אלינו האביב כבר הגיע

אלהלה

New member
אלינו האביב כבר הגיע../images/Emo13.gif

ביום שישי הלכנו לטייל עם הגן ומצאנו מרבדים של רקפות. והכלניות מתחילות עכשיו לפרוח. בקיצור הכל יפה ממש

ברק 188

New member
כן..כן אני מרגיש

הנה הולכת וקרבה "האלרגיה" שלי. אלהלה, אל(ה)ו(ים) רקפות יפות. ואני מתחיל להרהר בגיחה להונגריה שהתפספסה לי בשנה שעברה. המשך יום נפלא לכולם.

טומי*

New member
יום אביבי כזה יפה שנל עלינו../images/Emo42.gif

עוד נחשב חורף לא? זה הזמן לטיולים וסיורים בחייק הטבע

טומי*

New member
האחרונה לקראת שקיעה...../images/Emo42.gif

צהריים טובים לכולן/ם!

vera2

New member
לטומי התמונות יפות מאוד../images/Emo140.gif

הייתי צריכה להיות היום בתל-אביב עם חברה שלי אבל, שפעת קרקעה אותי כך ספגתי את האוירה מהתמונות יום נעים לכוווולם מVera / אלה'לה איפו זה אצלינו?

vera2

New member
ל../images/Emo188.gif תודה

מכל האנרגיות החיוביות האלה אני כבר מרגישה יותר טוב

itaf10

New member
או, לזה חיכיתי, עכשיו את מרגישה בטו

החלמה מהירה

אלהלה

New member
שקף - אזור בית גוברין או יותר נכון

קצת יותר דרומה - ממש על הקו - מול מחר אני אצלם
את הכפר שממול שלצלילי המואזין אנחנו עושים קלבת שבת כל יום שישי
ובתמונה הילדים בטיול בזוית קצת אחרת ליד הכלניות שהתחילו לפרוח. וזה בסדר יש אישור לפרסם את התמונות של הילדים ברשת - ההורים חתמו על אישור.

vera2

New member
לאלה'לה תמונה נהדרת../images/Emo140.gif

מאוד כיף לך את תמיד נשארת צעירה על יד הילדים אני חושבת לפי הבנתי ששקף באזור חבל לכיש מזרחה. תהני מכל רגע.תודה Vera

ברק 188

New member
שקף-לפני שנים היתי שם במיל'

מקום נחמד עם הרבה שקט מה שאין בראשל"צ, הרבה גדרות מסביב מה שאין בראשל"צ, התיחסות לאנשי המיל' הנמצאים במקום היתה לוקה בחסר,מה שיש בכל ארץ ישראל

אלהלה

New member
דווקא אנחנו מתייחסים מאוד יפה../images/Emo13.gif

עכשיו אין אצלנו אנשי מיל אלא רק חיילים סדירים שבאים לשבוע כל פעם. ומקבלים יחס חם ונחמד עד כמה שאפשר. מקום באמת שקט - כשאין חדירה
אבל זה לא קורה הרבה לשמחתנו. וגדרות לא חסרות, שלא לדבר שאצלי בגן יש אפילו קיר בטחון כמו החומה שבונים עכשיו. לא נעים במיוחד אבל זו המציאות.

ברק 188

New member
לא פלא סדרים צערים ונחמדים יותר

"גם שאין חדירה" לעומת המיל שמילל על הפעלה כגון "פרש תורכי". חמות לצערי מי אוהב חוץ משרון ההוא בלי הכשרון. איך אומרת אווה עמחי "קודם תכנון" ולא תחמון.

למעלה