אלימות של ישראלים....

ebony

New member
אלימות של ישראלים....

http://news.iol.co.il/?w=/0/517722 אלימות של ישארלים זה כבר עובר כל גבול...... מה אתם חושבים

F 0 X

New member
אלימות של תקשורת כלפי נשים

"סלח לי אדוני אנו מבצעים סקר האם תואיל להקדיש לי דקה מזמנך?" "בבקשה, מה השאלה?" "האם אדוני חושב שהאישה אינה אשמה אף פעם באלימות נגדה?" "אוהו, שאלה לא פשוטה. אני מאמין שאדם הוא אדון לגורלו." "האם זה כן או לא?" "תראה, אם מופעלת אלימות על אישה אז יש מערכת שמטפלת בזה, לא?" "נכון יש, אבל האם היא אף פעם לא אשמה?" "אם יש לאשה בעל מכה והיא חיה איתו מבחירה אז לדעתי היא אשמה באלימות כלפיה" "כלומר אתה טוען שהאלימות כלפיה מוצדקת?" "חלילה וחס, אני טוען שאדם הוא אדון לגורלו ויש רשויות ש..." "כן, כבר אמרת את זה. אז אני רושם 'אשמה' " "רגע אחד, אם מופעלת על אשה אלימות כך פתאום אז בוודאי שהיא לא אשמה" "אדוני, אולי תחליט כבר! אשמה או לא אשמה?" "אתה שואל אותי בעצם שתי שאלות!" "אני שאלתי אותך רק שאלה אחת פשוטה: האם אישה אינה אשמה אף פעם באלימות נגדה?" "אבל השאלה היא לגבי אישה שכבר במצב של אלימות או אלימות מיקרית?" "אדוני אתה מעייף אותי אני אשמח לתשובה של כן או לא" "טוב אז אני אומר שאם אשה חיה עם בעל אלים מבחירה אז היא בעצם אשמה במצבה..זה כמו שאני אחליט לגעת באש...הנה יש לי פה גפרורים ש..." "אוקיי אוקיי אני רושם א ש מ ה" "אבל רק אם היא לא..." "תודה רבה לך אדוני" . . "סליחה בחור היתי מעוניין בדקה מזמנך..." . . למחרת בעיתון כותרת "57% מאמינים שאלימות כלפי נשים מוצדקת" "אמא מה זה אומר ש57% מאמינים שאלימות כלפי נשים מוצדקת?" "זה אומר, בתי הקטנה, שרב הגברים מאמינים שמותר להרביץ לנשים כשהם מחליטים" "ואמא! אבא הוא גם מרביץ לך?" "לעולם הוא לא מרביץ לי." "גם כשהוא מחליט?" "הוא לעולם לא יחליט את זה" "אז מי כן מרביץ?" "רק גברים רעים מרביצים." "אז אמא, רב הגברים הם רעים!" . . .

F 0 X

New member
למען הסר ספק

מה שאני בא לטעון זה שהעיתונות הצהובה שלכם בני-ארץ יקרים מנפחת ומפליצה כותרות כדי למכור. אלימות כלפי נשים היא תופעה קיימת ואין להקל בה ראש. אבל מכאן ועד לטעון ש57% מצדיקים אלימות...תסלחו לי. העיתון שפרסם זאת ראוי שישתמשו בו לשתי מטרות עיקריות: לעטוף דגים או כשנגמר לכם נייר הטואלט בשירותים.

אולי אתה צודק, אבל..

אני משערת שאת ה"תמליל" של השיחה את המצאת על פי מה שאתה חושב שקיים, ואלא אם יש לך ממצא סותר אין לך שום סיבה לטעון שהנתון אינו נכון או להמעיט בערכו.

