אליסה בערוץ E!!!!!!!!!!!!!

spelling

New member
אליסה בערוץ E!!!!!!!!!!!!!

אליסה הופיעה ב 10 הגדולים במקום הראשוןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה היה הסיפור? לאימא של ג'סטין טימברלייק היה יומולדת בווגאס וג'סטין הזמין את אליסה מילאנו והיא חגגה איתם במלון ואז כל הלילה היא ג'סטין ואיווה לנגוריה שיחקו באולינג..הראו תמונות וכרגיל נראית מדהים!!!!!!!!!!!!!!! למרות שלא חושב שהם חוזרים..אבל זה בקביעות שאחרי כל קשר ארוך שלו הוא נמצא איתה??

always be me mc

New member
איך הייתי בשוק כששמעתי../images/Emo67.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אם באמת היו תמונות מהאירוע עצמו(ואני לא מתכוונת לתמונות של אליסה ושל איווה שקיפצו להן בעזרת עריכה חח) אז חבל שפיספסתי בצפייה במחשב(למרות שתמיד יש שידור חוזר של התוכניות האלה) אבל בכל מקרה זה היה מרתק לשמוע את הידיעה כי חשבתי לעצמי "מה אתם צוחקים עלי?!?!!?!"
ואפשר לחשוב כמה קשרים ארוכים כבר יש לו(אני רק זוכרת את בריטני וקמרון) אבל יש משהו בדברייך בנוגע לזה חח וכנראה גם לא הספיקה לו חתיכה אחת אז הביא שתיים חח אגב גם אני לא חושבת שהם חוזרים בגלל: 1. ככל הזכור לי לאליסה היה חבר שהשתעשעה איתו בחופשה בהוואי או משהו 2. שמעתי פעם שהסיבה שאליסה נפרדה מג'סטין זה בכלל שהוא לא בוגר אז למה שזה ישתנה? הם בטח סתם אוהבים לבלות קצת לפעמים ביחד כמו שאליסה וניק לאשי מדי פעם נראים ביחד. בכל מקרה הידיעה מדהימה ואני מקווה שאני אהיה בבית כדי לראות את השידור חוזר הנכון של עשרת הגדולים(כי משדרים את כל אלו שהיו במהלך השבוע) בעצם בדקתי ונדמה לי ששידור חוזר של התוכנית הספציפית יהיה ב15:35 היום בערוץ E אז תבדקו אז. בכל מקרה עשרת הגדולים זו תוכנית מאוד נחמדה לדעתי
ואני אסיים עכשיו ואומר תודה רבה כמובן לאדם שהביא לנו משם את הידיעה המרתקת

CharmedRulez

New member
הם שיחקו כדורסל! טעות בתרגום.

והנה הכתבה על זה: Justin Timberlake 'Courts' Alyssa Milano Post #1 Saturday morning when he shot some after-hours hoops with Alyssa Milano and Eva Longoria. After his Friday night concert at the MGM Grand in Las Vegas, Timberlake, 25, hit the Jet nightclub with his entourage, where he danced with Milano, 34, and chatted with Longoria, 31. At 4:00 a.m. the whole crew headed to an after-after party at the Palms' Hardwood Suite in the hotel's new 347-room Fantasy Tower. The $25,000-a-night, 10,000-square suite features an indoor basketball court, complete with scoreboard and locker room. "Justin played basketball for quite a while with Eva and Alyssa," says a source. He and about 100 other revelers "stayed there for a couple hours." מהאתר people.com

always be me mc

New member
תודה על העידכון והתיקון../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הלוואי עלי שהיו איתי גם אליסה וגם איווה
הוא ממש שיחק אותה

למעלה