אלימות מכוערת

אני גר בכפר טיפולי וכבר שנים מתנהגים אליי החברים באלימות פיזית ומילולית, והמשטרה הרשלנית והטיפשה לא רוצה לטפל. השוטרים אומרים שמשטרה לא מתערבת בענייני הכפר. קראתי כמה פעמים למשטרה. עורך דין אמר לי שאם המשטרה לא רוצה לטפל באלימות והצוות בכפר לא מטפל, שאחזיר בעצמי כדי להתגונן.

mיטלמן

Well-known member
אני גר בכפר טיפולי וכבר שנים מתנהגים אליי החברים באלימות פיזית ומילולית, והמשטרה הרשלנית והטיפשה לא רוצה לטפל. השוטרים אומרים שמשטרה לא מתערבת בענייני הכפר. קראתי כמה פעמים למשטרה. עורך דין אמר לי שאם המשטרה לא רוצה לטפל באלימות והצוות בכפר לא מטפל, שאחזיר בעצמי כדי להתגונן.
"שאחזיר בעצמי כדי להתגונן",
טעות גדולה,
ומה תגיד בבית המשפט? העו"ד אמר לי?
אני בטוחה שיש לך אפוטרופוס, או שלמישהו ממשפחתך יש אפוטרופסות עליך,
נסה דרכו להגיע לטיפול, או לדאוג לטיפול שיגיע אליך.
כי כל מה שאתה כותב כאן נמשך שנים,
לקרוא למשטרה רשלנית וטיפשה לא מקדם אותך,
מה עם עו"ס בכפר?
של מי התפקיד בכפר לטיפולים בחוץ או
כאלה שיגיעו לכפר מבחוץ?

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אם אלה חבריך, מיהם אויביך?

אני חושב שתוקפים אותי כי אני עושה מבטים מאיימים וקולות מפחידים, וכי נהייתי מעדין לתוקפני וגם כי האנשים כאן בעייתיים. אין הצדקה לאלימות. אני צריך להיות שמח וחיובי ולחייך, לא לאיים.

אין לי אפוטרופוס ואני לא צריך, אני מבוגר. לפעמים אין ברירה אלא להחזיר, וגם אז צריך להשתדל לא להחזיר חזק. אם המשטרה לא מסכימה לטפל והצוות לא ירצה לטפל, תישאר לי רק האפשרות להחזיר כדי להתגונן. בינתיים העו"ס מנסים לטפל באלימות אבל לא לגמרי מצליחים, המצב נמשך.

mיטלמן

Well-known member
אין לי אפוטרופוס ואני לא צריך, אני מבוגר. לפעמים אין ברירה אלא להחזיר, וגם אז צריך להשתדל לא להחזיר חזק. אם המשטרה לא מסכימה לטפל והצוות לא ירצה לטפל, תישאר לי רק האפשרות להחזיר כדי להתגונן. בינתיים העו"ס מנסים לטפל באלימות אבל לא לגמרי מצליחים, המצב נמשך.
או. קיי, אולי אין,
מי דואג לעניינים הכלכליים?
או כמו עכשיו, לטיפול בקולות שאתה עושה?
מבוגר זו הגדרה של גיל ומנטליות ואפשרויות שונות של דאגה לעצמך,
אתה מבוגר, נניח, אבל למה אתה מתעקש על הגדרה חסרת משמעות מבחינתך?
רוצה לרכוש משהו, מה אתה עושה?
יכול לצאת מגבולות הכפר כפי רצונך ?
ממשיך להתלונן, דברים מאד חמורים, אבל מכאן לא תבוא הישועה,
ומלהחזיר בודאי שלא, תמצא את עצמך במעצר ובידוד או באשפוז, אתה צריך את זה?

או. קיי, אולי אין,
מי דואג לעניינים הכלכליים?
או כמו עכשיו, לטיפול בקולות שאתה עושה?
מבוגר זו הגדרה של גיל ומנטליות ואפשרויות שונות של דאגה לעצמך,
אתה מבוגר, נניח, אבל למה אתה מתעקש על הגדרה חסרת משמעות מבחינתך?
רוצה לרכוש משהו, מה אתה עושה?
יכול לצאת מגבולות הכפר כפי רצונך ?
ממשיך להתלונן, דברים מאד חמורים, אבל מכאן לא תבוא הישועה,
ומלהחזיר בודאי שלא, תמצא את עצמך במעצר ובידוד או באשפוז, אתה צריך את זה?
כשאני רוצה לקנות משהו אני בדרך כלל נוסע לעיר בהסעה הקבועה מהכפר וקונה אותו, אבל הניידות לא טובה אצלנו וצריך להיעזר במוניות כדי לנסוע יותר חופשי לעוד מקומות ולא מתחשק לי להתעסק בזה. כל החברים מתלוננים כשצריך, והצוות הסוציאלי מטפל ככל יכולתו אבל אי אפשר לפתור לגמרי דברים. להחזיר הכוונה כדי להתגונן, לא כדי לתקוף. להחזיר חלש או מוטב רק להדוף את התוקף. אני חושב שהסיבה שמכים אותי היא שאני עושה דברים מפחידים כי אני נלחם בעולם, וגם כי האנשים כאן בעייתיים ולא יודעים להתנהג. אני צריך להביע שמחה במקום תוקפנות, לחייך במקום לאיים. בסך הכול אני אדם מוצלח, שמח ועדין ולא אדם תוקפני. החיים הפכו אותי לתוקפני. צריך לדבר עם הצוות ולמצוא דרך להסתדר עם האנשים הבעייתיים כאן. עברתי בחיי תהליכים נפשיים קשים במיוחד של מלחמה רוחנית נגד העולם, אבל הם חישלו אותי, קירבו אותי להשלמה נפשית והפכו אותי לאדם יותר רוחני ומעניין. האדם שהכי אהבתי בחיים ותמיד אהבתי אהבה אדירה היה אישה שטיפלה בי בתל אביב לפני עשרות שנים, היא לא רצתה לשמור אתי קשר וזה העציב אותי מאוד. אני לא מספיק עצמאי עדיין אבל אני מאוד בוגר נפשית בהרבה תחומים, למשל אני לומד באוניברסיטה עם תואר ובהצלחה וכותב שירים ורעיונות מורכבים מאוד, ואני יודע לפתור מריבות עם אנשים. הכפר הזה קשה כי האנשים כאן בעייתיים וצריך ללמוד להתמודד אתם. לי יש אוטיזם אספרגר קל ומיוחד שמקשה עליי בתפקוד, בלמידה ובתקשורת אבל אין לי בעיה קשה.

נערך לאחרונה ב:
אני חושב שהסיבה שאני עושה מבטים וקולות מפחידים היא שאני נלחם בעולם, כדי לשפר אותו וכדי שלא יכפה עליי כיעור. אני צריך להיות חייכן, שמח ועדין ולא להילחם בדרך תוקפנית. כנראה, מכים אותי כי אני מנסה לשנות את העולם. אני רוצה שהעולם יהיה רוחני יותר ויפה יותר, סבלתי בחיי קשה מחומרנות החברה. אני עושה מחאות. צריך לחייך ולהביע שמחה ולא לעשות מבטים מאיימים. אני גם מנסה לשנות בכך שאני מתעניין בתחביבים של חברים ואומר לשוטרים למה אני מצפה שיבחרו להאמין לי במקום לענות בשקר. אני מאמין בכוחו של הדיבור. גם עכשיו שאני לא עושה מבטים מפחידים אני רואה שמתנפלים עליי. הכפר בעייתי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה