אליסה בכנס Magic...

CharmedRulez

New member
אליסה בכנס Magic...

גם השנה אליסה השתתפה בכנס Magic והציגה שם את הליין בגדים שלה. אם תלכו לצ'ארמד-נט תוכלו לראות תמונות פשוט מדהימות שלה עם הבגדים החדשים (שהיא ועוד 2 דוגמניו מדגמנות) שלה. היא נראת שם לגמרי מושלמת.... Flaw-less לכו תראו!

always be me mc

New member
תודה על הידיעה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

היא בהחלט נראית מדהים!
ואת שאר התמונות(למי שאין כוח לחפש את האתר) אפשר לראות פה: http://www.charmed-net.de/en/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13853 (זה כאמור היום הראשון של הכנס) ופה: http://www.charmed-net.de/en/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13855 (זה כאמור היום השני)
וסליחה שאני לא שמתי בעצמי אבל זה באמת מעייף ומה רע בלראות דרך לינק?
ושוב תודה לך דיוויד

CharmedRulez

New member
ומנצל"ש לעצמי - אליסה מצטלמת לInstyle

סדרת צילומים חדשה (3 צילומים) של אליסה במגזין אין-סטייל (מהפופולריים יש לציין). היא נראת מעולה בתמונות והיא מפרסמת סוג של איפור תוך כדי הילול עצמי של היופי שלה (מהללים אותה לא היא את עצמה). תהנו..

always be me mc

New member
אל דאגה דיוויד

בשביל זה המציאו את אימג'שאק
ותיכף אני אקטין ואשים את התמונות(כי חלאס עם העצלנות שלי
) ותודה שוב על המידע

always be me mc

New member
והנה גם התמונות:

תמונה ראשונה
(אגב דיוויד אני לא רוצה לדחוק אותך לפינה או משהו אבל אשמח אם מישהו ישבור את השוויון בחוליה החלשה
)

always be me mc

New member
תמונה שלישית ואחרונה../images/Emo26.gif

למרות שגם היא כמו האחרות מדהימה!

spelling

New member
מהסט הזה פחות התלהבתי...

נראית טוב אבל לא ממש כמו עצמה..נראה כאילו הפוטושופ עבד שעות נוספות.. תודה על התמונות!

always be me mc

New member
תתפלא אבל צריך

כי ה-V האחד מבטל אחד מהאיקסים וכך יוצא שלשתי תמונות X אחד(תמונה מס' 1 ותמונה מס' 6 ליתר דיוק) ו-X מבטל אחד מה-V וזה גורם שלשתי תמונות יהיו V אחד(תמונה מס' 4 ותמונה מס' 8) למרות שעכשיו כשאני חושבת על זה ובהתחשב בכמות האנשים בפורום להבא אני אשנה את השיטה ולא אעשה ככה כי זה תוקע.

always be me mc

New member
הנה גם תמונות חדשות של אליסה מה-25.02:

האירוע(בקצרה): אליסה במשחק האול סטאר של מקדונלד

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif

וזו רק אני או שרואים אותה הרבה יותר במגרשי כדורסל/הוקי/בייסבול מאשר על סט צילומים?

צודקת...בתקופה האחרונה רואים אותה יותר

מדגמנת אביזרים שלה ואביזרי ספורט מאשר בסטים צילומיים שונים למינהם
אבל עדין,קשה שלא להתאהב

always be me mc

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חח בהתחלה חשבתי שמי שיושבת לידה זו דניאל מהטופ מודל אבל זו לא וחבל

always be me mc

New member
והנה עוד תמונות מה-15../images/Emo26.gif

והפעם: אליסה עוזרת במזרח ניו אורלינס במסגרת "יום של שירות" בזמן סוף שבוע האול סטאר של הNBA(שכמובן מתקיים בניו אורלינס
)

למעלה