אליסה היא בת הים הקטנה

always be me mc

New member
אליסה היא בת הים הקטנה../images/Emo221.gif../images/Emo35.gif

אתם יודעים חבר'ה אחרי קריאה באתרים כמו Charmed-Again.com, IMDB וכו' פעם באמת האמנתי שאליסה שימשה השראה לגיבורה שלי(אריאל) אבל אחרי שראיתי את הדוקומנטרי ב-DVD של הסרט ותוכנית מאחורי קלעים שכזאת על בת הים הקטנה(בהנחיית אליסה ותראו איזו חמודה!! http://www.youtube.com/watch?v=yKUWli76KRc ) שם לא מצויין בכלל שאליסה שימשה כהשראה אז זה גורם לי לתהות ולהיות סקפטית כי אם היא כן שימשה השראה אז איך זה שלא שומעים על זה אלא רק כתוב על זה באתרים? אולי הכל שמועה? אז מה אתם חושבים חברים נכון או לא נכון? והאם הן בכלל נראות דומות?(תראו שניה תסירטון) אה כן ואם אתם תוהים למה התהיה הפתאומית אז בוא נגיד שזה עלה לראשי מחדש בגלל שבחודש הבא לא רק שיש לפורום של אליסה יומהולדת של שנתיים
אלא גם יוצא הסרט 'בת הים הקטנה 3'
, צירוף מקרים נחמד לא?

CharmedRulez

New member
בעקרון זה נחשב ידוע שהיא שמשה השראה,

לא יודע איך ההשראה הזו באה לידי ביטוי... אבל אף פעם לא פקפקתי בזה :] אולי הכוונה לאופי? בכל מקרה, אני מניח שלא סתם לקחו את השחקנית הזאת (את אליסה) בשביל להנחות את זה. הרי יש איזושהי סיבה.... בדוק... בכל מקרה, אליסה סופר חמודה בסרטון הזה, יש לה כזה חן! היא באמת מדהימה חחחח ומזל טוב פורום אליסה!

always be me mc

New member
אוקי אז זה ידוע אבל מאיפה המידע לציבור הגיע?

וזה מה שמציק לי כי אני רוצה הוכחה(תמונה של הצייר עם תמונה של אליסה, מילה מהיוצרים כמו שדיברו מאיפה ההשראה ליסמין), ולא רק מילים מאתרים שלא ידוע לנו מה המקורות שלהם ואומרים שהיא שימשה השראה אבל כנראה שאני לא אקבל את זה אז חבל על הזמן. אגב דוד זה שהיא הנחתה לווא דווקא קשור לקשר שלכאורה יש לה לסרט יכול להיות זה קשור לפופולריות שלה בעיקבות 'מי הבוס?' או משהו כזה. ודבר נוסף אתה יודע דוד שלפחות באחד מהאתרים שקראתי בשעה האחרונה הפנים מוזכרות ביחס לסרט.. יענו כתוב שהיא שימשה השראה מבחינת פנים אז בוא נסתכל שניה ונראה: http://img356.imageshack.us/img356/2412/91706714xx2.jpg מה דעתך? אני שונאת להודות אבל עכשיו כשאני רואה את זה יש בהן באמת משהו דומה

AVriL AddiCt

New member
חלק 3?

איזה כיף שיוצא חלק שלישי לסרט המצויר שאני אוהבת הכי הרבה

always be me mc

New member
אפשר לומר

אבל זה לא יהיה ההמשך לסרט השני אלא זה יהיה מעיין סרט הקדמה לסרט הראשון... הבנת?
יענו הוא יספר על החיים במים לפני שהיא השתוקקה לצאת מהם ובקיצור ההתחלה של אריאל(שממה שהבנתי יצא ישר ל-DVD) כפי שניתן לראות פה
אגב אני מאוד שמחה לראות שעוד מישהי אוהבת את הסרט הזה כי זהו סרט מקסים, מצחיק ונפלא שכיף לראות כל פעם מחדש

AVriL AddiCt

New member
אה ...מגניב../images/Emo13.gif

ראיתי עכשיו במחשב את החלק השני הרבה זמן לא ראיתי אותו..חחח

AVriL AddiCt

New member
עוד אחת

קשה לחפש את התמונות בתיקייה של 1270 תמונות פנטזיה חחח

always be me mc

New member
ואו 1270? את משוגעת ששמרת כל כך הרבה!../images/Emo178.gif

המ אבל עכשיו ברצינות(*אחרי שנותנת לעצמי מכה*) זה לא ממש קשור לפה ולכן נראה לי כדאי לסיים את זה פה ולא להמשיך(אלא אם כן יש לך איי סי קיו או מסנג'ר ואת רוצה לפטפט איתי על כל מה שקשור לסרט)

למעלה