי בצורה מוזרה , והיו לא מעט פעמים שלעגו או ניסו להתנכל אליי באלימות פיסית.. שנים אני מכירה את ההרגשה הזאת..

אני...

די התנפלו עליי בערך 10 ערסים גדולים מאוד שחשבו שאני הומו אז החליטו שהם צריכים לזיין לי את הצורה...והם באמת פיצצו אותי מכות...עם כמה שאני ניסיתי לצאת משם כמעט לא הצלחתי...: \ ד"א ....איך אפשר להיות טרנסג´נדר בחוץ? כאילו אני לא יודע...אני אוהב...בעצם אוהבת......איזה כייף שאני יכולה לדבר פה בלשון נקבה....אני אוהבת להיות אישה להתלבש להתאפר וגם להתנהג אבל אני עמוווווק...סליחה...עמווווווווווווווק בארון....אף אחד לא יודע...וגם לא על נטיות...ואני ממש מפחדת מזה...אני בת 17 ומשו ואני הייתי קורבן לאלימות כבר יותר מדי פעמים ואני מפחדת להסתובב כאישה...אני חושבת שירצחו אותי פשוט...איך אתן מסתדרות עם זה? ואיזה עבודות אפשר למצוא כטרנסג´נדר?? אני בנאדם חכם...ולא נראה לי שזה יבוא לידי ביטוי אם אני אצא מהארון או יום אחד אעשה ניתוח או משהו כזה....אף אחד לא ירצה להעסיק אותי.....אוף...טוב...מצטערת שאני מזיינת ת´שכל.... סתם הודעה.. אוהבת...

Lizz

New member
אם את רוצה להשתתף במחקר,

תצטרכי לשלוח לאיה הזו אימייל, לא נראה לי שהיא מבקרת בפורום בכלל. ואיתנו תהיי בטוחה, אז אל תדאגי, ו- {{חיבוק}} :)

למעלה