אליסה בבית המשפט

אליסה בבית המשפט../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo82.gif../images/Emo131.gif../images/Emo44.gif../images/Emo88.gif

בית המשפט היא פינה חדשה שבה אליסה נשפטת[כמובן,לא במציאות]ואנחנו השופטים[חברי הפורום]נותנים לה את גזר דינה מידי שבוע יופיעו מספר אפשרויות לגזר דין ואחנו נבחר את גזר הדין הטוב והנכון ביותר
כמובן,כל חבר שמשתתף במשחק מחויב להחליט אם אליסה מואשמת או לא במידה וכן עליו לסמן
או
במידה ולא עליו לסמן |
או
ובתוך ההודעה לנמק מדוע כן או מדוע לא ומהו גזר הדין שהוא מעוניין לתת לאליסה והשבוע בבית המשפט...
אליסה הגיעה לפני שבוע לבית המשפט אחרי שהוגשה תביעה ע"י ראשות השידור והסרטים של ארצות הברית... בבית המשפט אליסה הואשמה בהשתתפות בסרטי פרונו סרטי עירום וסרטים כשחקנית דו מינית [בחלקם גם בלי בגדים או עם בגדים קצרים-ננסח את זה ככה.] אליסה טענה כי היא השתתפה בסרטים הללו כי המארגנים שלה בחרו אותם ולא הייתה לה שום כוונה רעה אבל האמרגנים טענו שהיא השתתפה בסרטים למרות שהם אמרו לה שהיא לא חייבת וטענו כי זאת האשמה שלה למרות שמרבית סרטי הפרונו שבהם השתתפה נצפו גם ע"י קטינים
אז מה לעשות
חבר השופטים[חברי הפורום אמורים להחליט זאת
]
במידה ותחליטו שאליסה לא אשמה רישמו
או
ומדוע
ואם לדעתכם אליסה אשמה רשמו
או
ונמקו מדוע והחליטו מה יהיה גזר דינה " א-לשבת בכלא 30 יום ב-עבודות זמניות במשך שנה וחצי ג-לא להופיע בטלוויזיה למשך שנה
ומה יהיה גזר הדין של כל האשמים הנוספים[אימא,אבא,אמרגנים וכו..]-במידה ולדעתכם הם גם אשמים מקווה שתהנו ותבינו..
תודות:פורום פלוריסיינטה אדם-חבר פורום גל-חברות פורום תודה לכם

spelling

New member
../images/Emo128.gifאשמה../images/Emo88.gif

אני גוזר עליה שנה וחצי של עבודות שרות!-עזרה לשיקום נשים וילדים שעסקו בזנות! אליסה אמורה להיות שחקנית מוערכת ומשמשת דוגמא! היא לא השתתפה בסרט אחד אלא במס' גבוה!לכן היא אשמה.... לאמרגנים של אליסה חובה לפרסם התנצלות באתר של הרשת בו הוקרן הסרט!והן לא יעבדו עם אליסה יותר! כל עוד אליסה לא תחליף אמרגנים לא תורשה לחזור לעולם הבידור! גילטי אז צ'ארג'!

../images/Emo128.gifאשמה../images/Emo88.gif

אני חושבת שאליסה אשמה עוד מגיל צעיר על זה.. לדעתי יש הרבה סרטים ואליסה לא חייבת להשתתף בסרטים שלא מתאימים לה... היא יפה ומוכשרת והיא יכולה להיכנס לכל סרט/תוכנית בלי בעיה גם בלי להוריד חולצה
גזר דינה יהיה לדעתי אפשרות ב-עבודות זמניות למרות שלפי דעתי אם היא תהיה בכלא אולי היא תתפרסם יותר-חח..מזכיר את המקרה של פאריס הילטון

Natali Milano

New member
../images/Emo128.gif אשמה ../images/Emo88.gif

כי לפי דעתי היא התחילה את הקריירה שלה מאד רע עזבו לרגע את מי הבוס כיאלו כזאת צעירה וכבר סרטי פרונו? זה ממש לא דרך להתחיל תקריירה שלה יש לה מלא דברים להציע מאשר את הגוף הערום שלה היו לה מלא הזדמניות לשחק במלא סרטים אבל למה רובם פורנו? מילא סרט אחת אבל עשתה מלא סרטים והיא אמרה שהיא השתתפה כי האמרגנים שלה בחרו זה נראה לי שקר כי היא יכלה לסרב לשחק בסרטים האלה ובטח שכל הסרטים האלה לא הצליחו כי כולם פורנו בעע. העונש: לבוא לישראל (כי היא לא באה מרצונה) ולחלק לכל חברי הפורום בגדים של טא'צ או חח להשלים עם שאנן

כן אבל בסוף כשנחליט מה לעשות

זה יהיה הרוב קובע .. הרוב קבעו ב-א אז א יהיה.. הבנת
או שיש לך הצעה אחרת

spelling

New member
נטלי את גדולההה

להכריח אותה להשאר אם שאנן בחדר סגור!

