אלימות של תקשורת כלפי נשים
"סלח לי אדוני אנו מבצעים סקר האם תואיל להקדיש לי דקה מזמנך?" "בבקשה, מה השאלה?" "האם אדוני חושב שהאישה אינה אשמה אף פעם באלימות נגדה?" "אוהו, שאלה לא פשוטה. אני מאמין שאדם הוא אדון לגורלו." "האם זה כן או לא?" "תראה, אם מופעלת אלימות על אישה אז יש מערכת שמטפלת בזה, לא?" "נכון יש, אבל האם היא אף פעם לא אשמה?" "אם יש לאשה בעל מכה והיא חיה איתו מבחירה אז לדעתי היא אשמה באלימות כלפיה" "כלומר אתה טוען שהאלימות כלפיה מוצדקת?" "חלילה וחס, אני טוען שאדם הוא אדון לגורלו ויש רשויות ש..." "כן, כבר אמרת את זה. אז אני רושם 'אשמה' " "רגע אחד, אם מופעלת על אשה אלימות כך פתאום אז בוודאי שהיא לא אשמה" "אדוני, אולי תחליט כבר! אשמה או לא אשמה?" "אתה שואל אותי בעצם שתי שאלות!" "אני שאלתי אותך רק שאלה אחת פשוטה: האם אישה אינה אשמה אף פעם באלימות נגדה?" "אבל השאלה היא לגבי אישה שכבר במצב של אלימות או אלימות מיקרית?" "אדוני אתה מעייף אותי אני אשמח לתשובה של כן או לא" "טוב אז אני אומר שאם אשה חיה עם בעל אלים מבחירה אז היא בעצם אשמה במצבה..זה כמו שאני אחליט לגעת באש...הנה יש לי פה גפרורים ש..." "אוקיי אוקיי אני רושם א ש מ ה" "אבל רק אם היא לא..." "תודה רבה לך אדוני" . . "סליחה בחור היתי מעוניין בדקה מזמנך..." . . למחרת בעיתון כותרת "57% מאמינים שאלימות כלפי נשים מוצדקת" "אמא מה זה אומר ש57% מאמינים שאלימות כלפי נשים מוצדקת?" "זה אומר, בתי הקטנה, שרב הגברים מאמינים שמותר להרביץ לנשים כשהם מחליטים" "ואמא! אבא הוא גם מרביץ לך?" "לעולם הוא לא מרביץ לי." "גם כשהוא מחליט?" "הוא לעולם לא יחליט את זה" "אז מי כן מרביץ?" "רק גברים רעים מרביצים." "אז אמא, רב הגברים הם רעים!" . . .