F 0 X

New member
לא מסכים

אני שולף שורות מהכתבה: http://news.iol.co.il/?w=/0/517722 מה כתוב בכותרת: "57% מהישראלים מצדיקים אלימות נגד נשים" מה משתמע? זאת קביעה גורפת על 57% מהישראלים. משתמע באופן מוחלט. אבל בגוף הכתבה מגלים: "57% מהציבור מאמינים כי בחלק מן המקרים, האלימות כנגד נשים מוצדקת" כבר יש לנו פה דו משמעות. מאמינים או לא מאמינים? מה זה חלק? לא מין הראוי לחלק ל 2 קבוצות? אולי רק אחוז אחד מאמין שאלימות מוצדקת? התמליל המומצא שלי בא ללעוג ולהראות בציניות איך מנווטים תשובה לכוון הרצוי. גבר שמאמין שיש להכות את האשה נהוג למצוא במדינות עולם שלישי או בקרב קהילות פרימטיביות סגורות שחיות אצלנו בארץ. הללו בשום פנים ואופן לא מגיעות ל57 אחוז מהאוכלוסיה. לעומתן יש את הגברים האלימים שחיים בקרבנו ואין עליהם שום סממן מזהה. הם יכולים להיון חנונים של היי-טק, מנהלי בנק או פועל-יצור. טיפוסים תוקפניים מטבעם. דרכם היא דרך הכוח. אלו בפרץ של זעם יכו את נשותיהם בלי שום קשר לעצם זה שהיא אשה. אלא מכיוון שהוא יכול! יכול לחלש ממנו. אלו לא יצהירו על כך שמוצדקת אלימות. חלקם תופסים את עצמם כאנשים נאורים. וכמובן לאחר שהרימו יד של האשה הם יאשימו אותה! "את מביאה אותי למצב הזה". 57 אחוז? ממש פחד. לו הייתי אשה הייתי נאלצת לחיות בידיעה המרה שעל כל 2 גברים לפחות אחד מצדיק באלימות. יש נורמה חברתית בארץ שקובעת "להכות את אשתך זה לא דבר טוב" אנשים נוהגים בד"כ ע"פ נורמות. כך שאפילו אם גבר חושב שאלימות עשויה להיות מוצדקת. היא עשוי לתת תשובה שונה ומתחסדת בעת שישאל על כך. אז הקבוצות העיקריות אינן מגיעות ל57אחוז. ונוסיף את אלו שמספקים תשובות "נכונות". יחד עם סקר חובבני שנועד לספק השד יודע מה בדיוק. מה קיבלנו? קיבלנו סקר לא מאוזן שאינו מראה כלום מלבד רמות חובבנות שלא תבייש את נציגי הארוויזיון שלנו. לוגיקה פשוטה. ומניפולציות זולות. אני רוצה לראות לא סקר. אני רוצה לראות נתונים יבשים על היקף תופעת האלימות כלפי נשים. אני רוצה נתונים המצביעים על מוקדים בעייתים באוכלוסייה. אני רוצה לראות תקציבים המופנים לאזורים שכאלו ע"מ להקנות מודעות לאותם אוכלוסיות חלשות. לתת לאשה מבית הרוס את האומץ והסיכוי לשקם את עצמה. נכון להיום נשים אנוסות להשאר בביתן ולו מהחשש להגיע לחרפת רעב להן ולילדיהן. אני רוצה כתבה עניינית בעיתון שסוקרת את הבעיה ותציג לי נקודות שאין אני מודע להן כרגע. מסקרן לדעת כמה עלה הסקר הזה? זה כמו הסיפורים על ילדים שנפגעו עקב פגישות באינטרנט. זה דבר חמור וזה קורה. אבל העיתונים מציגים את הרשת כמקום מסוכן מאוד. והרי אלפי אנשים נפגשים ומתחברים להם. קשרים רבים שלא היה להם סיכוי להתקיים ללא הרשת. וכמובן שיש הורים שחרדים לגורל ילדיהם ומונעים מהם את האינטרנט. נו בטח, אחרי שמפציצים אותם עם כאלו הפחדות. לעומת הורים אחרים אשר מאפשרים לידיהם לגלוש בצורה מבוקרת ומדריכים אותם. אוי התפוז הזה שורף זמןןןןןןןן

זה שהכותרת סנסציונית זה ידוע

והעובדה שצריך לקרוא את כל הכתבה היא גם ידועה. אבל אני מאוד מצטערת, אם 57% מהציבור חושבים שאלימות כנגד נשים מוצדקת זה ממש לא מעניין אותי אם זה בחלק מהמקרים, בכולם, לפעמים או תמיד. זה לא תקין! וזה לא משנה מה הסיטואציה!!!!!!!!!!!!! ושוב, אתה טוען כאן ביריעות ארוכות שזה שטויות, לא מאוזן, לא הגיוני ולא נכון. בנתיים להם יש את נתוני הסקר. לך יש תחושת בטן. תסלח לי אם אני לא יאמין לך.... (ודרך אגב, לפי הסקר לא כל גבר שני הוא מכה, אלא כל ישראלי/ת שני/ה אידיוט!)

Sefy

New member
מממ.. הוא די צודק לפי מה שהוא אמר..

זה לא בדיוק 57% מהציבור, כל הסקרים האלה נועדו למכור עיתונים בלבד, אבל בהחלט מסכים גם איתם שאפילו שזה 57% מאלו שנשאלו, זה מצב גרוע ביותר. לא מקובל בכלל, אבל לצערי, אותי זה לא מפתיע, כי מאצ'ו שנכחד מרוב העולם פה מקבל תנאי מחייה מדהימים להתפתחות.

למעלה