אליסה מודיעה:אני טסה לישראל ב-27.3

אליסה מודיעה:אני טסה לישראל ב-27.3

אליסה הודיעה לפני 4 שעות שהיא מתכוונת לטוס לישראל ולהגיע לישראל בסוף החופש כשאתם קוראים את ההודעה מה שכתוב ללא הדגשה אל תקראו עוד
מה אתם הייתם עושים אם היא תבוא לישראל
.?
האם הייתם כפורום/לבד באים לשדה התעופה
האם לדעתכם היא תבוא לארץ לבד או עם המשפחה שתומכת בה
האם הייתם רודפים אחריה לכל מקום
בחרו אתר 1 בישראל שאתם רוצים שאליו היא תגיע
האם לדעתכם זה אמיתי[תקראו את הסוף!!]
כמובן שכל מה שכתוב פה הוא לא אמיתי
אליסה לא באה לישראל הכול למטרות דיון אבל נקווה שבע"ה יבוא יום ונפגוש את האלילה אליסה מילאנו
מקווה שלא תכעסו על זה שאולי פיתחתי אשליות אבל אחרת הדיון לא היה כיפי כי כל אחד היה עונה מעט מילים והיה כותב דברים ללא רגש ברגע שננתי לכם תחושה שהיא באה ובמידה ולא קראתם את מה שלא כתוב בהדגשה בטוח כתבתם את הדברים ביותר הנאה ורגש.חח תהנו
ומצטערת עם פגעתי במישהו

דיון מפתיע ביותר ../images/Emo3.gif עונה...

קודם כל אני רוצה להגיד שזה ממש דיוןן מפתיע ומיוחד ואני נורא אשמח לענות על השאלות....
מה אתם הייתם עושים אם היא תבוא לישראל.? קודם כל הייתי בשוק
שהיא בכלל הגיעה לארץ חחח אחר כך הייתי עושה מאמצים כדי לראות אותה ולדבר איתה ולהגיד להה כמה שאני אוהבת ומעריצה אותה
ומספרת לה שיש לה פה מלא מעריצים שמתים עליהה....כמו גל למשל חחח או אדם חח האם הייתם כפורום/לבד באים לשדה התעופה..? הייתי מעדיפה לבוא עים הפורום כי זה יהיה ממש פאדיחות אם אני אבוא לבד לא..? ככה שבאים כולם מרגישים יותר בנוח וזה ניראה יותר נורמלי שבאים כולם ולא אחד..... האם לדעתכם היא תבוא לארץ לבד או עם המשפחה שתומכת בה..? לפי דעתי היא הייתה באה עים משפחתה כדי שיוכלו לתמוך בה אבל היא יכולה גם לבוא לבד...היא כבר ילדה גדולה חח האם הייתם רודפים אחריה לכל מקום..? קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מאלה שמנדנדים לאנשים ולא לא הייתי רודפת אחריה בכל זאת היא צריכה את הפרטיות שלה היא באה להנות ולא שיציקו לה...נכון שהיא באה גם לראות את המעריצים שלה זה הדבר העיקרי שהיא באה לראות....אבל לא צריכים להיות מגעילים צריכים להראות לה איזה אנשים תרבותיים אנחנו חחח בטח סתם סתם...מה שאני אומרת שאני לא הייתי רודפת אחריה הייתי מתעניינת באינטרנט איפה היא נימצאת ומה היא עשתה...וזהו... בחרו אתר 1 בישראל שאתם רוצים שאליו היא תגיע...? חח הייתי רוצה שהיא תגיע אליי הבייתה...אבל זה לא יהיה אפשרי בחיים...
אז הייתי רוצה שהיא תבקר בירושלים בכותל המקום הכי קדוש לנו שתראה את המקומות היפים בירושלים... האם לדעתכם זה אמיתי[תקראו את הסוף!!] לאאא אין מצב חח אולי בעוד כמה שנים היא תחליט לבוא ולבקר בארץ...ואז אני אהיה הכי מאושרת....חחח
אחלהה דיון שלי
באמת היה שווה שתפתחי אותו....התעקשת ולא וויתרת חחח

אז זה דיון מפתיע לטובה?

אני שמחה שאהבת כבר כמה שבועות אני חושבת עליו..ומקווה שנהנת לענות עליו ואולי זה פתח לך תקווה כלשהי שיש עתיד לבוא אליסה לארץ ישראל

בטח לטובה אהבתי מאודד...../images/Emo24.gif

אני אפילו לא חשבתי על דיון שכזה....
כל הכבוד לך על היוזמה והרעיון.....

