אלין - כנסי דחחווףף !!!

tsipi35

New member
אלין - כנסי דחחווףף !!!

ראית? העיפו את המכשפה מאתמול?

תראי ציפי קצת קשרים עם משה ../images/Emo6.gif

היא לא כאן ולא תהייה כאן יותר הילדה הזו בחורה הזאת שתלך לה לפורומים של כת השטן אולי זה מתיאם לה, את רואה ? בובע????(חחחחח) מי שיתעסק איתי ואיתך משה יעיף אותו וזה יהיה מהר כמה שיותר מהר. אגב יש לך אולי את השיר של מריומה? המענטזת?של גיקי מקייטן או של חנה לאסלו? יא פתאום בא לי על השיר הזה. שמעי מאמי במיזרחית הדם הוסיפו את הדיסק הראשון של אביטל עם השיר "אמא" וכל זה אולי הבנות אוהבות אז ת יכנסי ותורידי אם אין לך קישור אז תקראי לי במסינג´ר ואני אתן לך . מגיעה למכשפה אה?????? וחוץ מזה איך את מרוצה מהאדום????? אני מיתגעגעת נורא לבלונדיני שלי ככה זה כשרגילים נשמה- אוי מה גיסי אומר על זה? מקווה שהוא מרעיף מחמאות אה? והגבתי לך על האורז וכל המיטבח שהשארת לי כאן אתמול אם ראית. חולה עלייך אחותי היקרה נשמה שלי אהובתי הבדם ובנפש- שמעת ?? רותם עוזב אותנו אולי איזה באסההההההההה...... אה ועוד משהו מחר אחיין שלי יבוא ויוריד ל ישוב אי סי קיו עם מתרגם כל הזמן נחרוש שם אני ואת אני מקווה שיהיה לי תרגו ם לעברית שאני יבין קצת יותר, ועוד משהו פחות שמח- אחיין שלי הגדול היתגייס התקשרתי לאחותי היא רק בוכה אוףףףף למה זה קורה לה? ניסיתי להרגיע אותה אמרתי לה שכל התחלות הם קשות, יום יומיים והוא יתרגל- שמעי סססייפייייייי- הוא ילד מפונק נורא זה הבעיה וזו הטועת של אחותי נשמה. אז תתחדשי על התספורת והצבע החדש ואני אוהבת אותך מצידי עם קרחת אבל לא לעשות קרחת אה????????? אחותץך שמיתגעגעת<<<<<<<<<<< ילדת החופים>>>>> אלין

למעלה