אלימות

קורנית

New member
אלימות

כן, אני יודעת שכבר דובר פה על זה וכן, אני יודעת שלא ממליצים כאן על תרופות, ושכל מקרה לגופו אבל בכל זאת - היש כאן מישהו שהצליח למתן אלימות ואובססיות בעזרת תרופות? אם כן, ואם הפרטים אסורים לפרסום לפי חוקי הפורום, אנא מכם - אלי למסר תודה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif קורנית יקירתי

חייבים למתן אלימות ואובססיביות בעזרת תרופות. קיימות תרופות אנטיפסיכוטיות שניתנות גם לחולי אלצהיימר על מנת להתגבר על האלימות, התוקפנות, האובססיביות, ההזיות וכו'. חייבים לפנות לרופא המטפל ולקבל מרשם לתרופה כזו. אין אפשרות לטפל בחולי אלצהיימר עם תופעות של אלימות ותוקפנות, אלא בעזרת תרופות מתאימות... לא כל תרופה עוזרת מיד, לא תמיד מגיעים למינון הנכון מיד, לכל תרופה יש גם תופעות לוואי כאלו ואחרות שמשפיעות על כל אחד בצורה שונה, על כן יש כאן הרבה עניין של ניסוי וטעייה, אבל רופא עם ניסיון יוכל להתאים לחולה שלכם את התרופה המתאימה. מאחלת לכם שקט ורגיעה בהקדם. שולחת לך חיבוק אמיץ וחם

קורנית

New member
תודה

בודאי שהיא מטופלת בתרופות פסיכיאטריות, שרשם לה הפסיכיאטר הנחמד שלה. אלא, שגם הוא מגשש באפלה, וכל מה שאני מציעה הוא מקבל. ולכן אני שואלת פה מה עוזר לבני משפחתכם החולים, ואולי אציע לו רעיון חדש שלא חשב עליו. אז, נילי, אנא - כתבי לי (במסר!) מה מקבל האיש שלך. אני אציע לרופא.... הרי אי אפשר לקנות תרופות כאלה ללא מרשם רופא, ואף אחד לא יתן משהו כזה על דעת עצמו.

../images/Emo24.gifקורנית יקרה ארשום לך תרופה במסר

התרופה גורמת גם לישון אבל עדיף לשאול רופא או פסיכיטר, אישי היה מציק לי מבחינה מינית ורודף אחרי כל הזמן בבית לא נותן לי אויר לנשימה הלכתי לרופא בכיתי לה והיא נתנה לי את הטיפות וזה עזר מאוד הוא פשוט רצה לישון ונירגע. כעת הוא ללא טיפות כי תוך חודש הוא נרגע כמעט לגמרה.

קורנית

New member
כפי שכתבתי לנילי

לא אתן לאמא שום דבר שהרופא לא מאשר, אבל אין מניעה להציע לו רעיונות. קיבלתי את המסר ואף עניתי עליו. האם התרופה שכתבת עליה ניתנה לך על ידי רופאת המשפחה או על ידי פסיכיאטר?

../images/Emo24.gifקורנית, רופאת המשפחה היתה קודם

פסיכייטרית ואחר כך עברה התמחות כרופאת משפחה.היא ראתה את המצוקה שלי ואחר כך החליטה על הטיפות,ולמה טיפות? כי אישי לא לוקח כדורים

namo1

New member
../images/Emo140.gif

ניתן לתת תרופות פסיכיאטריות אך חשוב מכל להפסיק אותן במשך הזמן .לצערי רוב המטפלים ממשיכים את התרופות בכל פעם אנחנו צריכים לבחון את עצמנו היות והחולים שלנו לא בדיוק מספקים מידע

שריוש2

New member
שלום קורנית!

תרופות הרגעה ותרופות פסיכיאטריות.. פני אל הרופא המטפל באימך, וספרי לו על המצב, הוא כבר ימצא תרופה מתאימה וייתן לך מרשם..

קורנית

New member
הלוואי

שזה היה כלכך קל כפי שעניתי למעלה - הרופא מגשש באפלה בערך כמוני.

למעלה