אליסה מילאנו

rotemsror

New member
אליסה מילאנו

שם מלא: אליסה ג'יין מילאנו תאריך לידה:19.12.1972 מקום לידה:ברוקלין, ניו יורק צבע עיניים:חום צבע שיער: חום מזל:קשת גובה: 1.56 משכורת: 102 אלף דולר לפרק דמות במכושפות פיבי האליוואל

rotemsror

New member
ביוגרפיה

אליסה ג'יין מילאנו היא ביתם של הורים איטלקים טום ולין. אביה הוא מוזיקאי ואימה בעלת סלון יופי. אליסה נולדה בשכונה במעמד בינוני. בגיל 10 לאחר 3 שנות משחק והשתתפות בפרסומות אליסה קיבלה את התפקיד ששינה את חייה תפקיד בסיטקום "מי הבוס" כביתו של טוני דנזה. כדי שאליסה תוכל להמשיך לשחק עברה משפחתה להוליווד. הסדרה נמשכה ב-8 שנים ובמהלכה היא הופיעה ב-3 סרטים. היא זכתה לביקורות טובות ואפילו בפרס שחקנית המשנה הטובה ביותר. אמריקה כולה ראתה את אליסה גודלת מגיל 10 עד גיל 18 וככול שהתבגרה תפקידה ב"מי הבוס" הלך וגדל. חזרתה הראשונה למסך הקטן מאז " מי הבוס" הייתה בשנת 1997 בסידרה חדשה של אהרון ספלינג. בתקופה זו אליסה שיחקה בעשרות סרטי טלויזיה כגון "הבהלה לזהב" ועוד. אליסה חזרה להופעה שבועית קבועה כפיבי האליוול בעוד הפקה גדולה של אהרון ספלינג סדרה על שלוש אחיות שהן מכשפות. אליסה לא לוהקה לקאסט המקורי והפיילוט של הסידרה צולם עם השחקנית לורי לום. לורי החליטה לנטוש את הסידרה ברגע האחרון ואליסה נכנסה מיד אחריה. לאליסה גם קריירה מוזיקלית בעלת חמש אלבומים שעשו הצלחה בינונית בארצות הברית אך ביפן זכו בהצלחה מסחררת. אליסה הופיעה בקליפ של בלינק182 ג'וזיי. אליסה הייתה ההשראה לדמותה של אריאל ב"בת הים הקטנה".

תודה...../images/Emo70.gif

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifתודהה רותםם../images/Emo70.gif

היא יפייפיה ואחלה שחקנית
תודה רבה

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifתזכורת

מי שרוצה לעשות ספיישל לסלב כלשהו או כלשהי שישלח לי מסר עם שם הסלב+היום שירצה לעלות את הספיישל
וכדאי שבפסיישל יהיו הרבה תמונות

נראה לי אני אולי אפתח לפאריס הילטון

אבל אני לא יודעת מתי.. נראה כבר..אולי מחר..

TuTyBoP15

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifסבבה אבל

תשלחי לי מסר לפני כי מתוכנן עוד ספיישל על בראד פיט ועדיין לא כל כך ידוע מתי הוא יעשה

למעלה