אלימות!!!
לא לתת לזה לקרות!

אלימות!!!../images/Emo27.gifלא לתת לזה לקרות!

אני קוראת פה כמה וכמה פניות של בני נוער "אמא\אבא עשו לי כך וכך.." הי! עיצרו ומהר! אני לא יודעת אם אתם מעודכנים לחוקים במדינה הזאת אבל ההיום אפילו מילה לא במקום נחשבת כאלימות! מה הדבר הזה של "אמא רצתה שאפסיק לצעוק אז הרביצה לי" או "אבא הרביץ לאחי בן 6 ולא רצה שאספר לאמא" ה-ל-ו!!! להתעורר!!! קודם כל- חשוב לומר למי שזה לא יהיה: זה הגוף שלי! הוא פרטי שלי! ורק אני אחליט מה לעשות בו! אין לך זכות להכות אותי, לקלל אותי, וגם לא לאיים!!! חשוב מאוד להציב את העובדות האלו גם אם יש אלימות בת שנים! אולי זה ירתיע את ההורים שידעו ש"קיבלתם שכל" והחלטתם לומר "די" אם לא.. ישנן קבוצות תמיכה וכיום בארץ הן בשפע.. לצערי. של אלימות במשפחה, התעללות מילולית או גופנית, יש מוסדות רווחה ובהם עובדים סוציאליים.. לא צריך להתבייש!!! אולי יש את הפחד שאבא או אמא יכעסו שדיברתם ו"הוצאתם החוצה מה שקורה בבית" אבל זוהי הדרך לחזור לחיים נורמאליים. לאט לאט זה ייכנס לכם לראש, האלימות תיהפך אצלכם לשיגרה, הניבולי פה המגעילעם וכך תהפכו להיות הורים ותעשו [בלי כל כוונה רעה] להיות בדיוק כמו ההורים שלכם! ככה גדלתם, וזה מה שאתם יודעים! זה לא אשמתכם שלא למדתם דרך אחרת אבל עכשיו זה הזמן לנסות ולשנות...

lilo the sexit

New member
צודקת...

אבל אבא שלי הוא איש אלים אם אני אגיד לו זה הדוף שלי הוא יכול להגיד-ובזכותי הוא קיים!כמו הבית!

למעלה