אליסה מועמדת לאמי?!

CharmedRulez

New member
אליסה מועמדת לאמי?!

כן כן, עיניכם לא מטעות - צומצמה רשימת המועמדות לאמי ואליסה היא בהחלט אחת מהן. אז ככה: מתך רשימת המועמדות לאמי, תחת קטגוריות "הופעת האורח הנשית הטובה ביותר", אליסה זכתה לכבוד יחד עם 40 אחרות כמו בריטני ספירס ומארי-קייט אולסן. בקרוב תפורסם הרשימה המצומצמת (5 מועמדות) ואז נדע האם סוף סוף נזכה לראות צועדת בשמחה על השטיח האדום. תחזיקו אצבעות!

CharmedRulez

New member
וכמובן ש...

אם היא אכן תזכה למועמדות, זה יהיה על הופעת האורח ב"קוראים לי ארל" שעליה אליסה קיבלה ביקורות מעולות.

always be me mc

New member
*שוק**הלם טוטאלי*../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני מקווה מאוד שזה נכון ושהיא תצליח כי ממה שראיתי(פרק אחד ואז וויתרתי כי עד שזה נטען...
) היא באמת הייתה דיי טובה אבל נראה כבר בקשר לזה *מחזיקה אצבעות* ואתה יודע דוד זה מזל שאתה זה שמפרסם את הידיעה כי לפני שנכנסתי לדף הפורום בדיוק חשבתי שאם דוד לא פירסם את זה אז מי שפירסם את זה הולך למות ובגדול
הו כן וכמובן
על הידיעה המרעישה

spelling

New member
אה נו זה משבוע שעבר..

זה על ההופעות אורח.. עם כלה כבוד לאליסה כפרעליה... יש לי הרגשה שגברת ספירס עלולה לקחת(לא בגלל המשחק אלא האישיות שהיא כיום) כי הרבה ציפו ל 2 ההופעות שלה ב"איך פגשתי את אימא שלך" והיו עליה ביקורות מעולות אחת אחרי השניה ברצף! אבל כמובן הלוואי שאליסה תנצח!

CharmedRulez

New member
לא נכון. דבר ראשון, שתיהן עדיין לא מועמדות

באופן רשמי. זה רק הדיווח הראשוני על ה41 הסופיות. דבר שני, בריטני לדעתי לא תהיה מועמדת משתי סיבות - 1. כי היא הייתה בסהכ רק 2 פרקים ורוב המועמדות האחרות היו ביותר פרקים של הסדרות שעליהן הן מועמדות... 2. כי על הפרק השני היא לא קיבלה ביקורות כאלו טובות ואין מה לומר, כל ביקורת שבריטני מקבלת היא בגלל ההתפעלות שהיא מצליחה לתפקד כמו בן אדם נורמלי ולא בגללה כישרון המשחק שלה.

Natali Milano

New member
לא נראה לי שיש קשר למה שכתבת ב 2

כי היא לא מעומדת כבריטני האדם הנורמלי אלא על המשחק שלה שם זה מעומדות למשחק לא מעומדות מי נורמלי מהשחקן השני

CharmedRulez

New member
אני מצטער אבל כשזה מגיע לבריטני, בגלל

כל הפסיכוזה והפפרצי התמידי סביבה, לעומת החיים, שהם שבר כלי, שלה - המשחק שלה נראה טוב. וזה גורם לה להציע מועמדות לאמי (הרי כל שחקן יכול להציע את עצמו כמועמד). וכן, זה ייתן לאמי עוד קצת באז אם בריטני תהיה מועמדת בקטגוריה כלשהי ותבוא לטקס לעומת אליסה שפחות מביאה רייטינג.

למעלה