אלין כנסי רגע נשמה

אלין כנסי רגע נשמה

מה קורה איתך נשמה טהורה, תגידי לי, השגת לי את השיר שביקשתי ממך?
אלון זכריה

אלון נשמה-עדין לא-הייתי בבית חולים../images/Emo4.gif

יצטערת נשמה אלוני אני חיפשתי את השיר ואמשיך לחפש אותו, רציתי גם כן אתמול אבל הלכת יאתמול לקניון לקנות לי כמה דברים, פתאום איבדתי את ההכרה היתעלפתי - הנשימו אותי ולבסוף היו לי בעיות בלב חלשות מאוד לא ממש ררציני בכלל לא-אז הובלתי עם טיפול נימרץ עם בלון ח מצן , איזה בושות כולם ראו אותי שם זרקוה עלם הריצפה ומונשמת על שהיגיע אמבולנס, עד שעה 4 וחצי בבוקר אני הייתי בבית חולים רמב"ם בחיפה,אני עדיין חלשה אבל יכולה לתפקש כרגיל רק קצת איטי, תגיד לי אלוני ?למה הטובים תמיד סובלים. ולמה השכנים תמיד ניראים שמחים? יכול להיות שזה הגורל שלי , במיקרה אני עצובה ובדמעות כותבת את זה , כי אם הפסקת קצת להכיר אותי אני ממש לא עושה רע לאף אחד אני מיתנדבת עוזרת לילדים חולים, עוזרת אנשים בחורה טובה אז למה בכלל זה מגיע לי ? אוי אלוהים מה עשיתי לו שם למעלה??? אני י שיג לך את השיר ואחפש כמה שיותר אצל חברים ומכרים שלי. מתי אגב היום הולדת שלך ? כי דברנו על זה נכון? אני יעל ה לשיר איתך מה שתירצה אמרתי לך את איזה זמר אני מביאה לך ליום הולדת - נכון נשמה? אוהבת כמו תמיד יום נעים ומקסים לך <<<<<<<<ילדת החופים>>>>> אלין.

לאלין הילדה שהים הכי אוהב

אלין נשמה, קודם כל תרגישי טוב, תהיי חזקה, ובקשר למה שאמרת, אל תתחילי לשאול שאלות כאלו, לפעמים גם הטובים סובלים, כי הם לוקחים על עצמם את כל הסבל של כל העולם, תרגישי טוב, אני אהיה איתך בקשר במסנג´ר. ממני ידידך, אלון זכריה

אלון-תודה נשמה אבל אני עצובה עכשיו

כי מישהו פגע בני באיזו מילה נוראית ,לא משנה זה יעבור לי תוך כמה ימים יהיה טוב נשמה. צודק בכל מילה שכתבת לי אח שלי היקר אבל לא ענית לי מתי היום הולדת שלך ואיזה זמר אתה רוצה מתנה אה???????
אוהבת ומעריה אותך כמו תמיד ואף יותר - אלין של החופים של הים של ה דמעות הזריחה השקיעה המחשבות השירים והכל....

אלין נשמה

מי שפודע בך - מתעסק איתי וזה ברצינות. אל תתני לאף אחד לעצבן אותך ולהוציא אותך משלוות הנפש שלך. דבר שני הזמר שאני רוצה ליום הולדת זאת את ודבר אחרון היום הולדת שלי יוצא יום אחרי יום העצמאות.

בלבלה

New member
אלין...

דבר ראשון אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב, ודבר שני... בהתחלה חשבתי שאת ערסית שתופסת מעצמה... אבל את ממש לא את נשמה טהורה... ולא רק הטובים סובלים, כולם סובלים אולי את לא רואה את זה על אנשים... אבל לכל אחד יש ת´בעיות שלו וכל אחד סובל בדרכו שלו....

בלבלה המתוקה אני ממש לא ערסית.

אז קודם כל אני קצת חלשה נשמה שלי אבל מרגישה יותר טוב, אני מאוד ילד הטובה תמיד תמיד ילדה, נכון שכולם סובלים אבל אנחנו תמי ד חושבים שהאנשים האחרים סובלים פחות תודה על ההתיחסות נשמה תודה על הכל ולא ל חשוב שאני ערסית אנ רק אוהבת לעזור כאן לכולם משתדלת בכל אופן. ואנני צהנועה מאוד לא תופסת מעצמי חלילה ,א ני א פילו מיתנ דבת לפעמים עם ילדים חולים את יודעת??? זהו שלחי ל יהו דעות הנייה כאן חברות טובות, נ.ב- אם את רוצה שיר מסויים ואני יכולה לתת לך אשמח מאוד לעזור. תודה על הכל נשמה( אני חלשה בכרגע מאוד) אלין >>>ילדת החופים

למעלה