אליסה ודייויד במשחק בייסבול

CharmedRulez

New member
אליסה ודייויד במשחק בייסבול

אליסה שמה את התמונה המקסימה הזאת בטוויטר שלה, הם כאלו חמודים! התמונה לוותה בהודעה הבאה: @dbugliari gave me permission to post this picture. It's 1 of my favs. He's handsome.

always be me mc

New member
אוו../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif איזה חמודים!../images/Emo232.gif

ושניהם לובשים כחול
אה ואליסה לדעתך הוא נאה לדעתי הוא סביר ואת מהממת
דוד!

always be me mc

New member
איזה נאה? היא חושבת שהוא חתיך../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif

בכל מקרה אני חושבת שהיא נראית הרבה יותר טוב ממנו

CharmedRulez

New member
טוב, זאת עדיין אליסה מילאנו!

והבגדים שהם לובשים.... פרי עיצובה (מה שהיא לובשת בעצם).

CharmedRulez

New member
אליסה ורוז מתכתבות בטוויטר...!

זה דיי מצחיק: אליסה: Clay mask on my face, but still dancing & paying tribute. "Pretty young things repeat after me"... Click... ♫ רוז כתבה לה חזרה....: @Alyssa_Milano I love the image of zit medicine/dancing.think of all the crimes one could get away with today?! All cops are off the streets haahaha! That came out wrong. Not advocating crime. אליסה: I miss bug and you (especially when your words come out wrong). (באג זה הכלב של רוז)

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

יפה לאליסה שהיא שומעת שיר של מייקל ג'קסון(
) אבל למה כשיש לה חימר על הפרצוף? מוזרה חביבה
ורוז באמת הצחיקה הפעם
ספיקינג אוף באגס אני מקווה באמת שזו רוז, אני זוכרת שעברתי לפני כמה זמן על התגובות של אליסה בטוויטר והיא חשבה שהיא מדברת עם רוז אבל הסתבר שעבדו עליה. Thanks David!
(כי בעברית זה חרוש
)

CharmedRulez

New member
כן כן זו אכן היא הפעם...!

וסתכלו איזה חמודה אליסה (היא עושה טירביוט למייקל ג'קסון...) DJ Lyssie Lyss here. If you don't bob your head to this one, check you pulse ועוד משהו שהיא כתבה: “And my goal in life is to give to the world what I was lucky to receive: the ecstasy of divine union through my music and my dance.” -MJ

always be me mc

New member
בוא נקווה..../images/Emo232.gif

שלא
סתם סתם. ואליסה
יפה מצידה אבל אשמח לתרגום של ה'עוד משהו' הזה כי לא בדיוק הבנתי אותו. הו והולי תשיגי טוויטר!

CharmedRulez

New member
אליסה ורוז ממשיכות להתכתב...! ../images/Emo6.gif

אליסה כותבת (לא ישירות אל רוז): Dear Self Tanner, We've put a man on the moon & yet you still smell weird & make my ankles an odd shade of burnt sienna. From, Stinky רוז מגיבה: sigh, I know people make fun of me for being pale, but i'm too scared of orange to do fake tanning except 4 beach vacations אליסה כותבת לה בחזרה: Your white skin is GORGEOUS. My white skin is green. זה מהנה ומצחיק אותי

CharmedRulez

New member
אה ושכחתי את זה :

as you well know, half of what I say comes out wrong. Ha! In my head it makes sense. Are you back in town? -רוז.

CharmedRulez

New member
התכתבות נוספת של אליסה ורוז. זה קורע.

רוז שואלת את אליסה: @rose_mcgowan1: what does RT mean? (זה מושג ממש נפוץ עולם הטוויטרינג...) אליסה עונה לה.... You are the cutest. EVER. It means "Retweet". You use it when you retweet someone's else's tweet. RT איזה חמודה אליסה הזאת. אני מאוהב בה לדעתי

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif דוד!../images/Emo232.gif

וסליחה שאני לא מתלהבת הפעם אבל לא כזה מעניין אותי כל פיפס שאליסה אומרת לרוז ובכלל בטוויטר(זה היה נחמד בהתחלה אבל עכשיו זה משעמם) חח ואני רואה שיש לך משה עם נשים תפוסות

always be me mc

New member
שמתי לב לזה רק לאחר שליחת ההודעה../images/Emo232.gif

וזה אכן חמוד מצידה
יחד עם זאת ההודעות שלה בטוויטר עדיין לא מרתקות אותי סורי
ויאללה אליסה תעשי עוד משהו חוץ מלפטפט עם רוז

למעלה