always be me mc

New member
אשמה../images/Emo128.gif

טוב זו דיי הייתה הבחירה שלה לעשות את אותם סרטים אז היא אשמה והיא צריכה לשאת בהשלכות של הבחירה שלה שרובנו רואים בעין עקומה
אך עם זאת שהיא אשמה אני לא יכולה להגיד שאני לא מבינה אותה כי אחרי "מי הבוס?" היא רצתה שיקחו אותה ברצינות וגם אם תאהבו את זה או לא פורנו זה עניין של מבוגרים ככה שניתן להבין למה היא פנתה לזה.. (כדי להפטר מדמית סמנתה) אבל כמובן יש עוד דרכים לעשות זאת שאינם פורנוגפיים ולכן היא אשמה.. ויש לציין שלדעתי היא לא אשמה על כך שהתחילה עם הפורנו(כי ממה שהבנתי מראיון שלה לא היו לה הרבה ברירות), היא אשמה על כך שהיא ממשיכה לבחור מדי פעם תפקידים שכאלה
|פשיט| העונש יהיה לא להופיע בטלוויזיה למשך שנה כי תראו לא מגיע לה כלא לא באמת ולא היפותטית(זו לפחות דעתי), ועבודות זמניות במשך שנה וחצי זה מחמיר מדי אז נלך על לא להופיע בטלוויזיה במשך שנה וזה יתן לה מספיק זמן לבחון את הבחירות שלה מחדש
אגב בפועל זו פינה חמדמדה כך שאהבתי

CheN323

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif

אני מגיבה בחוסר זמן אבל אני חייבת להגן על הבחורה, סוף סוף יש לי הזדמנות
. תקשיבו, ורציתי להגיד את זה פה מזמן
אליסה בן אדם בוגר ואחראי בשנות ה-20 לחייה. היא שחקנית גדולה, היא לא מיועדת לבני נוער, לא משחקת יותר ב"מי הבוס". צאו מזה כבר
אני לא רואה הבדל, בינה לבין כל שחקנית אחרת שעושה סרטים קצת חושפים. סך הכל, אם לא זה, מי יודע איפה התדמית של אליסה היתה היום, אולי עדיין אי שם ב"מי הבוס". זו היתה הדרך של אליסה להודיע לעולם- אני גדולה ובוגרת וכבר לא ילדה. והיא מצאה את הדרך הכי נכונה שלה לעשות את זה, ואני מצדיקה אותה בכל צעד שלא עשתה. העובדה שהסרטים שלה נצפו על ידי קטנים זה ידוע, אבל כמו כל סרט פורנו/מוגבל לצפיה, ילדים קטנים לא צריכים לראות אותו, ואם הם לא מספיק גדולים- אז כן, גם מעריצים של אליסה לא היו צריכים לראות אותו. וזה באחריותם בלבד ולא באשמת אליסה. לא באשמת אף אחד. אליסה אומרת בעצמה שנוח לה מאוד עם הגוף שלה, אז למה לא
. זו הקריירה שלה! היא מקצועית ומספיק אחראית להחליט מה טוב ומה רע לה. אני יודעת שאם היום היו מציעים לה תפקיד כזה היא לא תעשה את זה. אני יודעת, אף אחד מאיתנו לא יצפה בסרטים האלה, כי למרות שאין בזה שום דבר פסול, אנחנו לא מקבלים אותה ככוכבת פורנו {סתם בהקצנה} אלא כשחקנית לכל דבר. שוב, כשחקנית לכל דבר, גם הקטעים האלה הם חלק מהעבודה. והיא לא השחקנית המכובדת הראשונה שעשתה תפקידים כאלה. תומכת בה מכל הלב, מזכה אותה מכל אשמה, מצטערת על הפריקה, ומתגעגעת לפורום, חן
(
אליסה תעשי לי שמיניה
)

מקווים שחזרת להרבה זמן

ומצד אחד את קצת צודקת.. אבל הדעה שלי לא השתנתה אליסה מהממת גם בלי לחשוף חלקים בגופה.ח

CheN323

New member
תודה

וכל הכוונה שלי היתה להראות שהעובדה שאנחנו מעריכים שחקנים לא אמורה להיות מושפעת מסוג התפקידים שהם עושים.

YaEl 15

New member
לא יודעת.

זה הגוף שלה וזו זכותה. מה זאת אומרת "לא הייתה לה ברירה"?? ברור שהייתה לה ברירה. זה מאוד פשוט, למעשה -- פשוט לא מתפשטים מול המצלמה. אבל אם היא בחרה ללכת בדרך הזו, זאת זכותה, וזו אשמתה. כל זה היה רלוונטי, אם זה בכלל היה עקרון אצלה, אבל זה לא. ככה היא גדלה. באווירה פתוחה, עם אבא ואמא ערומים בבית. בשורה התחתונה -- אולי לנו זה לא ניראה משהו, אולי לנו היא נראית אשמה, אבל סביר להניח שהיא לא מתחרטת, ושהיא הייתה עושה את זה שוב. עונש/ פרס : לשחק בתפיד לא מיני.

למעלה