אלימות

כ י ף ל י

New member
אלימות

שלום................. אני צריכה חומר לפעולות על אלימות. אבל לא פעולות שבהם יהיה דיון. אלא יותר פעולות של יצירה שדרכן אני אעביר את נושא האלימות. כי זה לילדים קטנים, שלא ממש אוהבים דיונים. לדוגמא: יש לי תמונה של 3 קופים מחוברים. אחד מכסה את האוזנים אחד את העניים ואחד את הפה. לא שומע, לא רואה, לא מדבר. אני אתן את זה לילדים הם יצבעו ואז נניילן את זה נוסיף לזה מחזיק מפתחות וכך יש יצירה ואני אגיד נכון שזה לא בסדר המצב הזה של הקופים. וכו'. איזה עוד רעיונות של פעולות יצירה אפשר? ואיפה אני יכולה להשיג עוד רעיונות כאלה? תודה רבה

פעולת אלימות.

מה הגילאים המדוייקים? בכמה חניכים מדובר? האם את מחפשת רק דרכי יצירה? את לא רוצה גם להעביר להם את המושג אלימות ודרכים למנוע אלימות אולי? אשמח אם תעני על השאלות ותמקדי קצת יותר את הבקשה שלך, ואז יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

כ י ף ל י

New member
אז ככה...

הם ילדים בכיתה ג' ככה . משהו כמו 10-15 חניכים. ניסיתי להעביר להם פעולות בסגנון אחר לדו סיפורים, דילמות, דיונים וכו' וכל זה לא הצליח הם לא אוהבים לשבת להקשיב ולשוחח. הם אוהבים יצירה.......................... ברור שאני רוצה להעביר להם דרכים למניעת אלימות אבל שוב הם לא בדיוק משתפים פעולה ולעומת זאת שאני באה עם יצירה ובין לבין מדברת הם מקשיבים. באחת הפעולות דיברתי איתם על האלמיות ונתתי דוגמא של אלמיות. שאלתי אותם אם זה נעים והם אמרו כן, כיף לי שאני מרביץ וכיף לי שמרביצים לי. אז לכן אני מחפשת יצירה. אם יש לכם רעיונות אחרים שיכולים להתאים אודה לכם מאוד.

למעלה