אלין מקסימונת שלי זו אחותך כנסייייי

אלין מקסימונת שלי זו אחותך כנסייייי

את מי אני הכי הרבה אוהבת בעולם????????. על מי אני חולה???? מי הבן אדם מספר אחת בעולם? תגידי לי מי אם לא את? מי????????. חולה עליך יפהפיהההה שליייייייייי,מטורפת עליךךךךךךךךך תמיד את הראשונה שרוצה לעזור,תמיד תעזרי כמה שתוכלי,כ"כ מקסימה ואני יודעת שאני לא הראשונה שאומרת לך,את פשוט מדהימה אותי כול פעם מחדש,מקווה שהכול בסדר אצלך נשמה שליייייייייייייייייי תמיד היית ותמיד תהיא בשבילי מספר 1 תמיד יקרה שלי!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~ולסיום חייבת להקדיש לך תשיר שלנו~~~~~~~~~~~~~~~ מוקדש לאחת ויחידה שתישאר בליבי חרוטה לנצח-אלין! זה מפחיד לבד בחושך,לא נעים בכלל לישון לבד בחוץ יש עננים ואובך,ועננים נושרים אחד אחד הקירות סביבי הם אבן,והאבן סלע על ליבי אני כמעט לא זזה מהחדר,מחכה לך אהוב ליבי.. לפעמים אני צוחקת,וכולם חושבים שטוב לי,החיוך שלי בעצם מטשטש עיקבו אם אני פתאום נבהלת לכאב אין גבול או דלת הכרית שלי כבר לא סופרת תדמעות.... שמעתי את קולות הבוקר,שמעתי את ציוץ הציפורים שמש שתלויה לה בשמיים,מזמן העירה את כול השכנים אני חייה לי בשקט,בלי לחשוף את כול הרגשות, אני קצת לחוצה,קצת מבולבלת,עושה לי סדר בתוך המחשבות... פזמון: "לפעמים אני צוחקת,וכולם חושבים שטוב לי,החיוך שלי בעצם מטשטש עיקבו אם אני פתאום נבהלת לכאב אין גבול או דלת הכרית שלי כבר לא סופרת תדמעות..." אוהבת ללא גבולות...... מאיה~חולת~המסיבות~

למעלה