אלימות ...

*יערית

New member
אלימות ...

בטח כולנו מכירים את משחקי האלימות{שלא מקובלים עלי} את ההזדהות של הילדים שלנו מסדרות הטלויזייה וכו'... הבן שלי מת עליהם! בקיצור חברתי משכבר הימים {30 שנה}היא כמו אחות לי.. כך גם הילדים שלנו,עברנו הרבה ביחד ועם זאת לא עברנו הרבה יחד... שבוע שעבר הילדים שלה היו אצלי עד שהיא סיימה ישיבה בעבודה וכשהיא חזרה דיברנו על בתי ספר וחינוך וכו'...מסכמת בכמה מילים אנחנו שונות מאוד בחשיבה ובדרך החינוך שלנו בעודינו משוחחות הילדים מתרוצצים בבית ומשחקים כאילו הם גיבורי אחת הסדרות הידועות פוקימונים,אני כבר חשתי בלחץ שהיה סביבי עם הצעקות והשעגות ,הקפיצות ממקום למקום. לעומת זה היא היתה רגועה ונינוחה...אני אמרתי לה שצריך להפסיק אותם ולבקש מהם לשחק עם דברים אחרים אחרת אני מרגישה שהמכה הקשה תבוא מתי שהוא..והיא תמיד אדישה..ואומרת לי"תני לילדים להביעה את עצמם..תני לילדים חופש ביטוי..תני לילדים להיות ילדים" ואני ...אני חושבת אחרת
יש מקום להשתוללות וצריך לומר להם כשהם מגזימים בהשתוללות ולבקש מהם לשחק בחדר משחקים. פתאום זה בא....הצרחה הזו שהקפיצה רק אותי..ניגשתי ואז ראיתי את הבן שלי מקובל וצועק העיניים שלי ...מיד שאלתי את הבן שלה מה הוא עשה לו?,וואז הוא הראה לי מה הוא זרק עליו לפנים כי הנסיך שלי הרגיז אותו..{ואני מאמינה שהוא הרגיז אותו..אני יודעת כמה הוא אוהב את זה}מדובר על ילד בן כמעט 8 ועל הבן שלי כמעט בן 7 עוד בן שלה בן 4.5 והקטנה שלי שניגררת אחריהם בת 4.5, בקיצור היא הגיעה גם כן ושאלה באדישות מה הוא עשה? היא לא התרגשה ממה שהוא עשה..ואני שאלתי אותו שוב.."למה זרקת לו את זה לפנים כשאתה בוגר ומבין את הסיכון של העיניין" והוא לא הגיב ואני צעקתי עליו"למה?למה?למה?" כ"כ ניבהלתי מהעיניין ונשארתי המומה מהאדישות שלה, היא באותו רגע של הצעקות שלי ביקשה מהילדים שלה לנעול נעליים והולכים הביתה! הרגשתי שהיא נפגעה ממני..זו היתה הפעם הראשונה שהרמתי את הקול על הבן שלה, הם אוהבים להיות אצלי והילדים שלי אצלה.... חייבת לציין שהיא עוברת תקופה מאוד רגישה עם בעלה וזו הפעם הראושנה בחיינו שהיא הפגינה ניכור וכעס מובלע כלפיי.... מאז אנחנו לא מדברות..ניסיתי היום וחברה ענתה לי לטלפון ואמרה שהיא לא נמצאת...הרגשתי מה עובר עליה,סיפרתי לבן זוגי על כך והוא אמר שאולי היא באמת לא היתה בסביבה.. יותר מאוחר הוא סיפר לי שהיא התקשרה אליו ושוחחה איתו על כך...עדיין לא דיברתי איתו על כך מכיוון שהוא נמצא אצלה עכשיו לשיחה אולי גם עליי אבל בטח היא מנסה לשתף אותו גם לגבי המשברון הנישואים שהיא עוברת.. בכל אופן...היא חברה שלי לא הרימה אלי טלפון בכדי ליישר הדורים, אנחנו כ"כ שונות בגישה שלנו לחיים..בעודי פתוחה ולא שומרת דברים בבטן..היא מסוגלת לשמור שנים על גבי שנים.. אולי לא היה צודק לכעוס על הבן שלה כך..אבל האדישות שלה כלפי העיניין הוציא אותי משויווי המשקל...אני צפיתי שזה יקרה לאור זה שהילדים תמיד..אבל תמיד כשהם יחד הם משתוללים כך ואני מאוד לא אוהבת את זה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תודה למי שקרא עד כה.

rolan

New member
יערית, נדודי שינה...

וכאבי בטן... קשה לייעץ לך מכאן, לתת לך דוגמאות מחיי הפרטיים. אני רוצה קודם כל לומר לך - אני סומכת על השכל הישר שלך, על ההגינות שבך ועל יושרך שתדעי למצוא את המילים הנכונות כדי להגיע על ליבה. תני לה קצת זמן, היא כנראה נפגעה (ואני לא שופטת!!!) וקשה לה, במיוחד לפי סיפורייך על התקופה הלא נעימה שהיא עוברת. יש לי תחושה, שעכשיו, כאשר מעוף אצלה, הם משוחחים גם על העניין הזה ומעוף ברגישותו הרבה אליך, ידע לרכך את הכאב שלה. אהובתי, לכי לישון, כבר מאוחר

*יערית

New member
תודה רולנצ'וק../images/Emo24.gif

אני...אניח לא הולכת לישון..מחכה לפרטים ולנסיך
תרגישי טוב,נדמה לי שיש וירוס באויר{וזה בטח על אמת לא תירוץ של יונה
} גם הרבה הרבה בריאות גם לעלמה שלנו
לכו אתם לישון...אני בשמירה|שריפ|
"זה הזמן לשכוח...לוותר לסלוח...גם אם זה קשה שנינו יחד נתגבר.."

