אליסה מצלמת ומפיקה סרט חדש!

CharmedRulez

New member
אליסה מצלמת ומפיקה סרט חדש!

כן כן חברים.... בשקט בשקט התחילה אליסה לצלם אתמול סרט חדש שנקרא ה"חבר של החברה שלי" (my girlfriends boyfriend) שמדבר על בחורה שמתחילה לצאת עם שני בחורים ו...לא מצליחה לבחור! קומדיה רומנטית אותה היא מפיקה בעצמה, הפרוייקט ההפקתי הראשון שלה מאז מכושפות. בסרט משתתפים גם: כריס גורהם (היה ב"בטי", עכשיו ב"הרפרס איילנד"), טום לנק, בו ברידג'ס וקרול קיין. הנה הכתבה המלאה: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2009/06/alyssa-milano-finds-new-boyfriend.html ועוד אחת: http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/film/news/e3i4722353a16827bf05eea908b221057ce בטוויטר דרך אגב, היא כבר כותבת חוויות מהסט ("קרול קיין מצחיקה אותי!") ומדברת עם השחקנים האחרים. זה נחמד! היא אפילו שמה תמונה (לא שלה אבל, אז לא מעניין) כבר מהסט והכל. הצילומים נערכים בסולט לייק סיטי. (לא קשור בעליל). נווווו מה אתם אומרים? מגניב או מה ?

always be me mc

New member
תמונה לא שלה אז לא מעניין ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל דוגרי נכון
ואיזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! אה! סופסוף אליסה פונה לתחום שאני יכולה להזדהות איתו!
*דמיינו חיוך ענק* איזה מגניב שהיא הולכת להפיק סרט למסך הגדול ושאמן אמן אמן יהיה מאוד מצליח!
עכשיו פרוייקט כזה אני מתה לראות אז יאללה אליסה להזדרז חח סתם סתם אבל דוגרי קומדיות רומנטיות אני אוהבת לצפות בקולנוע אז אני מאוד מאוד אשמח אם זה גם יגיע אצלנו למסכים הגדולים
(וחסר להם שלא אחרי שהם שידרו את הסרט של קריסטין שכולם אומרים שהוא גרוע
) הו ואיך לא? תודה ענקית לך דוד!
זו פשוט אחלה ידיעה להתחיל איתה את היום! :)(ורואים שאני מתרגשת לפי כל סימני הקריאה
)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifO-M-G

כתבתי הודעה מה ארוכה על זה שיצאתי כפכף ולא הבנתי שהיא גם משחקת בסרט ולא רק מפיקה ושזו הסיבה שבעצם לא הגבתי על ההודעה הזאת כי זה עיצבן אותי ופאקינג תפוז דפקו לי -חומה- ואיבדו לי את ההודעה עם המסך "שגיאה-מצטערים" שלהם#$^*)$# אני לא מאמינה!!! ~חרם על תפוז~

always be me mc

New member
עצה קטנטנה(אל תהרגי אותי זה לטובתך)

אחרי כשאת כותבת הודעה מאוד ארוכה מומלץ מאוד לעשות copy לפני שמנסים לשלוח וככה גם אם יש הודעת שגיאה התוכן עדיין נשמר לך

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני בדרך כלל עושה את זה אבל הייתי

בשוונג מוזר.. לאדעת מה עבר עלי אתמול בלילה חח גם לא הצלחתי להרדם בכלל וב4 בבוקר הכרחתי את עצמי ללכת לישון.. אז ברצף השוונג נתתי באנג ל"שלח" ועד שבאתי לסמן וללחוץ העתקזה כבר העביר אותי לדף השגיאה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifומה סולט לייק סיטי מה?!

(נשבעת זו הודעת טרום חרם אחרונה) איך לעזאזל אני אגיע לשם?! אין לי יוטה בתכנון של הטיול!!! אפילו לא קרוב!! הם עושים לי את זה בכוונה!! האח הגדול זה לא פייר!!!!!!! :< לא ברצינות, הם הרסו לי את כל התוכניות שרק אפשר! אני אפילו לא יכולה לעשות לה סטוקרינג בקופי בין בLA כי היא מצלמת בפאקינג סולט לייק סיטי!!! אין לי מזל בחיים האלה אין!!! (זה אולי נשמע(נקרא) כאילו יש בהודעה הזאת טיפה של הומור וציניות אבל אני כל כך רצינית שיש לי דמעות בעיניים)

CharmedRulez

New member
הא.נייייי!

אני ממש צחקתי אבל איי פיל יו מן! את כלכך חמודה! אולי היא עוד תחזור לאל.איי. ועדיין יש גם את הולי! היא גם טובה! (שאנן?) את יכולה לדבר איתה כבר בטוויטר?!?!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifבאמת צחקת? out load?

~גאה בעצמי~ עוד יש לי את זה :]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifDon't cry for meeeee

honey-naaaaaaaaa

always be me mc

New member
תגידו אנשים הצלחתם להצביע?

אני עדיין לא מצליחה :((אלא אם כן הודעת השגיאה היא בכוונה)

always be me mc

New member
גם אני לא

וניסיתי גם את הלינק שנתנו בפורום הרשמי של אליסה. הו וול לפחות אני לא לבד :p

CharmedRulez

New member
צריך לשים כתובת מייל... אולי בגלל זה לא הצלחת

? לא ניסיתי עדיין

למעלה