אליסה מדברת על הפיילוט החדש - הודעה חדשה!

CharmedRulez

New member
אליסה מדברת על הפיילוט החדש - הודעה חדשה!

אליסה כתבה הודעה חדשה בבלוג MLB שלה על הבייסבול ובה היא מספרת על זה שהיא הביאה את צוות השחקנים של הפיילוט החדש שלה לראות משחק בייסבול. טוב אני לא מצליח להעתיק את ההודעה משום מה, אבל היא כותבת ככה: "תודה על סבלנותכם בזמן שצילמתי את הפיילוט. הייתה לי חוויה נהדרת. אני מקווה שהאהבה שיש לי לשאר הצוות תתורגם לפיילוט כיפי ומצחיק שלו ABC יגיבו בחיוב. יש לנו שם עבודה. זה לא השם המוחלט, הסופי, אבל זה השם שאיתו אנחנו עובדים כרגע - "רווקה עם הורים" (single with parents). בדיוק לפני תחילת הצילומים, לקחתי את צוות השחקנים וההפקה למשחק דודג'רס. (בלה בלה בלה) ממש נהננו וזה היה מקסים לשתף את התשוקה שלי לבייסבול עם כולם. רציתי לשתף איתכם את התמונה הזאת עם בו ברידג'ס ואנני פוטס (התמונה המצורפת בצד שמאל) איתי במשחק. דרך אגב, בו הוא חתיכת אוהד דודג'רס. למעשה, בזמן הצילומים, אם היה איזה משחק בדיוק, הייתי שומרת את הניקוד על האייפון שלי והייתי שואלת את בו אם הוא רוצה לדעת את התוצאה. הוא היה חוסם את האוזניים וצועק "ששש!!! אל תגלי לי! אני מקליט את זה!!!". [כל השאר זה חירטוטי בייסבול כרגיל...] ואז - שלום, אהבה ו*בייסבול*, אליסה." חמודה. נשמע מבטיח מה שהולך שם בפיילוט (לא מת על השם)... מה אתם חושבים?

דווקא נשמע מבטיח ונחמד..

שם מוזר כזה,אבל עדין נחמדמד
תודה על הידיעה

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על המידע דוד../images/Emo24.gif|

בינתיים הכל נשמע סבבה, הקשר בין השחקנים נשמע סבבה, אליסה נשמעת סבבה וכן אפילו השם של הסדרה ולכן אני אקווה שהכל באמת יצא טוב בסוף
אגב דוד(ובלי עין הרע) נראה לי שאם הידיעות ימשיכו להצטבר בסוף נצטרך שירשור עידכונים

CharmedRulez

New member
נקווה שאכן הידיעות ימשיכו להצטבר!

ועם המזל של אליסה (בלי עין רעה) אולי צפויה לנו עוד סדרה של 8 שנים? אין לדעת, אני מקווה שכן, ואני מקווה שהסדרה תצליח ממש ותהיה ממש מדוברת כי זה ללא ספק מגיע לאליסה. מספיק עם הUNDERRATEDיות! היא צריכה להיות A-LISTERית!!!

always be me mc

New member
בע"ה ובלי עין הרע תהיה כזו../images/Emo57.gif

ואני בהחלט מסכימה איתך שהגיע הזמן שאליסה באמת תהיה מוערכת ותהיה מישהי מהשורה הראשונה :)

למעלה