אלין כפרה....

אלין כפרה....

אלין כפרה שלי נשמה אני מה זה מתנצל. באלוהים סליחה אני נשבע לך שהתנתק לי. אלין מה שאמרת לי ויצאת זה היה קשה לעקל את זה .אני מצטער נשמה לפניי כמה ימים רשמתי שאיתך אני לא יריב. אני יודע שאנחנו לא רבים...בטח את אומרת מה עשיתי מזה סיפור. אבל תביני באלוהים נתקע לי המחשב ומה שרשמת וברחת גרם לי ישר להגיע לכאן את לא בסדר... סליחה---סליחה---סליחה---סליחה---סליחה *****רותם*****

שטויות רותם כולה היתנתקת לא צריך

לבקש סליחה מאמי על מה? לא קרה כלום זה בסדר אני לא רבה ולא יריב איתך בחיים שלי אתה מקסים ואני מאוד מאוד אוהבת אותך. >>> אלין>>>

../images/Emo124.gifציפייייייייייייייייי בוקר../images/Emo124.gif

אני מקווה שאת לא שככת להתעורר נשמה אני שמרתי כל כולכם בילה ועוד מעט תורכם לשמור עליי אנ יילך קצת לישון עייפה קצת (מפהקת) ציפי נשמה אתם תשמרו עלי שאני ישן א ני מקווה. ותיראי בשיר למשה הזכרתי אותך ואפילו את בעלך (גיסי) אז שלא תגידי שכשאת ישנה אז אין מי ששומר עלייך עזרת למלאכים והתגעגעתי להיא שב"נפאל" הבנת אותי נכון??????. שיהיה לך בוקר טוב נשמה ויום מקסים ותאכלי טוב? שלא תהיי לי אנורקסית אה ועוד משהו אם את אוהבת אותי אז רק תכתבי לי את זה אני משועעמת קצת ועייפה לא יודעת מה יותר ממה. אני אולי ימשיך לקרוא לך ופתאום תגיעי לי כמו שלשום זה היה מפליא ומפחיד איך יצאת לי מתחתית מהסך תגידי לי פתאום.????????. יא לא שמתי לב שכל זה מודגש- פחחחחחח אני באמת עייפה. >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אחותך------ ~ אלין!~

ממשיכה את זה-../images/Emo124.gifציפייייי קומי

למעלה