עונה../images/Emo3.gif

מה אתם הייתם עושים אם היא תבוא לישראל.? נגיד אם היא הייתה מתארחת באיזו תוכנית אז הייתי באה לתוכנית ומנסה אחרי התוכנית להצטלם איתה. האם הייתם כפורום/לבד באים לשדה התעופה כפורום הכי שווה ( השאלה אם היא לא הייתה נבהלת שפתאום כמה ילדים באים אליה) האם לדעתכם היא תבוא לארץ לבד או עם המשפחה שתומכת בה: לבד האם הייתם רודפים אחריה לכל מקום אני חושבת אם לא הייתי מסתבכת עם החוק אז כן בחרו אתר 1 בישראל שאתם רוצים שאליו היא תגיע לאיפה שאני גרה
האם לדעתכם זה אמיתי[תקראו את הסוף!!] זה לא אמיתי אחרת היו אומרים בטלויזיה ובעיתונות.

always be me mc

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה????????????????????? שיואו זה באמת??? אליסה בישראל???????????????? חח סתם סתם הייתי חייבת. כעת אני עונה על השאלות מה אתם הייתם עושים אם היא תבוא לישראל.?
אקפוץ למעלה למטה כמו משוגעת וכמובן ארוץ לשדה התעופה ואנסה לראות אותה כבר שיותר מקרוב וברור(אבל לא במובן שיגעוני של ממש לרוץ אחריה, לקפוץ עליה ולתפוס אותה חח זה נשמע כמו זר פרחים שזורקים בחתונה) האם הייתם כפורום/לבד באים לשדה התעופה?
כפורום עדיף מלבד חח חוץ מזה לבד אני בטח אפשל
האם לדעתכם היא תבוא לארץ לבד או עם המשפחה שתומכת בה
יש מצב עם המשפחה כי אחרי הכל יש פה מקומות היסטורים וקדושים לנצרות שאולי כל המשפחה תרצה לראות אבל אני רוצה שתבוא לבדדדדדדדדד האם הייתם רודפים אחריה לכל מקום
חח אפילו לי אין מספיק אנרגיה לזה. אבל אם היא הייתה הולכת לאיזה יעד ספציפי(במטרה להפגש עם מעריצים וקהל) אני מניחה שאכן הייתי מגיעה לשם בחרו אתר 1 בישראל שאתם רוצים שאליו היא תגיע
ירושלים ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שגם אשמח אם היא תבקר במקומות שנפגעו במלחמה בקיץ ועם פצועי מלחמות ופעולות איבה בבתי חולים
כדי שתבין לפחות קצת מה עובר עלינו פה בארץ. האם לדעתכם זה אמיתי[תקראו את הסוף!!] לא חח לא רק כי ידעתי על הדיון אלא כי הייתי יודעת אם היא הייתה מתכננת להגיע לפה חח שלי
על הדיון. אומנם הייתי עקשנית ממש בהתחלה אבל בסוף היה כיף לענות

spelling

New member
../images/Emo188.gifעונה

חח הפעם לא נפלתי בפח חעחעחע...אחלה רעיון! אם היא באה לישראל מכנסים ישיבת חדר מצב בפורום 1620 מתכננים שלטים,מבצאים צבאיים ובלאגנים!ועושים הכל כדי לתכנן לפגוש אותה איכשהו!אני בא לבד או איתכם לא מעניין אותי העיקר אליסהההההההההההההה!לפי דעתי מקסימום עם עוד חברה או משהו ולא לבד במיוחד לא למדינה כזאת "פעילה" הייתי משתדל לראות אותה כמה פעמים שהיא רק לא תזכור "תמטרידן הזה מישראל.."הייתי רוצה שהיא תגיע לת"א כי הכי נוח לפגוש אותה שם חחח..חוצמזה יש לי מקורבים בנתב"ג
ויש מקום מיוחד שמפורסמים באים והייתי שם פעם אחת שאחד כזה בא...והצלחנו כמעט להכנס אבל בסוף רק ראינו מקרוב חח אבל לפי דעתי שכחת שאלה חשובה "נגיד שהיינו רואים אותה האם היא היתה מתייחסת?" ולפי דעתי היא מאוד היתה מתייחסת כי היא לא נראית לי טיפוס סנוב..ותאמינו ליייייייייי אם היא היתה באה היינו מארגנים לה קבלת פנים בסגנון 1620! אחלה דיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה