אליסה מודיעה:החלטתי לפרוש מהמשחק

אליסה מודיעה:החלטתי לפרוש מהמשחק../images/Emo2.gif

כן,כן,לפנות בוקר הודיעה אליסה מילאנו כי היא החליטה שהיא רוצה לפרוש מעסקי השעשועים והביזנז..
אז...
איך הייתם מגיבים
מהו לדעתכם הפרצוף הכי מוצלח
לפרשה זו
לאן לדעתכם היא תלך
האם לדעתכם אליסה צריכה לעזוב את הקריירה עכשיו
,בגיל שלה..עם המשפחה שלה...אחרי מכושפות ופרויקטים גדולים
לדעתכם אליסה תחזור למשחק רק אם_____________________________......
לדעתכם עם ירצה השם אליסה תלד ילדים ותקים משפחה היא תמשיך עם הקריירה הזו או שלא
ומדוע לדעתכם היא הודיעה את זה
שימו
כל מה שכתוב פה לא קרה באמת,הכול כדי שתיכנסו ותגיבו הכי טוב שאפשר.. שימו לב שוב.. כל מה שכתוב פה לא נכון אליסה לא עוזבת את הקריירה שלה ,נכון לשעה 15:19 יום שלישי-23.1.2007 תהנו

שלי הבהלת אותי בהתחלה!

איך הייתם מגיבים : אמת שאם זה היה קורה באמת (חס וחלילה) אז הייתי מאוכזבת כי היא ממש שחקנית לעניין. מהו לדעתכם הפרצוף הכי מוצלח לפרשה זו רק אחד לא נראה לי מספיק:
לאן לדעתכם היא תלך: אולי פשוט תקדיש זמן לעצמה. האם לדעתכם אליסה צריכה לעזוב את הקריירה עכשיו,בגיל שלה..עם המשפחה שלה...אחרי מכושפות ופרויקטים גדולים : לא אחרת איך נראה אותה? לדעתכם אליסה תחזור למשחק רק אם_מישו ישכנע אותה לחזור לשחק או שתגגעגע לזה. לדעתכם עם ירצה השם אליסה תלד ילדים ותקים משפחה היא תמשיך עם הקריירה הזו או שלא: אם הולי המשיכה לשחק למרות שיש לה בעל וילד (לפני ריילי) אז אני חושבת שגם אליסה תעשה אותו דבר. ומדוע לדעתכם היא הודיעה את זה : כי אולי היה לה ריב גדול אם המפיקים או במאים .

spelling

New member
מה את בסדר??????!!!!!!!!!!!!

כמעט נחנקתי מהמסטיק עכשיו!!!!!!!!!!!!!! איך את עושה כזה דבר?חחחחח משוגעת הייתי מגיב כמו עשכיו..נחנק ,צועק עליך,ואז מקלל כל דבר ועובר לשלב ההכחשה... הפרצוף הוא
לפי דעתי היא היתה הולכת ללמוד משהו אומנותי כמו צילום מקצועי... אליסה לא צריכה לעזוב תקריירה בגלל שום דבר הגיל לא משנה את הכישרון! משפחה וילדים יהיו לה אני מאוד מקווה! אליסה אם האהבה שלה למשחק גדולה שום דבר לא יגרום לה לעזוב..לעשות הפסקה כן אבל לעולם לא לפרוש... ואני מבקש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לעשות כזה דבר יותר חחחחח כי אז תישארו רק בנות בפורום והאייקון החדש שלכם בשבילי יהיה
חחח.. סתם סתם בקטנה רק פעם הבאה משהו נורמלי..

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם התגובה שלך! בעיקר בקטע שנשאר רק בנות בפורום ואתה תהיה
חח ענק!!

always be me mc

New member
עונה../images/Emo23.gif

הבנתי למה ואז ראיתי שכתוב אליסה אבל בכל זאת הטעות שלי מצחיקה אותי לאללה חח(אולי כדאי שאני אשיג משקפיים??)
אם אליסה הייתה מחליטה לפרוש מעסקי השעשועים הייתי קורעת את בגדי ונכנסת לשק שחור סתם סתם. דבר ראשון היה מגיע ההלם הראשוני ועם הזמן היה קורה איזה תהליך של השלמה עם המצב כי מה לעשות? מותר לה לעשות מה שבא לה ולהתקדם ולהתמקד בחיים האישיים.
ובסופו של דבר גם
ו-
לדעתי היא תלך לגן עדן חח סתם סתם. היא בטח תבלה עוד עם החבר והמשפחה שלה או אולי אפילו לבקר את הולי חח
לדעתי היא צריכה לעזוב את הקריירה מתי שהיא מרגישה שהיא מיצתה אותה ולפי הסרט והסידרה הייתי אומרת שהיא לא מיצתה ויש עוד פרוייקטים שהיא רוצה לעשות בקריירה שלה. לדעתי גם בגיל שלה זה מאוד אפשרי לעזוב הכל והתחיל להתרכז יותר בהקמת משפחה כי היא בילתה מספיק זמן על מסך הטלוויזיה והקולנוע בקיצור הכל בידיים שלה למרות שכיום נשים ממשיכות לנהל קריירה גם בגיל מבוגר יותר. אומנם זה הרבה יותר קשה אבל זה אפשרי(כמו דמי מור חח)
תחזור למשחק רק אם היא תתגעגע באמת לעיסוק הזה ואולי גם קצת לרצות את המעריצים.
אמ.. בגלל שזו אליסה זה קשה לומר לדעתי היא תנסה להנות משני העולמות אבל בשלב מסויים תפרוש כדי להיות עם משפחתה.
היא תודיע את זה כי היא אוהבת משחק אבל אח"כ תציב את המשפחה שלה בראש סדר העדיפויות ותעשה משהו כמו מה שדמי עשתה ותפרוש לזמן מה(אם לא לצמיתות) כדי לטפל במשפחה. וזה היה אחלה של דיון! כל הכבוד שלי

קודם כל נבהלתי שראיתי את ההודעהה...

אבל אחרי שפתחתי את ההודעה נרגעתי חחח איך הייתם מגיבים..? הייתי בשוק
אבל אחר כך הייתי נירגעת והייתי מקבלת את החלטתה בלית ברירה אים זאת ההחלטה שלה אז צריכים לעמוד מאחוריה.... מהו לדעתכם הפרצוף הכי מוצלח לפרשה זו..?
לאן לדעתכם היא תלך..? היא תמשיך בתחומים אחרים שאני בטוחה שיש עוד תחומים שהיא טובה בהם אין לי ספק בזה... האם לדעתכם אליסה צריכה לעזוב את הקריירה עכשיו,בגיל שלה..עם המשפחה שלה... אחרי מכושפות ופרויקטים גדולים:מה פתאוםם! היא עוד צעריה ויש לה ועוד יהיו לה עוד המון פרוייקטים חדשים. לדעתכם אליסה תחזור למשחק רק אם היא תרגיש שזה חסר לה או שהקהל יתגעגע אליה וזה מה שיקרה . לדעתכם אם ירצה השם אליסה תלד ילדים ותקים משפחה היא תמשיך עם הקריירה הזו או שלא ומדוע לדעתכם היא הודיעה את זה: ברור שהיא תמשיך היא בטוח תעשה הפסקה קטנה אבל אני בטוחה שהיא לא תוכל לחיות בלי הקהל שאוהב אותההה
אחלה דיוןןן אבל פעם הבאה להזהר עים המיליםם חחחח

לדעתי,אני לא אפתח יותר דיונים

לא הייתה לי שום מטרה לפתוח דיון כזה שיסעיר את כולם בצורה הזאת
אני פשוט חשבתי שיותר נחמד מסתם דיון עם שאלות לפתוח דיון שונה

למעלה