יערונת

אהבתי את הכנות שלך בתאור של הפרטים. אני היתי מתקשרת אליה ומלבנת את הסיפור,איך אמרת ....את פתוחה ומדברת ,היא שותקת.אז קדימה לפני ראש השנה מילה טובה מסדרת כל הרגשה. לגבי הילדים,בני ה-6-7 הם עדיין לא ממש בוגרים כדי למנוע סכנות,אבל אולי ללמוד מטעויות כן,במפגש הבא תשתדלו לפקוח עין על הבנים השובבים כדי למנוע חבלות. אגב יש סיכוי לקבל דיווח מה היה אמש עם מעוף וחברתך?.......

*יערית

New member
יונצ'וק..

אז היום קצת שוחחתי עם מעוף על השיחה שלהם אמש, לי היה ברור מהרגע הראשון שהיא ניפגעה כמו שלא ניפגעה מעולם ממני,היא במצב כ"כ רגיש ולדעתי היא רואה דברים לא בצורה בהירה ונכונה, אני יודעת שהיא מצפה ממני להרבה בימים אלו {משבר בנישואיה} ואני באמת עושה הכל כפי יכולתי....אבל אולי הצעקה שלי על בנה שבר אותה..ועל כך התנצלתי גם בפניה וגם בפני הבן באותו ערב, חשוב יהייה לי לשוחח איתה על הדברים, מה שאני שמעתי ממעוף לא היה חדש לי אם כי התפלאתי עד כמה היא לקחה את הדברים רחוק ....כי היא מסוג האנשים שצוברים וצוברים ומראים "עסקים רגיל".. אני בהחלט לא אוותר ,אני בהחלט אנסה ללטף ולהעביר את העיניין איתה בצורה הכי עדינה שיש, זה לא מצב של פיצוץ בין שתי חברות...אני לא אוהבת להגיע למצבי מריבות עם חברות...אוהבת לשוחח על הקשה מכל ואף נוטה לשמוע ביקורות מאחרים..לי אין בעיה אם כך{גדלתי על ביקורות כל חיי}כנראה שלה קשה אם זה ואני לא הייתי רגישה מספיק. תודה על התגובה יונה

שמתי לב שאת באמת

יודעת לקבל ביקורת והכי חשוב גם להפנימה ולהניב ממנה תובנות. תותחית שלי אין אין עליך

*יערית

New member
מה לש'ות....../images/Emo13.gif

כשגדלים תחת ביקורת שונאים אותה.. אבל רגילים לחיות תחתה. זה מה שעליי לעשות אם כך...להפנים ולהניב
את..את בטוח גדלת על מטרנה

על אמ אמא של הביקורת ....

רוצה לפתוח שרשור על אמהות ואבות? תכיני הרבה טישו......

*יערית

New member
שנייה לפני הנזלת...

ילדת מטרנה אומר=חכמה...."מי חכם של אמא"זוכרת? ולגדבי האימאמא של הביקורות....זה לא המקום בכדי לפרוש את חיינו שנמצאים איי שם בתיבת הפנדורה האישית שלנו, ומה גם לא לכל אחד יש יכולת נפשית ל"ספוג" מצבי חיים של אחרים.. זה מסןג השיחות של ארבע עיניים עם כוס יין אדום של התישבי או גמלא
{בחורת את הטובים} ועם כוסית של למונצ'לו.. שם ..בשיחות האלו חשים יותר בחיבוק,העיניים מיישירות והתובנות....אחחחחח כמה תובנות|חיבוק

מורכב

New member
בוהנה בוהנה בנות ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

מה פתחתם אתר פרטי מה איתנו אפה אנחנו בתמונה מאחורי העץ

מורכבי

לכל אתר פרטי אתה מוזמן ברצון אוהבת מאד לקרוא ולשמוע את דבריך, ואפילו לאכול את תוצרת נפנופיך........ אז עד הפעם הבאה .....לחיים

מורכב

New member
יונתי הצחורה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

החיוך שעלה על פני שווה הכל ואם חשבת שזה הנפנוף האחרון שלי טעית בגדול אבל תרדי כבר מהאולימפוס הזה שנקרא דרך הים או השד יודע הכרמל תעלי על האוטו ויאלה השדות הירוקים של עמק חפר ביייייייייייייייייייייייי

*יערית

New member
יונה../images/Emo24.gif

אני מקווה שלא איכזבתי אותך בתשובתי,
יש דברים שעדיף לשוחח עליהם בארבע עיניים, אבל אם את חשה צורך לכתוב..אני מאחורייך

מורכב

New member
יעריתוש ../images/Emo24.gif

אולי תפסיקי להתנצל כל הזמן את ישירה וכל הכבוד על כך תבואו לבירה מחכה במקרר יאאאללללללללללה שנה טובה

*יערית

New member
מה אני יעשה....

גם בצל ההתנצלויות גדלתי
{התחמקות} נבוא לבירה ...שברתם אותי מגעגועים... כן כן עלמה
מקווה שתרגישי טוב עד שנגיע
ד"א יש לנו אחלה של בירה גם

לא איכזבת בכלל

כמו שענה לך מורכבי היקר ,אין צורך להתנצל,את כנה וזה מצויין. ואכן שרשור על הורים לפני החג יכול לעשות בלאגנים פנימיים. אז נמשיך להדחיק ונמתין לסדר פסח

למעלה